Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Το νέο άρθρο του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ,που θα σας… τ αρακουνήσει…!!


Εκτός από τον Καραμανλή, οι υπερατλαντικοί αμερικανοσκοταδοσκατόψυχοι σύμμαχοί μας παρακολουθούσαν τον τότε διοικητής της ΕΥΠ, τον αρχηγός της αστυνομίας, υπουργούς και δεκάδες πολίτες!!!

Τα ΜΜΕ με τους Ψυχαροπαπαχελαδοτρεμοντερμπεντέρηδες, τους Μπάμπηδες, τους Κώνστηδες και τα άλλα αγράμματα εφημεριδοτηλεοπτικά σκύβαλα αφοδεύανε λάσπη, σκάνδαλα και τρόμο στις οθόνες της τηλεοράσεως και στις σελίδες των εφημερίδων….

Η Ελλάδα καιγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη. Το σκηνικό της κατάρρευσης απαιτούσε φωτιές και στάχτες…

Τα φανερά και κρυφά Τατουλοτζιμάνια της ΝΔ κρατούσαν απ’ τα παπάρια τον ανήμπορο και παρατημένο πρωθυπουργό από εχθρούς, φίλους, υπουργούς, δελφίνους, βουλευτές, διορισμένους και αδιόριστους…

Η ματαιόδοξος κυρία έριχνε τα μπετά του κατά φαντασίαν της «Μητσοτάκειου Μέλαθρου»…

Και οι κάτωθεν του τραπεζίου συζητήσεις με «παράγοντες», «τραπεζίτες», «νταβατζήδες», «πολιτικούς αντιπάλους» έδιναν και έπαιρνα «δι εν υπουργείον, μιαν καλύβην εις την Εκάλην και ένα εξοχικό εις την Πάρον»

Ο μέχρι προ τινος Γιωργάκης που μετατρέπονταν αργά, αλλά σταθερά σε Γιώργο, έχοντας στην τσέπη την άνετη εκλογική πλειοψηφία που του προετοίμασαν, είχε αρχίσει, κοιμωμένης και εν μέρει συμβάλλουσας της κεντροδεξιάς παράταξης, νωρίς-νωρίς τις προκαταρκτικές συζητήσεις με το ΔΝΤ και σύμπαν το Γαλλογερμανοαμερικανικό τοκογλυφικό σκυλολόι «ίνα συντόμως τεθεί κλήρος επί των εναπομεινάντων ιματίων της πολυπάθου ημών Πατρίδος»

Και φτάσαμε εις την σήμερον… ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ… ως λέγει παλαιόν, πλην πάντα επίκαιρο, χαρρυκλύννειον άσμάτιο.

Και φτάσαμε εις την σήμερον… Με μια υπό κατοχή Πατρίδα και με τα υπάρχοντα του Ελληνικού λαού στο σφυρί για ένα κομμάτι χρέους που ουδέποτε ελέγξαμε…
Για ένα κομμάτι χρέους που μας είπανε ότι έχουμε και που πρέπει να πουληθούμε για να ξεχρεώσουμε!!!

Πρώτος ρουφιανομεσάζων, εγγυητής των πράξεων παραχώρησης, ο μπαφογιώργος της Μαργαρίτας, το καμάρι των Τσάντ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ξωπίσω του τα 151 μόμολα της σοσιαλιστικής σαρκοφάγου…

Συμβάλλοντες εις το θεάρεστο έργο της σωτηρίας της Πατρίδος τα οξυδωμένα Καρατζαφερομπακογιάννεια εξαπτέρυγα, οι επί χρήμασι εκδιδόμενοι πανεπιστημιακοί εκσυγχρονιστοσημιτικής και γκρουπουσκουλονεοαριστεροκουλτουρικής προέλευσης και σύμπαν το εξέχων δημοσιογραφικό αγλάισμα που κοσμεί τους καταλόγους pay roll της Αμερικανικής πρεσβείας και του Ιδρύματος Ford

Και εκεί «στου ποταμού την άκρη» που λέει και το δημοτικό μας τραγούδι, ο κατά πολλούς «σωτήρας» της Πατρίδας Αντώνης Σαμαράς, που κατ’ εμέ ενώ θα «μπορούσε» δυστυχώς δε φαίνεται να το «επιθυμεί…»

Παγιδευμένος στο καλοστημένο δόκανο της «συναίνεσης» των ΜΜΕ και εγκλωβισμένος στα παρωχημένα θεωρήματα των «λαμπρών παλικαριών» του κόμματός του, πιστών υπηρετών του γνωστού Νεοδημοκρατικού δόγματος «στην εξουσία να ‘μαστε και μ’ όποιον να ΄ναι» δίνει, ανελπίστως, φιλί της ζωής στην ανθρωποφάγο κυβέρνηση του κατοχικού πρωθυπουργού και ανίκανος να συλλάβει το μέγα μήνυμα της πλήρους ανατροπής που εκπέμπει η λαϊκή οργή, οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε κατάκτηση μιας πρωθυπουργίας μισής, ίσως και λιγότερο της μισής, θητείας
Πηγη 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος είναι σαν το παλιό κρασί.Οσο περνάει ο καιρός τόσο μεστώνει και γίνεται καλύτερο.
Η περιγραφική του ικανότητα καλύπτει όλο το φάσμα του θιάσου αυτής της παρωδίας που μας καθηλώνει με την ταχύτητα που κατεδαφίζει ότι στέκεται όρθιο.
Της σάπιας αυτής εξουσίας που τους θέλει όλους και όλα γονυπετείς και κακομοίρηδες για να ζεί το όνειρο του κάθε δυνάστη,την υποταγή.
Δώσαμε στον ληστή τα κλειδιά να φυλάει το σπίτι μας.
Και τώρα που η θεατρική παράσταση οδεύει προς την λήξη της,βγαίνει ισχυρότερο παρά ποτέ το χαρτί της συναίνεσης,που αδύναμα αρχικά όλο και αγριεύει και προκύπτει σαν ανάγκη εθνικής συνεννόησης.
Βφρε δεν πάτε στο διάολο γραβατωμένα καθήκια που ο τελευταίος των φυλακών φαντάζει αγγελούδι μπροστά σας.

Ανώνυμος είπε...

''ΕΡΠΕΤΟΣΑΥΡΕΣ''....ΓΑ/ΜΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ....ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ...Ο ΕΛ - ΛΛΗΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ ΕΡΠΕΤΑ σας υπενθυμιζει ότι...

Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΥΨΩΣΕ ΠΕΤΡΙΝΑ Ή ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΤΕΙΧΗ!!!

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ!

ΟΤΑΝ Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΙΧΗ…ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΘΗΤΗ!!!

ΟΤΑΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΕΙΧΗ…ΕΓΙΝΕ ΑΛΩΘΗΚΕ!!!

''ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ''


.....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ .....
.....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON.....

...ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ''ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εξωκοσμικέ,αν την βρίσκεις αναπαυμένος στην μακαριότητα μιας γνώσης που εσύ και κάποιοι ολίγοι ίσως άλλοι κατέχετε,keep following your way.
Αν πραγματικά με τους γρίφους σου προσπαθείς να αποδείξεις κάτι,πρέπει να γίνεις πιό συγκεκριμένος για να καταλάβουμε εάν είσαι απέναντί μας.
Ο Ελληνικός αρχαίος δρόμος δεν κρατούσε το μονοπώλιο στη γνώση.Την διέδιδε απλόχερα και την μοιραζότανε με κάθε πρόθυμο στην αέναη γνώση.
Μην νομίζεις ότι οι λοιποί εξ ημών είμαστε καθεύδοντες.
Αγωνιζόμαστε ακατάπαυστα να κατανοήσουμε όσα συμβαίνουν αλλά οι πηγές είναι ατέλειωτες και κάποιες φορές αντικρουόμενες.
Ο χρόνος λίγος.
Εαν κάτι θέλεις να πείς,πέστο χωρίς γρίφους ή υπόδειξε πηγή αναζήτησης.
Αλλιώς αναπαύσου στο πολυσύμπαν σου και αδιαφόρησε για μας.

Ανώνυμος είπε...

10:52 Σοβαρα ε; Δεν το ηξερα οτι ηταν ετσι. Μπραβο συνεχισε ακαθεκτος. Πες κι αλλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΑΠΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ 50ΝΤΑΡΗΔΕΣ,ΕΞΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΗΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''. ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ'' ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΠΙΑ ΚΟΣΜΟ. ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΑ ΕΘΝΗ είπε...

Στην επίσημη ιστοσελίδα της N.S.A (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας Αμερικής) υπάρχει έγγραφη αναφορά 23 σελίδων που όχι μόνο αποδέχεται την ύπαρξη... εξωγήινων αλλά δείχνει και τον τρόπο που αποκωδικοποίησαν εξωγήινα μηνύματα ...

...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ...
......666......

...καθ ' οδόν πρός τον πλανήτη μου...

Ανώνυμος είπε...

12:24 TRAVA NA AYTOKTONISEIS ARXIDOLEVIE MPOULI.MESA STO KRANIO EXEIS SKATA KAI STO STITHOS SOU MEGALONEI ENA ALIEN MPOUXESA...XAXAXAXAXAXAXAXA - KOSMIKOS -

Ανώνυμος είπε...

Πουλάει φόβο ο άνθρωπος και εκμεταλλεύεται την ευάλωτη ψυχή του έλληνα.
Αν ο καραμανλής ήταν τόσο καλός και το κακό το έκανε ο ...διεφθαρμένος Τατούλης επειή δεν ανέχθηκε τα σκ@τ@ που συνέβαιναν στο υπουργείο του, τότε καλά κάνουν και μας δουλεύουν όλοι αυτοί.
Σε λίγο θα μας ποουν ότι και τον πάκη και τον βουλγαράκη και τον ρουσόπουλο και τον αλογοσκούφη τον επέβαλαν οι αμερικανοί στον κκ!
Σα δε ντρεπόμαστε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Και για το Σαμαρα τι ν' αυτα? Παρασυρθηκε το καυμενο απο τα καναλια, ενω αλλιως θα σηκωνε το λαβαρο της λαικης οργης? "Λεφτα υπαρχουν" δεν ειπε κι αυτος στο Ζαππειο? Μηπως τραλλαθηκα ξαφνικα ρε παιδια?

Αυτοεξοριστος

Ανώνυμος είπε...

δικαιολογίες, ακόμα και αν απειλούνται απο τα αμερικανάκια.. πρεπει να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την πατρίδα μας έστω και άν τους κοστίσει την ζωή... Άν δεν έχουν @@ να μην γινοντουσάν υπουργοι, προθυπουργοι , βολευτές ΚΛΠ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΡΕ 10΄55, ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλακιες!Ο ΗΓΕΤΗΣ δεν καταλαβαινει απο απειλες.
Θελει θαρρος και αρετη η αρχηγια.
Οσοι δεν εχουν ας πανε σπιτι τους να προσεχουν την σκατοζωουλα τους.
Δικαιολογια καμια και για κανενα.
Δηδεν μια μας φταιει ο Αμερικανος μια ο Εγγλεζος μια ο Γαλλος και παει λεγοντας.
Οταν τα προβατα πανε στις καλπες και κρυβωνται πισω απο τις κουρτινες της τροπης,αυτους ηθελαν.
Τωρα οι ιδιοι και τα παιδια τους θα καουν.
Ειναι νομος συμπαντικος και κανεις δε μπορει να ξεφυγη τα αποτελεσματα των πραξεων του.
Τα προβατα εσπερναν θυελες τοσα χρονια και τωρα θα θερισουν!
Δεν λυπαμε για τα χαλια μας.Απεναντιας χαιρομαι διοτι αν δεν πεινασουμε αν δεν χασουμε αγαπημενους αν δεν μας βιασουν αν δεν δειρουν τους γεροντες μας δεν θα ξυπνησουμε.Ειναι ωρα θερισμου και ας μην κλαιμε και αγανακτουμε!
Αν δεν μας αρεσει η σοδεια ας παρουμε τα οπλα και να παμε στις αποθηκες των αφενταδων να παρουμε πισω την αξιοπρεπεια μας,σαν λαος και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σηκωθητε Ελληνες και παρτε παλι στα χερια σας την ζωη σας αλλα και των παιδιων σας.Κυριως ας ελευθερωσουμε την Πατριδα μας.
Ο σκλαβος που δεν ξερει οτι ειναι σκλαβος δεν θα ελευθερωθη ΠΟΤΕ.Εκει ακριβως ειμαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΟΣ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΟΣ? ΝΑ ΝΥΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα εχω να πω στα λογια ειμαστε αξεπεραστοι αλλα στα εργα ξεπερασμενοι

Ανώνυμος είπε...

YΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Όταν έλθει η ώρα και χρειαστεί, θα χύσω το αίμα μου για την Ελλάδα.
Αλλά πρίν το κάνω αυτό, θα χύσω πρώτα το αίμα σου, ναι εσένα ρε προδότη γουρούνι του καναπέ και της μπάκας, εβραιόδουλε τουρκόσπορε.
Δεν δικαιούσαι να λέγεσαι Έλληνας, αλλά μογγόλος.
Γι αυτό ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, δεν μπορείς να κρυφτείς.

Ανώνυμος είπε...

Λόγια, λόγια, λόγια, λόγια ........
δε βαρεθήκατε πια? θα ξεσηκωθούμε, θα τους κάνουμε,
θα τους δείξουμε, θα τους ράνουμε, νισάφι πια. Με τόσα
θα, φαινόμαστε ίδιοι με δαύτους τους πολιτικούς.
Θέλουμε? Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
Τότε πολύ απλά....

«άμ΄ έπος τε και έργον εμήδετο»

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ

Όλα τα άλλα είναι απλά.... παπαροαμπελοφιλοσοφίες