Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Ορθή η επέμβαση στη Λιβύη»



Anti-ntp:Μπράβο στην ΝΔ ΑΥΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Bilderberg μιλαει εδώ.....

Δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου

«Ορθή» χαρακτήρισε την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Λιβύη από τους συμμάχους ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ....Ν.Δ. εύχεται «να τερματισθεί το συντομότερο δυνατόν η στρατιωτική επέμβαση, ώστε η Λιβύη να ακολουθήσει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» 

 Αναφερόμενος στο ρόλο της....

Ελλαδας ο Δ. Αβραμόπουλος σημειώνει ότι η χώρα μας «καλείται να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο, θέτοντας τις υπηρεσίες της στη συλλογική προσπάθεια για την εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή».

«Το καθεστώς Καντάφι πρέπει να αντιληφθεί ότι ο δρόμος της Δημοκρατίας για τη Λιβύη έχει πλέον ανοίξει και ότι η στάση που επέλεξε είναι αδιέξοδη, ακραία και επικίνδυνη» συμπληρώνει ο Δ. Αβραμόπουλος και καταλήγει λέγοντας ότι «οι αγωνιζόμενοι δημοκράτες πολίτες της Λιβύης έχουν στο πλευρό τους, τους δημοκρατικούς λαούς του κόσμου. Είναι βέβαιο ότι η δημοκρατική αυγή για όλους τους πολίτες της Λιβύης δεν θα αργήσει».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bilderberg Speaking

http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_6300.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.bilderberg.org/1992.htm

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_20/03/2011_436451

«Η επανεμφάνιση του φιλοαμερικανού Αντώνη Σαμαρά από την πολιτική ερημιά» γράφει ο πρέσβης των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2009 για τον σημερινό αρχηγό της Ν.Δ. και νεοδιορισθέντα τότε υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά «είναι καθαρά σχεδιασμένη ως ένας τρόπος να επανεισαχθεί στην κυβέρνηση της Ν.Δ. προετοιμάζοντάς τον για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον».

-----------------------------------------------

Πριν καν εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ τον προετοίμαζε η αμερικανικη πρεσβεία για μεγάλα κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ηταν ο καραμανλης πιστευω οτι δεν θα εστελνε αεροπλανα

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_20/03/2011_436448

Τηλεγράφημα της Νο2 της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα Ντέμπορα Μακάρθι ( 22 Αυγούστου 2008) ανέφερε πως «επίκειται επίσκεψη Ρώσων ειδικών αμυντικής βιομηχανίας για να συζητήσουν την αγορά των θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και η ελληνική Βουλή έχει προγραμματίσει την επικύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό South Stream. «Εργαζόμαστε για να ακυρώσουμε και τις δύο αυτές ενέργειες που θεωρούμε ότι δεν είναι σωστές, αλλά λαμβάνουμε ανάμεικτα μηνύματα απο Ελληνες αξιωματούχους». Οι Αμερικανοί διπλωμάτες ήλθαν σε επαφή με τον Μπίτσιο, διπλωματικό σύμβουλο του Καραμανλή, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, Αγαθοκλή κ.α.

Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι ο πολιτικός σύμβουλος της πρεσβείας ήλθε σε επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά «ο οποίος θεωρείται έμπιστος του Καραμανλή. Εκείνος συμφώνησε απολύτως ότι η επίσκεψη των Ρώσων ειδικών για τα θωρακισμένα οχήματα δεν θα έμοιαζε καλή και υποσχέθηκε ότι όλοι όσοι έπρεπε να το μάθουν, θα το μάθαιναν». Ο στρατιωτικός ακόλουθος, σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ήλθε σε επαφή με τον αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Γράψα, ο οποίος διευκρίνισε ότι το υπουργείο και οι Ενοπλες Δυνάμεις «δεν είχαν τίποτα να κάνουν με την επίσκεψη και συνεπώς δεν μπορεί να την αναβάλει ή να την ματαιώσει».

Ο Γράψας «συνέχισε εκφράζοντας πολύ αρνητικές απόψεις για τους Ρώσους» και υποσχέθηκε την υποστήριξη της Ελλάδος «με την παροχή στρατιωτικών δυνάμεων, ανθρωπιστικής βοήθειας και υποστήριξη όπως π.χ. την παροχή αδειών για υπερπτήσεις κλπ.».

------------------------------------------------

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ Σαμαράς όπως τον αποκάλεσε ο Αμερικανος Πρέσβης έβαλε και το χεράκι το για να διακοπούν οι Ελληνορωσικές συμφωνίες

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε οξωωωωωωωωω ολοι εβραιομασωνοιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

Η Νεα Δημοκρατια ειναι φιλελευθερο κομμα και οχι φασιστικο.

Αμα σας αρεσει ο φασισμος τοτε να πατε στην Λιβυη και να κανετε τις ουκρανεζες νοσοκομες στον κανταφι.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

20 Μαρτίου 2011 11:15 μ.μ.
Καλα τα πιστευεις αυτα που γραφεις? πρεπει να εισαι πολυ βολεμενος απο αυτο το κομμα ή εχεις μυαλο μικρου παιδιου. Αν και πιστευω οτι ακομα και σε αυτα, αν τους ελεγες 5 πραγματακια απο το τι εχει κανει η ΝΔ οχι μπραβο αλλα αισχος θα ελεγαν.