Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ


Στις δύσκολες στιγμές που μας έχει καταδικάσει η κυβέρνηση Τσολάκογλου η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό, ισοδυναμεί για πολλές οικογένειες με αργό... θάνατο. Αρνούμενοι λοιπόν να υποκύψουμε σε αυτούς τους εκβιασμούς βρήκαμε στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο στο οποίο ένας ηλεκτρολόγος μας εξηγεί πόσο απλό και εύκολο είναι να.... ξανασυνδέσουμε το ρέυμα στο ρολοϊ της ΔΕΗ...

http://antikatoxiko.blogspot.com/
/ksipnistere.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

αρχηγε μπραβο και εγω μαζι σου ειμαι,πες λοιπον οταν ερθει ο καταμετρητης και δει απο τις ενδειξεις οτι εβαλες την ασφαλεια και εχεις ρευμα τι γινετε?
σου αποξηλωνει το ρολοι?
το κοστος περαν του τι θα χρωστας μεχρι τοτε στην ΔΕΗ για τη καινουργια συνδεση με καινουργιο ρολοι ποσο παει?????
χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι αυτό είναι επικίνδυνο,με αυτό που κάνετε μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να πεθάνει απο ηλεκτροπληξία,δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα,είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να παροτρύνετε τον κόσμο να κάνει κάτι τέτοιο.

Καλύτερα να οργανωθούμε σε ομάδες τοπικές και να μην πληρώσουμε το νταβατζηλίκι ΜΑΖΙΚΑ,τότε δεν πρόκειται να κάνουν απολύτως τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

diafono me ton 6:27 giati ama sou kaei asfaleia ti kaneis? ektos autou omos vazoun ena portokali autokolito.poio aplo. kai apla katevazoun tin asfaleia.mporeis apla na typoseis monos sou ena autokolito tetoio kai na to ksanakoliseis anevazontas apla tin asfaleia xoris kanena kindino.

Ανώνυμος είπε...

Για να μη παθετε καανενα κακο,καλεστε εναν ηλεκτρολογο να το συνδεσει!ΑΠΛΟ!