Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

4 εκατομμύρια ευρώ εν μέσω κρίσης για...τζαμί στον Έβρο!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...



Την στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας καταργεί και συνενώνει σχολεία λόγω της οικονομικής κρίσης και κρατικές επιχειρήσεις πρόκειται να "βγουν στο σφυρί" για να σωθεί το Δημόσιο, το Υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει...4 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή του τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, "Μπιρλίκ", την περασμένη Τετάρτη, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας ότι θα δωθούν 4 εκατομμύρια ευρώ για την.... επισκευή στο Διδυμότειχο του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ, ενός από τα μεγαλύτερα τζαμιά των Βαλκανίων. Το Υπουργείο Πολιτισμού κατηγοριοποίησε τα χρήματα που προορίζονται για τις προσπάθειες αναστήλωσης των ιστορικών μνημείων στην περιοχή του Έβρου. 
Αναφέρεται πως το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει ανακοινωθεί έως τώρα. Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου για το θέμα, αναφέρεται πως όλα τα σχέδια που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τον Έβρο έγιναν δεκτά και πως όπως ανέφεραν αρμόδιοι του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει εγκριθεί για την περιοχή του Έβρου.
Ανάμεσα στα σχέδια αυτά περιλαμβάνεται και η επισκευή του ιστορικού τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, δαπάνης 4 εκ. ευρώ. Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα αντιμετωπιστούνε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/4_18.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ
"ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΦΤΙΑΣΧΝΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!
ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ "ΤΟ ΘΕΟ" ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι μπαινουν και σπανε τα νεκροταφια των Ελληνων και εμεις αναστηλωνουμε τα τζαμια ,θαβουμε τα αρχαια και κλεινουμε τα σχολεια ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Γιωργος είπε...

Ρε παιδια δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το θεατρο του παλογου.ΕΛΕΟΣ.Οποιος τους ξααψηφισει η τους υποστηριξει του ευχομαι να πεθανει μεσα απο την καρδια μου ταπεινωτικα και με φρικτους πονους και αυτο το λεω με πληρη συνείδηση.Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν τα λεν τα καθίκια οι δημοσιοκάφροι.

Ανώνυμος είπε...

Μια μονο λεξη εχω να πω που ολοι εδω μεσα πιστευω πως θα θελετε να επαναλαβετε.ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!Και οχι τοσο για το γεγονος οτι προκειτε για τζαμι.αλλα ρε πουστη μου 4 εκατομυρια?Δωσε κατι στον λαο σου,αντιμετοπισε τα βασικοτερα προβληματα του τοπου σου και μετα αν η κατασταση το επιτρεπει δωσε και κει κατι.Δηλαδη ειναι τοσο παραλογο αυτο που λεω?

Δημήτρης είπε...

Α ρε προδότες της χώρας. Θα έπρεπε να υπάρχει μια τρομοκρατική ομάδα που θα εκτελούσε τους προδότες πολιτικούς και μη. Γιατί μόνο από φόβο θα καταλάβουν κάποιοι. Το λέω αυτό γιατί ο λαός ακόμα κοιμάται, μόλις ξυπνήσει θα γίνουν χειρότερα από μερικές εκτελέσεις και θα πληρώσουν και αθώοι.

Ανώνυμος είπε...

4¨43 Αυτό ακριβώς πρέπει να αποφύγουμε. Να μην πληρώσουν αθώοι. Πώς;; Ίσως με μία ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΚΑΘΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑς.(βλ.Γκάντι) Ορίζουμε μέσω διαδικτίου τόπο και χρόνο και ξεκινάμε. Όχι γιατί τους φοβόμαστε αλλά για να ΜΑΤ κι όλα τα συναφή. Τι θα κάνουν με ανθρώπους που απλώς κάθονται και φωνάζουν να φύγουν οι προδότες;; Μάλλον θα τα βρούνε σκούρα. Αυτοί θέλουν βίαιη εξέγερση, ώστε να βρούνε ευκαιρία να φέρουν ξένες δυνάμεις καταστολής. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα και πονηρά. Να παίξουμε το παιχνίδι τους με δικά μας όμως όπλα!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ 4.000.000 ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;ΕΓΩ ΜΕ 100.000 ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΠΙΤΑΡΩΝΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

9¨31 ΣΥΜΦΩΝΩ Όχι αποχή. Ψηφίζουμε μικρά κόμματα, όχι βέβαια ανθελληνικά όπως ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟς ή Οικολ΄Πράσινους. Ψηφίστε Κυνηγούς, ψαράδες κι οτι άλλο. Κυρίως μην αφήνουμε τους λαθροέποικους να ψηφίζουν και να αποφασίζουν για μας και τα παιδιά μας!! Βέβαια το ιδανικό είναι το λευκό, που βάση του Συντάγματος είναι ψήφος διαμαρτυρίας και μετράει κανονικά. Δυστυχώς όμως τα σκουλίκια το ακύρωσαν!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ