Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ξενος καθηγητής:Η μεγαλύτερη βόμβα στο Ελληνικό πανεπιστήμιο


anti-ntp: Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι ''πατριώτες'', που στήριξαν στο έργο της την bilderberg Διαμαντοπούλου...

Δημοσιεύουμε σήμερα μια άποψη, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα παραμεριστούν όλοι οι καθηγητές που εμπνέουν σήμερα τον πατριωτισμό στους φοιτητές τους και θα αντικατασταθούν από τους ...γνωστούς άγνωστους νεοταξίτες σε λίγα χρόνια. Ο αφέντης Ερντογκάν
έρχεται από την κερκόπορτα που άνοιξε στα ελληνικά πανεπιστήμια το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου:
Μια που πέρασε η πρώτη εντύπωση... από την πρώτη μεγάλη συναίνεση των δυο μεγάλων κομμάτων που επιτεύχθηκε στη χώρα μας για το καλό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σε έναν νέο θεσμό που εισάγει το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου: ο ξένος καθηγητής.
Αυτός ο καθηγητής που θα έρθει στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να κρίνει τους Έλληνες καθηγητές.
Μάλιστα. Θα έρθει δηλαδή ο Άγγλος καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων που θα εξυπηρετεί την αγγλική εξωτερική πολιτική, να κρίνει τον Έλληνα Ήφαιστο για παράδειγμα, που αγωνίζεται για τα εθνικά μας δίκαια και συγκρούεται με τα αγγλικά συμφέροντα στην περιοχή μας!
Θα του βάλει λέτε καλό βαθμό και θα τον κρίνει καλύτερο από τον οποιονδήποτε Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ;
Για πείτε μου όλοι εσείς που ικανοποιηθήκατε από την κατάργηση του ασύλου και από την διάλυση των φοιτητικών παρατάξεων, σας αρέσει αυτή η προοπτική;
Και να πάω σε ένα άλλο παράδειγμα: στη θεολογική σχολή για παράδειγμα, θα έρθει ένας Προτεστάντης ή ένας Καθολικός καθηγητής να κρίνει έναν Έλληνα ορθόδοξο για το αν είναι καλός να διδάξει το δόγμα του;
Είμαστε καλά;
Σε ποια γλώσσα θα μιλάει ο ξένος καθηγητής; Στα αγγλικά φυσικά, είναι η απάντηση.
Έλα όμως που ο Έλληνας καθηγητής, ο Έλληνας δάσκαλος, έχει ορκιστεί στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λέει εκεί μέσα οτι πρώτα πρέπει να προστατεύει της ελληνική γλώσσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τι θα γίνει κυρία Διαμαντοπούλου στο δικαστήριο, στη μήνυση που θα υποβληθεί στο πρυτανικό συμβούλιο της πρώτης σχολής, που στην έδρα του Ελληνικού πανεπιστημίου θα ακουστούν ΑΓΓΛΙΚΑ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΑ από τον δάσκαλο;
Ξένος καθηγητής λοιπόν.
Μάλιστα.
Κύριε Σαμαρά, μήπως πρέπει να το ξαναδείτε το θέμα;
Γιατί από ότι βλέπω, ο κύριος που βάλατε υπεύθυνο στα θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ…. αντιπαθεί τις φουστανέλες!
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς θεού μη λέτε τέτοια πράγματα. Τώρα που καταργήθηκε το άσυλο και οι μπάτσοι θα μπαίνουν σε χώρο ασύλου να ξυλοφορτώνουν αντιεξουσιαστές η ζωή μας θα γίνει καλύτερη. Ούτε μειώσεις μισθών και συντάξεων ούτε τίποτα. Οι νοικοκυραίοι θα συνεχίσουν να ελέγχουν τις ζωές τους μέσα από την τηλεόραση χωρίς να τους ταράζουν οι πέτρες και οι φωτιές. Ραγιάδες υπάρχουν, το ζήτημα όμως είναι το ποιοί είναι.

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ";;;; δε διαβασα το αρθρο για τον απλο λόγο ότι ξεκινάει έτσι.Αποφοίτησα πρόσφατα και έχω να πω μια εμπειρία που την είχαν ΟΛΟΙ οι φοιτητες.Μιλάμε για "καθηγητες" μπιζνεσμεν που το μονο που σκεφτονται ειναι η τσεπη τους απο μιζες και ερευνητικα.Κόβουν επιτηδες τους μαθητες σε μαθηματα για να γεμιζουν τις ωρες διδασκαλιας και να βγαζουν περισσότερα,εχουν παρε δωσε παντα με αρχηγους παραταξεων που ελεγχουν το συστημα και κοβουν τη πιτα πολλων χιλιαδων ευρω και μιλαμε για πρυτανεις με τεραστια εισοδήματα αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι σε εκλογες πρυτανεων παντα γινοταν πολεμος λασπης-ξυλοδαρμοι-μπραβοι και απειλες.Παιζονται τεραστια ποσα στα πανεπιστημια κυριοι και μιλαμε για καθηγητες που δεν αξιολογηθηκαν ποτε!
Ειμαι απο τους μεγαλυτερους πολεμιους της νεοταξικης εντεταλμένης υπηρεσιας του πασοκ αλλά αυτο το νομοσχεδιο που καταργει "διορισμους" πρυτανεων και αποδυναμώνει τα μέγιστα την εξουσια των παραταξεων μου αρκει για μια καλή αρχη,εννοειται και το ασυλο απλα δε χρειαζοταν σε μια δημοκρατικη χωρα,ασυλο απο τι;Βεβαια εδω ειμαστε παλι να δούμε και το που κρυβεται το τυρακι...

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε δημοκρατική χώρα ; Μνημονιακός και συ ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΘΡΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ''ΦΑΓΟΠΟΤΙ'' ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΡΩΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ. ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια έχετε παραμυθιαστεί μέχρι τα μπούνια, αλλά εγώ σας πάω δεν πειράζει.
Θα θυμάμαι τα ντοκυμαντέρ για τον 2pac και τον dmx, για το σιωνιστικό σταρ σύστεμ, και θα σας έχω ως κάτι καλό στο νου μου.
Έχετε επηρεαστεί από τις μ@..κίες των οπισθοδρομικών αριστεριστών σε αυτό το θέμα.
Κρίμα...

Σε ό, τι έχει να κάνει με το μνημόνιο, το ανάθεμα να το ρίχνουμε στα κοπρόσκυλα γαλάζια καιπράσινα που δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις και την πληρώνουν τα εισοδήματα του κόσμου, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να το καταλάβουμε αυτό.
Να στε καλα εν Χριστώ αδέρφια, σας πάω με χίλια αλλά πλέον διαφωνώ μαζί σας, όμως σας αγαπάω για τη μαχητικότητά σας.
Ο Θεός να μας δίνει φώτιση σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ''ΤΑΞΗ'' ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ. Κ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΠΑΛΙ Κ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

7:08 αν ήταν οι φοιτητές σαν εσένα θα υπήρχε ένα φοιτητικό κίνημα με πολλές πρωτιές στη χώρα μας.Όσο για το κυριο που με λέει μνημονικό απλά να του πω να πάει μια βόλτα σε κανα πανεπιστήμιο να δει τι γίνεται και που πάνε τα λεφτά του λαού.Είναι μεγάλη συζήτηση το θέμα.Η παιδεία πλέον ξεκινάει πάλι από το σπίτι φίλοι μου αφήστε τα προσχήματα με καθηγηταράδες.Υπάρχουν ανθρωποι του μεροκάματου που διδάσκουν πολύ περισσότερα.

0 4:57

Ανώνυμος είπε...

@12.39
Σταμάτα να τρομοκρατείς, και να λες ψέματα.
Δηλκαδή η κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες πιστεύεις οως θα συνέβαινε αν τα παν/μια μας δεν ήταν μπουρδέλα;
Όσο για το φαιδρό επιχείρημα ότι αυτοί που τα έκαναν έτσι τα παν/μια τώρα τα αλλάζουν, είναι απλή η απάντηση:
Τότε γιατί αντιδρούν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ που έκαναν σκ@τ@ τα παν/μιά μας;
Όχι άλλος λαϊκισμός!

Ανώνυμος είπε...

@12.39
Σταμάτα να τρομοκρατείς, και να λες ψέματα.
Δηλκαδή η κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες πιστεύεις οως θα συνέβαινε αν τα παν/μια μας δεν ήταν μπουρδέλα;
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥ....ΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ "ΤΣΙΠΡΕΣ" ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

για περνα μια βολτα απο την Παντειο να δεις
πατριωτισμος που διδασκεται,το Πανεπιστημειο Αθηνων,την ΑΣΟΕ,το Αριστοτελειο...μα ποσο χαζους μας περνατε?

εχουνε ταραξει τα ελληνοπουλα στον ανθελληνισμο και το μισος προς την ιστορια,θρησκεια,ηθη και εθιμα αυτης της χωρας οι τσιπροαριστεροι καθηγηταδες σου.

οσο δε για τις παραταξεις,τι δουλεια εχουν τα κομματα στα πανεπιστημια,ιο φοιτητες για σπουδες πανε εκει οχι για να εξηπηρετουν τα κολοκομματα και τα συμφεροντα τους.

τωρα αντιδρουνε αυτοι που θα χασουν τα προνομοια την κουταλα,τις απατες με τις φοιτητικες στεγες,
τα κονδυλια του κρατους προς αυτα,το μεριδιο απο τις πωλησεις των μεταναστων που καταφευγουν σε αυτα,τωρα μιλανε για ελευθερια ολοι αυτοι που την στερουσαν απο τους φοιτητες μας τοσα χρονια με την βια.

φωναζουν αυτοι που τωρα ειναι 45 ετων και δηλωνουν ακομα φοιτητες μα και νεοπλουτοι πλειμποις.

οι τσιπρικοι καθηγηταδες που εκλεγονταν χαρη στην κλικα των μονιμων ισοβιων φοιτηταδων τους...

φωναζουν αυτοι που υποθαλπτουν το εγκλημα μεσα και εξω απο τα πανεπιστημεια

που θα κρυβονται τωρα οι κουκουλοφορες περιστερες?
ας μπει ο αρθρογραφος στον κοπο να δει ποσα εκ.ευρω εχει ο Βερεμης στους λογαριασμους του και να μας πει μετα ποιους σκοπους εξυπηρετουν ανθρωποι σαν αυτον με τοσα λεφτα χωρις αλλες επιχειρηματικες δραστηριοτητες πλην του επαγγελματος του...

"Σταμάτα να τρομοκρατείς, και να λες ψέματα.
Δηλκαδή η κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες πιστεύεις οως θα συνέβαινε αν τα παν/μια μας δεν ήταν μπουρδέλα;"

η καταληψη στην Νομικη εγινε για σταματησει η συζητηση για σχεδιο νομου που ποεβλεπε στην αρση της ασυλιας των βουλευτων,οποτε η καταληψη της Νομικης ηταν το τελειο προπετασμα καπνου για την αναβολη της ψηφησης του νομου περι ασυλιας το 2017.

Τα πανεπιστημεια επρεπε να ξεβρωμισουν απο καιρο,αργησαμε,μα ποτε δεν ειναι αργα...


"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ