Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

A. Σαμαράς! Η απόφαση της 21ης Ιουλίου είναι σημαντική!!??


Ναι αυτό είπε εχτές στην κεντρική ομιλία του ο πρόεδρος της Ν.Δ κ. Α. Σαμαράς! Η απόφαση της Ε.Ε της 21ης Ιουλιου είναι σημαντικη! Απίστευτο και όμως αληθινό! Υπενθυμίζουμε πως όταν ανακοινώθηκε η απόφαση άλλα έλεγε!


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δουλεύουν τον κοσμάκη κανονικά. Ειδικά όταν άρχισαν οι κορώνες περί λαθραίων χειροκροτούσαν ποιοί ??? τα ζώα που σε έλεγαν ακραίο όταν έλεγες για την λαθρομετάστευση !!!
Τα σκατά της διακυβέρνησης Καραμανλή είναι εδώ έτοιμα να βρωμίσουν ακόμα περισσότερο (την βρωμεσμένη) Ελλάδα από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

θέλει να συνεχίσει το έργο του ΓΑΠ απλά έχει άλλον αέρα και προσπαθεί να πείσει ότι είναι διαφορετικός,Το χειρότερο που θα κάνει είναι η νομιμοποίηση του χρέους ,των μνημονίων,της δανειακής σύμβασης και άρα του Γιωργάκη
Έρχεται να νομιμοποιήσει τον Τζέφρυ ο Αντωνάκης

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ-ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΖΩΑ,ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ...-ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.. ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ- ΚΟΙΝΩΝΟΙΟΛΟΓΙΑ- ΖΩΩ Ε ΖΩΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ, ΣΤΗΜΕΝΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

4:39 έχεις βγάλει το δημοτικό ? διότι όταν τελειώνει κάποιος το δημοτικό ξέρει κάποια γραμματική στοιχειώδη τουλάχιστον !!! το δημοτικό το έβγαλες ?

Ανώνυμος είπε...

Αντε γαμηθείτε ρε μαλάκες, ανεγκέφαλοι. Δες τε πρώτα τη δήλωση ολόκληρη και μετά γράψτε.
Φυσικά ήταν σημαντική. Με την αρνητική της έννοια. Όπως η Ανταλκείδιος Ειρήνη η οποία ήταν πολύ σημαντική για τα συμφέροντα της Σπάρτης. Αλλά προδοτική για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

1)ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΥΟ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.2)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΥΡΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΘΥΣΡΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΤ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΕ?