Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΟ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ" ΤΗΣ...ΑΣΥΛΟΦΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!



Με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (750/Φ 2.2/2-9-11) που κοινοποιείται αυτές τις μέρες στα σχολεία διατάσσεται «η παράδοση του εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών βιβλιοθηκών» και καλεί τους εκπαιδευτικούς-υπεύθυνους των βιβλιοθηκών να «παραδώσουν τα κλειδιά».
Σε μια σχολική χρονιά που ξεκινά με καταλήψεις στην.....τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ οι μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων αντί βιβλίων άρχισαν τα μαθήματα με φωτοτυπίες και dvd, το υπουργείο, όπως καταγγέλλει ο γ.γ. της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, έρχεται να βάλει λουκέτο στον θεσμό των σχολικών βιβλιοθηκών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της ΟΛΜΕ «το κλείσιμο των βιβλιοθηκών έχει ξεκινήσει από προηγούμενα χρόνια. Είναι περίεργο, πικρό αλλά αληθινό.
Μια υπουργός Παιδείας που επαγγέλλεται το «νέο» στην εκπαίδευση να υπογράφει την ληξιαρχική πράξη θανάτου των σχολικών βιβλιοθηκών».
Σταθερά και μεθοδικά, η Άννα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εφαρμόζει πιστά το ανθελληνικό της πρόγραμμα, που προβλέπει ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
Κι αν η συγκεκριμένη είδηση πέρασε στα...ψιλά, την θεωρούμε σοβαρότατη: Οι σχολικές βιβλιοθήκες, παρότι υποβαθμισμένες και με τεράστιες ελλείψεις εδώ και χρόνια, αποτελούσαν ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ για τους μαθητές.
Η "ασυλοφάγος" Διαμαντοπούλου, αφού κατήργησε τα σχολικά βιβλία λόγω...κόστους, φροντίζει τώρα να υποβαθμιστούν ακόμα περισσότερο τα δημόσια σχολεία σε σημείο να μη μπορούν να δώσουν ένα εξωσχολικό βιβλίο στους μαθητές για να διαβάσουν εκείνοι!
Να την χαίρονται όσοι "συναινούν" μαζί της και τη γλείφουν...πατριωτικά πάντα! Εμείς, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, που προχωρούν απρόσκοπτα. Γι'αυτό άλλωστε, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Υπουργός που δεν έχει χάσει τη θέση της, από το 2009 που εξελέγη ο Τζέφρυ.
Έχει...έργο να επιτελέσει η κυρία: Πώς να το κάνουμε!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλη κακια εχει αυτο το βλεμα και πολλη φθονο για οσους ειναι πανω απο αυτην. Κομπλεξικη και κατεστραμενη προσωπικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

το τελοσ τησ κουφαλασ θα ειναι πολη πικρο

Ανώνυμος είπε...

ο μονος τροπος για να πονεσουν ειναι η κατασχεση των περιουσιων τους...γ@@μω το σπιτι τους...

Ανώνυμος είπε...

εμ βλεπεις ....τα μπασταρδακια της δεν πανε σε δημοσια σχολεια αλλα σε ιδιωτικα............!!!!!ΧΑΝΝΑ ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ...ΤΑΝΑ.....!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μα.ακας βρεθηκε να την παντρευτει και να της κανει παιδια, δηλ πως μπορεσε να εχει στ.ση με την βρυκολακιασμενη φάτσα αυτου του παγωμενου ομοιωματος βεελζεβούλ;
Ξεπλυμενη σαν να βγηκε μολις απο την χλωρινη. Τοσο ηλιθια, που και η ιδια απορει πώς συνεβη και εχει αυτη την θεση, αντι να οδηγει τρακτερ στα χωράφια του σογιου της.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκολιάρα παλιοπουτάνα η τιμωρία σε περιμένει.Πούλησες την ψυχή σου στον Εωσφόρο με τη συμμετοχή σου στη Μπίλντεμπεργκ.Για λίγες στιγμές εξουσίας έκλεισες μια παντοτινή θέση στα σκατά της κόλασης.Είσαι για λύπηση τελικά.Μπορεί να κάνεις οτι περνά από το χέρι σου για να καταστέψεις την ελληνική παιδεία αλλά θα βρεις τιμωρία αργά ή γρήγορα.Αιώνια καταραμένη να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

streetpress.gr/viewarticle.asp?a=3016

"Ο Πρόεδρος της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας κ.Κόκλας κατήγγειλε ότι η αναπαραγωγή των cds που θα μοιραστούν στα σχολεία θα γίνει από εταιρεία του συζύγου της ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

βρωμιαρα " σφραγισμενη " και στο "θηριο" προσκυνημενη αυτα που θα παθετε απο τον Ιησου θα τα θυμαστε μια ζωη
αδερφια καντε λιγο υπομονη και θα δειτε τι θα κακο θα τους βρει απο τον Θεο....

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρκινος απο το στομα να σου βγει μωρη...