Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μετά το ΣΚΑΙ, ξεκίνησε και στα δημοτικά σχολεία η πλύση εγκεφάλου για το 1821!



Δεν πρόλαβε να τελειώσει η εκπομπή του ΣΚΑΙ για το 1821 με τις εσκεμμένες ιστορικές ανακρίβειες και "προοδευτικές" απόψεις, που όπως τόνισαν οι συντελεστές της εκπομπής το σχολείο είναι αυτό που φταίει για τις "λανθασμένες" απόψεις των Ελλήνων για το 1821. Ξεκίνησε λοιπόν η προσπάθεια αλλαγής της "λανθασμένης" αυτής άποψης από το Υπουργείο (Α)Παιδείας και μερικούς εκπαιδευτικούς με προοοδευτικές απόψεις και όχι παιδαγωγικές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλητες...γουρουνια...πατε να μας πειραξετε και την Ιστορια μας??γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!!!εβραιοσιωνιστικα βρωμοσκυλαααα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ!!!!!!!
Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Η Τ Ε !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΠΑΛΙΟΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μολις ακουσα και διαφήμιση,
βγάζουν την σειρά του ΣΚΑΙ σε ΚΟΜΙΚ για τα παιδιά!!!!

ελπίζω για αυτούς πουυ έχουν παιδιά να καταλαβαίονουν τι σημαίνει αυτό...

Ανώνυμος είπε...

kai na krataw stis nyxtes me ta astra,,,mia omorfoula aggalia... gamw tous prodotes sas!!!!! gnx

Ανώνυμος είπε...

peos

Ανώνυμος είπε...

ennow oti oi kolotourkoi einai gia ton poutso kabala kai pws an nomizoun pos 8a paroun tin ellada na pane na gami8oun

Ανώνυμος είπε...

Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων τι κάνουν;; Γιατί δεν ενώνονται για να κάνουν κάτι; Γιατί τέτοια αδιαφορία και μετά έχουμε το θράσος να παραπονιόμαστε για ότι μας συμβαίνει; Σε άλλες χώρες μπορούν και οργανώνονται, εμείς γιατί όχι;; Διαστρεβλώνουν την ιστορία μας, καταστρέφουν την γλώσσα μας, διαπράττουν εθνοκτονία και μεις φοβόμαστε να μιλήσουμε μη τυχόν και μας πούνε εθνικιστές ή φασίστες λες και δεν είναι φασίστες αυτοί που προσπαθούν να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας και του έθνους μας. Στην Αγγλία διδάσκονται σε κάποια δημοτικά τα Αρχαία Ελληνικά. Εδώ τι κάνουμε;; Τα δικά μας μαθαίνουν Αγγλικάαπό την 1η δημοτ, ώστε να τα ετοιμάσουν για την αλλαγή της γλώσσας μας. Γι'αυτό μη παραπονιόμαστε. Καλά να πάθουμε!! Ένας εθνικιστής!!!!!!!