Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ξεκίνησε ο πολεμος ΤV εναντιον Blogs ;



Δεν συνηθίζεται ένα μεγάλο κανάλι της τηλεόρασης, και μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους, να στρέφονται με αγωγή τους κατά ενός blog, ζητώντας αποζημίωση για δημοσίευμα που έκριναν ότι τους έθιξε.
Το Mega Channel και οι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής, στρέφονται δικαστικά κατά του.......

blog Fimotro, επειδή προ ημερών είχε διενεργήσει δικτυακή δημοσκόπηση, ρωτώντας ποιος από τους δημοσιογράφους του «Μεγάλου Καναλιού» κρατάει περισσότερο φιλική προς την Κυβέρνηση στάση.
Το θέμα πήρε διαστάσεις από τη στιγμή που την είδηση της αγωγής δημοσίευσε χθες βράδυ το Fimotro, καθώς υπήρξε αναπαραγωγή από πολλά blogs σε όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα, είναι η πρώτη σφοδρή σύγκρουση της τηλεόρασης με το διαδίκτυο, δηλαδή του Μέσου που μέχρι σήμερα κρατούσε τα ηνία της παρεμβατικότητας στη διαμόρφωση της κοινωνικής πραγματικότητας, και του Μέσου που αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και έχει καταφέρει να είναι σήμερα δημοφιλέστερο.
Άξια επισήμανσης η σημειολογία πως το Mega είναι ο κυρίαρχος της ενημέρωσης στην τηλεόραση, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του να βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, ενώ το Fimotro από τη πλευρά του είναι το blog με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον χώρο του διαδικτύου.


statesmen.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!!!!!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!!

ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΛΑΟΔΙΚΙΟΥ.

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να διοργανωσουμε πορεια εξω απο το MEGA κατα τις φιμωσης των παραγματικων ΜΜΕ...Ολοι οι bloggers και και οι αναγνωστες τους...αναμενω απαντηση για αυτη την προταση...
Ενας αναγνωστης

Αντίδωρος είπε...

μεσα

Ανώνυμος είπε...

Πονάει η αλήθεια ε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλοι δημοσιογράφοι αυτοί οι δήμιοι της ενημέρωσης; Σαν να μην μας τα λές καλά!! Μεγάλοι γλύφτες σφουγγοκωλάριοι,οσφυοκάμπτες κονομισσάριοι,παλιολαμόγια,τρισάθλια σκουλήκια,ελεεινά ανθρωπάρια,ασπόνδυλα ερπετά,χανούμισσες και χανουμάκια,δολοφόνοι της αλήθειας,δολοφόνοι της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΓΛΩΣΣΗΣ,μήπως ξέχασα τίποτα ρε παιδιά; Ο ένας ο ασπρομάλης κοντοτρίχης προβάρει συνεχώς από μόνος του, την θηλειά της κρεμάλας,συνεχώς για προσέξτε τον όταν μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

Bloggers επιμενω πορεια εξω απο το mega καποιος να παρει πρωτοβουλια...
Ενας Αναγνωστης

Ανώνυμος είπε...

ellhnares as kanoume kati swsto
an kserithmisoume to mega apo tis tileoraseis tis dikes mas, twn pappoudwn mas, kai oswn kseroume kai tha doume an tha paroun ena kalo mathimataki..
Autoi den kaigonte an den tous dw egw alla an 100.000 h 300.000 ellhnes koitane alla kanalia autoi tha xasoun EKATOMIRIA apo tin ptwsh tis tiletheashs kai tin miwsei twn diafimisevn
As ksekinisoume apo twra oloi mazi kai as tous afisoume na tragoudane monoi tous

tommy είπε...

έχε Χάρι που μένω μακρία από την Αθήνα ειδάλλως θα ήμουνα εκεί με ένα καφάσι γεμάτο πήλινα γιαούρτια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ..ΤΑ blogs ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΩΡΑ????ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΨΕΦΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια το mega εχει αθλιους δημοσιογραφους αλλα εχει πολυ καλα ελληνικα σηριαλ. Τι να βλεπουμε τα γαμωτουρκικα και τα big brother του ΑΝΤ1, η τα κουτσομπολιστικα του star. To skai αστο καλυτερα, το αlter εκλεισε...τα κρατικα ειναι σαν το mega περα των ντοκυμανταίρ που δειχνει. Και τα καναλια τηλεαστυ,blue sky, kontra κτλ. τα παρακολουθουμε μονο και μονο για τους καλεσμενους (βελοπουλος-πλευρης-αδωνις-κουικ-καραντζαφερης) οποτε δεν γινεται να μην βλεπουμε καθολου mega. Και την ΕΛΛΑΔΑΡΑ πως θα την βλεπουμε???

Ανώνυμος είπε...

Η τηλεόραση πέθανε,ζήτω το ιντερνέτ!Αυτές είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσης.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!