Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!


anti-ntp: Πάνο αν σου έκανε αγωγή η Ξαφά,αυτό σημαίνει οτι τα τιμάς τα παντελόνια σου.Εμείς απο εδω θα σε στηρίζουμε οσο μπορούμε...
Μόνο η έκφραση “πανικός” μπορεί να αποτυπώσει τις συνέπειες από την χθεσινή αποκάλυψη μας για την αντεπίθεση που ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος: Ανταγωγή και μήνυση στον Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Μετά την χθεσινή του κατάθεση στον εισαγγελέα, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και οι λάμψεις φαινόντουσαν μέχρι την Κηφισιά από το
…Φάληρο.

Την αγωνία ορισμένων όξυνε ακόμα περισσότερο η παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου που πρόκειται να καταθέσει και αυτός στον εισαγγελέα τα ευρήματα της έρευνας που έκανε σχετικά με την μη απάντηση της επερώτησης του, που αναμένονται τρανταχτά.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθαν οι αγωγές από την κυρία Ξαφά και τον κύριο Μάκκα, που φέρονται να εμπλέκονται στην εταιρεία IJPartners την οποία ο βουλευτής κατονόμασε τόσο στην βουλη όσο και στα ΜΜ”Ε”.

Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι με το να ζητούν …εκατομμύρια, θα “τρομάξουν” έναν πραγματικό Εκπρόσωπο (με Έψιλον κεφαλαίο) του Ελληνικού λαού, για να εγκαταλείψει την έρευνα του. Λέτε να τον τρομάξουν;

Έχουμε λοιπόν στη λίστα των αγωγών:

Θόδωρος Τσουκάτος

Ανδρέας Παπανδρέου

Μιράντα Ξαφά

Χάρης Μάκκας.

Σήμερα λοιπόν, θα έχουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για τους νεοεισελθέντες στο club των αγωγών, όπως και για τον δικηγόρο που τις συνέταξε. Διότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, ιδιαίτερα ο κύριος Μάκκας, τον οποίον ομολογούμε ότι δεν τον γνωρίζαμε όπως πιθανότατα και οι περισσότεροι συμπολίτες. Ένα βαρύ βιογραφικό σε λίγο, στις οθόνες σας. Θα σας συναρπάσει!
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους ήρωες τους ΤΙΜΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ γραφεται απο τις πραξεις των Ηρωων αλλα και των Προδοτων.ο λαος απλως αναφερεται

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι αυτος.
Για παράδειγμα, ο Χάρης ο Μάκκας της Πειραιώς βρέθηκε στα θρανία του με υποτροφία, όταν μια καταστροφική κατολίσθηση έπληξε το Μικρό Χωριό στην Ευρυτανία, όπου κατοικούσε. Της σειράς μου ήταν και ο σημερινός πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, καθώς επίσης και ο Ντίνος Μαρτίνος, ο εφοπλιστής - οι δυο τους όμως έφυγαν πριν από την αποφοίτηση. Μαθητική ζωή; Λίγα πράγματα, το σχολείο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Θυμάμαι, όμως, τις πλάκες με την αγοροπαρέα, τα "πρέσινγκ" και τα αστεία του γιγαντόσωμου Πέτρου Δούκα - ο Δούκας και γενικά οι μεγαλόσωμοι της κάθε τάξης έσπρωχναν με το σώμα κι έκαναν σάντουιτς τους πιο αδύνατους - ή τα σχέδια που καταστρώναμε για να βρεθούμε με τα κορίτσια στα πάρτι της εποχής..."



η αυτος πριν

Στην Ευρυτανία βρέθηκε για λίγες ημέρες ξεκούρασης ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Πέτρος Δούκας. Ο Υφυπουργός έφτασε στην Ευρυτανία το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το μεσημέρι και περνώντας από το Καρπενήσι κατευθύνθηκε προς το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρέντη, όπου και συνάντησε την οικογένεια του και την 15μελη παρέα του οι οποίοι είχαν φτάσει μια ημέρα νωρίτερα. Ο κ. Δούκας διέμεινε στο χωριό Κρέντη, προσκεκλημένος από τον συμφοιτητή του και παλιό του φίλο Χάρη Μάκκα, ο οποίος διετέλεσε και Νομαρχιακός σύμβουλος Ευρυτανίας. Η διαμονή του κράτησε δυο ημέρες. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου επισκέφτηκε και τον Προυσό.

http://www.evrytanika.gr/0141-0160/0158/reportaz.htm#2

Ανώνυμος είπε...

Μηπως αυτος.
http://www.ijpartners.com/team.html

Ανώνυμος είπε...

EKTAKTO O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δολοφονία Παπανδρεου

Ανώνυμος είπε...

Καλα λεω οτι εισαι για τον Π**** καβαλα τρολακια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Καμένος τα λέει καλά.Στάθηκε πάντα στο ύψος του χωρίς να διστάσει να αποκαλύψει ή να καταδικάσει τα αξιόποινα των πολιτικών.
Αλλά δεν αρκεί.Πρέπει να αποδείξει εκτός των λόγων και εμπράκτως την όποια αντίθεση του.Γιατί αν εννοεί όσα λέει δεν θα πρέπει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
Θα έπρεπε ήδη να έχει ανεξαρτητοποιηθεί.
Εαν αυτός και πλείστοι άλλοι αντιτιθέμενοι,,προσπερνώντας τις ματαιοδοξίες,τις χλιδές και τις φιγούρες,μπαίνανε πρωτοπόροι στο άρμα γκρεμίσματος της σάπιας μέχρι το κόκαλο οικοδομής ,θα μας έπειθαν για το γνήσιο των προθέσεων τους.
Τόσοι αξιόλογοι,τόσοι γνώστες,τόσοι μοναχικοί βίοι ωσάν φωνές βοώντων εν τη ερήμω.
Εαν λοιπόν προσπεράσουν το εγώ και ανιδιοτελώς κινήσουν μπροστά ενωνώμενοι ενάντια σε αυτήν την λαίλαπα,θα αποκαταστήσουν εν μέρει την δια παντός κλονισμένη εμπιστοσύνη μας γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κοινωνία είναι χαμένη από χέρι με τα τείχη που επιμελώς χτίστηκαν ώστε να μην ακούγονται οι φωνές της.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ
δεν εχουμε εμπιστοσυνη στην
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η !!!!!!!!
σε στηρειζουμε ολοι
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ
""ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

Η παγκόσμια μαφία κάνει κουμάντο αυτήν την στιγμη.Μην ελπίζετε πουθενά.Οπως και να εχει ο Καμένος τα χει μεγάλα και μπράβο του.Πολυ φοβαμε οτι η μαλακία που γράφει συνέχεια ο πιο πάνω για τον Γ.Α.Π θα ειναι το όνομα του Καμένου.