Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αγανακτισμένοι: «Πάμε ΔΕΘ»


Εν όψει της παρουσίας της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στην ΔΕΘ στις 11 Σεπτέμβρη, οι «Αγανακτισμένοι»... πολίτες προετοιμάζονται να σπεύσουν στη συμπρωτεύουσα με πούλμαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου.



Ενδεικτικά, οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στο Λευκό Πύργο για να οργανώσουν τις κινητοποιήσεις του ενόψει της ΔΕΘ.



Κινητοποιήσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται έντονες. Στο ίδιο σκεπτικό κινήθηκε και η πρόσφατη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» του Συντάγματος, όπου το σύνθημα ήταν «πάμε ΔΕΘ», ενώ και στην επαρχία κάνουν λόγο για «επιδρομή» κατά Παπανδρέου με πούλμαν προς Θεσσαλονίκη.



Ταυτόχρονα, δράσεις με το βλέμμα στη ΔΕΘ έχει προαναγγείλει και το κίνημα «Δεν Πληρώνω». Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος : «Οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» – Δεν Πληρώνω την Κρίση τους, διεκδικώντας δυναμικά εδώ και δύο χρόνια δωρεάν, ελεύθερα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, δρόμους, μεταφορές, νερό, ηλεκτρικό, παραλίες, πάρκα κ.α.) εντείνουμε τον αγώνα μας, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς.



Σας καλούμε όλους σε συμμετοχή στη μεγάλη δράση των Επιτροπών Αγώνα Δεν Πληρώνω, Όλοι ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες μαζί μας», στις 10 Σεπτέμβρη, όπου θα ανοίξουμε όλους τους σταθμούς διοδίων Αθήνα- Θεσσαλονίκη, και θα διαδηλώσουμε με το ανεξάρτητο μπλοκ των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» στην ανεξάρτητη πορεία στη Θεσσαλονίκη».



Δεδομένων αυτών των εξελίξεων, μία στρατιά αστυνομικών αναμένεται να κινητοποιηθεί προκειμένου οι διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου να μην προσεγγίσουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς.



Στην επιχείρηση λέγεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότερα από 3.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το πλάνο περιλαμβάνει και πτήση ελικοπτέρου.
Πηγη 

7 σχόλια:

Modestus είπε...

Αγανακτισμένοι το πολύ πολύ να τους κλάσετε μια μάντρα @@. Αφού έχουν τους πραιτωριανούς τους από δίπλα θα φάτε δακρυγόνα και ξύλο αν κάνετε καμμιά μανούρα. Όταν θα πάψουμε να είμαστε κότες και πάρουμε τα σανίδια και γενικώς τα όπλα τότε ίσως αλλάξει κάτι. Αλλιώς αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ανώνυμος είπε...

Κείμενα Ο.Ε.Α. σε DVD και μήνυμα προς τους νέους αναγνώστες του ιστολογιου
DVD ''EΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ'' http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/dvd_28.html

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6510.html

DVD: ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_1434.html

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να μη μασήσουμε!
Είναι σίγουρο οτι μπροστά θα μπουν με το έτσι θέλω οι ακροαριστεροί ωστε να πέσουν οι πρωτες φάπες και τα πρώτα δακρυγόνα για να φοβηθεί ο "άμαχος πληθυσμός"...

Είναι στημένο το παιχνίδι με σκοπό να σε κάνουν να φοβηθείς. Μη μασάς! Ας δοκιμάσουν την καταστολή τους όχι απέναντι σε κουκουλοφόρους αλλα σε καθαρούς διαδηλωτές και θα γίνει το έλα να δεις!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ας αλλάξουμε όνομα ή καλύτερα ας μην υπάρχει χαρακτηρισμός

έχετε προσέξει ότι μέσω διαδυκτίου γίνεται μόνιμα απαξίωση του κινήματος και εκστρατεία εκφοβισμού για τον Σεπτέμβρη
Μη μασάτε ρεεεε, έχουν κάνει τα πάντα να κλείσουν τον κόσμο σπίτι του,μέχρι και άτομα που σε μόνιμη βάση ξαμολούν στα ιστολόγια να γράφουν στα σχόλια βρίζοντας τον λαό που κατέβηκε στους δρόμους τους προηγούμενους μήνες με σχόλια του τύπου καλά να πάθουν ,τι νομίζανε ότι θα καταφέρουν.Το θέμα είναι να διεκδικείς την ζωή σου, το μέλλον σου ,να αγωνίζεσαι για τον τόπο σου άσχετα αν δεν ξέρεις τι θα καταφέρεις.Για εκείνους που από το σπίτι εξαπολύουν ύβρεις ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένοι και ποιο το επίπεδό τους.Άντε και καλή αρχή

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Δ.Ε.Θ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ(ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ),ΟΤΑΝ 3.500 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;;;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ......
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ...
ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ Β Ο Υ Λ Η ΚΑΙ ΟΧΙ Δ.Ε.Θ
.....ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΜΑ ΑΝΕΡΓΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟΥΛΑ εισαι σωστη!
Ας παει το καθικι με τους πραιτωριανους στην Θεσσαλονικη και εμεις στην Βουλη.
Να αποκλεισουμε τα παντα και να μην φυγουμε μεχρι να ξεκουμπιστουν και οι 300 εφιαλτες.
Υπαρχουν Ελληνες με προσοντα να κυβερνησουν την πατριδα,αλλα εμεις πρεπει να τους ανοιξουμε τον δρομο.
Θελουν να μας ανεβασουν ολους στην Θεσσαλονικη.Οπου και θα μπορουν να μας κουμανταρουν.
Αν δεν τους ματωσουμε δεν θα φυγουν.Θα συνεχισουν το εφιαλτικο εργο τους και θα χασουμε την πατριδα οριστικα.Αυτες τις εντολες εχουν και με την βοηθεια των λοιπων μαντριων μεχρι στιγμης τα καταφερνουν.
Μην ακουτε και μην ελπιζετε σε κανενα κερατα πολιτικαντη.Ειναι ολοι τους στο κολπο.Δεν εχουμε καιρο,σε λιγες μερες θα πουλησουν τα παντα και θα φερουν οι απογονοι των σταυροφορων τον δικο τους στρατο να φυλαξουν τα κλεμενα.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ αδελφια!