Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τα οργισμένα σχόλια στο facebook για το αισχρό προεκλογικό σποτ της ΝΔ (Uncut!)


Πριν διαβάσετε τα σχόλια, το Ramnousia σας έχει μια πρόταση:
Μπείτε στο youtube στο video με το σποτ της ντροπής από το κανάλι της ΝΔ (εδώ το λίνκ : http://www.youtube.com/watch?v=j24Tphmp-00), κάντε login και πατήστε το σημαιάκι που έχει κάτω ακριβώς από το βίντεο και δίπλα από το share (ασποστολή). Πατάτε λοιπόν στο σημαιάκι, "flag as inappropriate" (επισήμανση ως ακατάλληλο)  και έπειτα επιλέξτε από το αναδυόμενο μενού Select a reason: "Child Abuse" (Επιλέξτε έναν λόγο: Κακοποίηση παιδιού)...





**
Γιατί οι γονείς μου είναι άνεργοι?
Γιατί κύριε στην πατρίδα μας οι βαριά άρρωστοι δεν βρίσκουν φάρμακα?
Γιατί κύριε μας σκοτώνουν και μας ληστεύουν?
Γιατί κύριε κάποιοι συμμαθητές μου πεινάνε?
Γιατί κύριε δεν έχουμε βιβλία αλλά στη θέση τους πήραμε κάτι σελίδες φωτοτυπιών?
Γιατί κύριε κάποιοι άνθρωποι αυτοκτονούν ?
Γιατί κύριε οι γονείς μου φοβούνται ότι αν δεν βρούμε χρήματα θα μας πάρει η τράπεζα το σπίτι?
Γιατί κύριε ο αδελφός μου έφυγε από την πατρίδα μας και δουλεύει μακριά?
Γιατί κύριε πήραμε από το σπίτι γάζες – βαμβάκι - οξυζενέ για να πάμε στο νοσοκομείο να μου φτιάξουν την πληγή?
Γιατί…………γιατί…………γιατί………………….;;;

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

ΜΑΥΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
**



**
Πόσο ΚΑΘΑΡΜΑ μπορεί να είσαι για να ισχυρίζεσαι οτι το "μέλλον των παιδιών" το φροντίζεις εσυ;;; Εσυ που οδηγείς καθημερινά τους γονείς τους στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;;;
Εσυ που τους "προσφέρεις" το συγκλονιστικό μισθό των 600 ευρώ με αποτέλεσμα να μην εχουν να του πάρουν ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ;;;
Εσυ που ενω πληρώνεις τους κερδοσκόπους και τους τοκογλύφους στο ακέραιο κουρεύεις τα αποθεματικά των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ που θα σπουδάσουν και των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ που θα νοσηλευτουν οταν αρρωστησουν;;; ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Υπάρχει άραγε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει όπως αρμόζει σ' αυτή την αλητεία;;;
**



**
Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Κομανέντση και την αργόσχολη παρέα του εκεί στη Συγγρού. Το videaki με τα παιδιά και τον δάσκαλο-παλιός φίλος από την εποχή του clubbing στην παραλιακή-δεν είναι παρά ο κίτρινος πυρετός της απόγνωσης που έχει καταλάβει τα στελέχη της ΝΔ. Το συγκεκριμένο spot τις προσεχείς μέρες θα γίνει ο περίγελος των social media και ένα τσουνάμι από παραλλαγές του θα βουλιάξουν το διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο spot είναι ένα κήρυγμα μίσους κατά του ευρώ παραγωγή ενός ξεπερασμένου παλαιοδεξιού εγκεφάλου.
Καθώς το παρακολουθούσα σκεφτόμουν τα παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδάκια που έχασαν τον μπαμπά τους που αυτοκτόνησε-πριν μερικές ώρες ένας επιχειρηματίας απο την Κεφαλονιά, πατέρας 4 παιδιών-παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ευρώ.
Καθώς το παρακολουθούσα «έβλεπα» στο πρόσωπο του δασκάλου τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και από κάτω μαθητές την Ντόρα, τον Αλογοσκούφη, τον Λιάπη, τον Πέτρο Δούκα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάκη Βορίδη, τον Κώστα Πλεύρη και λοιπούς τεχνοκράτες της ΝΔ.
Μα πιο πολύ απ΄όλα, στα πρόσωπα των παιδιών έβλεπα τα χιλιάδες εκείνα Ελληνόπουλα-κάποια από αυτά είδαν το άψυχο σώμα των γονιών τους να αιωρείται στο κενό-που οι γονείς τους οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία. Και αυτά τα πρόσωπα θα θυμάμαι κάθε φορά που θα εμφανίζεται μπροστά μου η κίτρινη αυτή διαφήμιση. Εκδικηθείτε τους...
**





**
Πάντως στην "μελλοντική αίθουσα της δραχμής" τα παιδιά φαίνεται να είναι περιποιημένα, καλοντυμένα, με καινούργιες τσάντες και φυσικά βιβλία. Προφανώς έχουν θέρμανση γιατί δεν φοράνε τα μπουφάν, τα θρανία ολοκαίνουργια όπως και ο πίνακας, ενώ η υπόλοιπη αίθουσα είναι πεντακάθαρη. Η αναλογία μαθητών/δασκάλου είναι αρκετά μικρή...άρα υπάρχουν περισσότερα κτίρια. Ο δάσκαλος τέλος είναι σχετικά νέος (άρα έχει μειωθεί η ανεργία) και αρκετά περιποιημένος. Νομίζω ότι όλα αυτά απαντούν στην ερώτηση.
**




**
Η τρομοκρατία του Σαμαρά ξεπέρασε κάθε ιερό και όσιο. Μετά το κατεβασμα της Ελληνικής σημαίας, αυτή την φορά πάτησαν στο κόκκινο όριο της νομιμότητας με το νέο σπότ τους!
Έφτασαν στο σημείο εκμεταλλευόμενοι με τον πιο αισχρό και ελεεινό τρόπο τα παιδικά πρόσωπα...
των αθώων παιδιών να τρομολαγνούν εκφοβίζοντας τις ευρείες λαικές μάζες που δεν έχουν πληροφόρηση απο το διαδίκτυο και τις εναλλακτικές μορφές ελεύθερης ενημέρωσης.

Στο θρανίο. Στην πιο άσπιλη θέση που κάθονται τα παιδιά μας για να μάθουν γράμματα, οι τυχοδιώκτες και συνομιλητές της Siemens, τα τσιράκια του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, χρησιμοποιούν καταστροφική συνθηματολογία, σκηνοθετώντας μια απαράδεκτη και εντελώς εξωφρενική εικόνα ερεθίζοντας το θυμικό του τηλεθεατή, προσβάλλοντας παράλληλα την οικογενειακή ειρήνη και την οικογενειακή συνοχή.
**



**
Η νέα διαφήμιση της ΝΔ εμπεριέχει στοιχεία ποινικά κολάσιμης πράξης.
Εκτός του γεγονότος ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, βιάζει τηλεοπτικά παιδικές ψυχές.

Απαιτείται άμεση εισαγγελική παρέμβαση αυτεπάγγελτα.

Και εαν δεν γίνει, οπωσδήποτε κάποιος πολίτης πρέπει να πάει στην εισαγγελία και να τους χώσει μια μηνυτήρια αναφορά.
**



**
Θα επέμβει o εισαγγελέας και το τμήμα ανηλίκων για το νέο επαίσχυντο σποτ της ΝΔ;
**



**
Καλά ποιος πούστης το σκέφτηκε αυτό??? κοιτάτε γύρω σας με το γαμημένο το ευρώ τι παίζει
**



**
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ... βάλανε παιδιά να τρομοκρατήσουν τον κόσμο!
Εμείς θα προτείναμε στο Κύριο Σαμαρά να βάλει τα παιδιά αυτών που έχουν αυτοκτονήσει τα δύο τελευταία χρόνια... Ντροπή σου .... Τι άλλο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να γίνει ΠΡΩθΥΠΟΥΡΓΟΣ???
**


    **
    Ειλικρινά όταν την είδα χθές μου άναψαν τα λαμπάκια.. τον είχα για μεγάλο καραγκιόζη τον Σαμαρά και ενώ κάθε φορά λέω τα έφτασε τα όρια του, κάθε μέρα με εκπλήσσει όλο και περισσότερο.. Είναι με μια απλή λέξη γλοιώδης..
    **

        **
        και εμετικός, θα συμπλήρωνα!
        Σκέφτομαι, πως όποιον ρώτησα στην δουλειά μου, τα σχόλια που διαβάζω εδώ και σε άλλα blogs, τα συναισθήματα που παράχθηκαν κατά την προβολή αυτής της διαφήμισης, ήταν πραγματικά για να κάνεις εμετό....
        Πως διάολο, τολμάν και μιλάν ακόμα? Δεν υπάρχει τσίπα?
        **

            **
            ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΡΑ!!
            **



**
Γιατί δεν απαντά ο δάσκαλος να πει στο παιδί ότι οι πολιτικοί μας έφεραν έως εδω?
**


    **
    Γιατι κυριε οι γονεις μου ειναι ανεργοι;Γιατι κυριε το φαι στο σπιτι μου ειναι λιγοστο;Γιατι κυριε στο σχολειο μου δεν ειχαμε θερμανση και ειμασταν μεσα στην ταξη με το μπουφαν;Αυτα τα γιατι και πολλα αλλα εκφραζουν τα παιδια μας!Τα γιατι της διαφημισης εκφραζουν μονο τον Σαμαρα.
    **

        **
        Και να προσθεσω."Γιατι" οι ανθρωποι τρωνε απο τα σκουπιδια?"γιατι" υπαρχουν αστεγοι?"Γιατι"δεν εχουμε ρευμα?"Γιατι" η γιαγια και ο παππους δεν εχουν φαρμακα?Και τελος..."γιατι" οι κλεφτες δεν ειναι φυλακη?
        **



**
ίσως γιατί μονο μικρά παιδιά μπορούν να κοροϊδέψουν πια.
είσαστε γελοίοι
**



**
Αν δεν κερδίσει κινδυνεύει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία και εθνοκάθαρση.
Για να σώσει το τομάρι του ούτε τα παιδιά ούτε "ιερό ούτε όσιο" θα σεβαστή.
Το κεφάλι του "παίζεται". Ας δείξουμε κατανόηση για τον προδότη.
**


**
Μ.Μ.Ε = Μή Μιλάς Εσύ !
Μ.Μ.Ε = Μιλάμε Μόνο Εμείς !
Μ.Μ.Ε = Μέσο Μαζικής Εξόντωσης !
Μ.Μ.Ε = Μέσο Μάλαξης Εγκεφάλου !
Μ.Μ.Ε = Μέσο Μείωσης Ευφυίας !
**


**
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.
**



**
ξέραμε ότι ήταν ξεφτυλισμένοι! αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό το μέγεθος της βρωμιάς! αλλά ο αρχιφασίστας πάντα θα είναι εδώ για να μας ξαφνιάζει δυσάρεστα!
**



**
αυτό δείχνει ένα πράγμα, η απόγνωση τους έχει φτάσει στα όρια, έχουν τρομοκρατηθεί οτι χάνουν την κουτάλα και τον έλεγχο, πλέον μας φοβούνται... Είναι αδίστακτοι μιλάμε.
**




**
Το σωστό όμως θα ήταν εκεί που το κοριτσάκι ρωτάει "γιατί κύριε" να του απαντούσε ο δάσκαλος. Γιατί υπάρχουν στην βουλή κλέφτες, άχρηστοι, προδότες, κάποιοι που είναι 2 από τα 3 και κάποιοι που είναι και τα 3 (προφανώς υπάρχουν ακόμα και στα μεγάλα κόμματα κάποιοι που δεν είναι τίποτα από τα 3 αλλά όμως σιωπούν τόσα χρόνια). Γιατί στην Ελλάδα κοριτσάκι μου υπήρχαν ανήθικοι πολιτικοί, πολιτικοί που χρόνια τώρα για να μπορούν να κάνουν τις ανηθικότητες τους κατάφεραν να κάνουν και τον λαό ανήθικο, γιατί στην Ελλάδα πλέον χρειάζεται τεράστια αποθέματα ηθικής για να μην πάρεις φακελάκι, για να μην παρκάρεις παράνομα μη σεβόμενος τους συμπολίτες σου, για να μην εκμεταλλευτείς την θέση σου και στίσεις κάποιο παραμάγαζο κτλ. Προφανώς κερδοσκόποι παίζουν τα παιχνίδια τους και γονατίζουν χώρες ολόκληρες, αλλά μην προσπαθούμε στην Ελλάδα να τα ρίξουμε σε αυτούς μόνο, ΚΟΡΙΣΤΑΚΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ", ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ.
**



**
Αντί να δείχνει τα φοβισμένα παιδάκια ας δείξουν τα ορφανά των 1500 αυτόχειρων και να μας πουν ποιός φταίει. Ουστ απο εδώ λαμόγια όλο μα τον φόβο. Σας σιχάθηκα!
**


**
Απαράδεκτο τόσο καιρό μας τρομοκρατούν με ψέμματα που τα επιβεβαιώνει η ίδια η Ευρωπαικη Τραπεζα , οτι δεν γίνεται να βγούμε απο το ευρώ και την ευροζώνη , παρά μόνο αν το θέλουμε εμεις , για αυτό μας ζήτησε η Φραου Μερκελ δημοψήφισμα.

Ο Σαμαρας εχει χάσει την μπάλα , ειναι κυριολεκτικά χεσμένος , τα πραγματικά ποσοστά του ειναι φαίνεται πολύ χαμηλά και οχι αυτα τα πληρωμένα που μας πασάρουν. Εχει ξεφτυλιστεί παντελώς ο ανθρωπος που εχει υπογράψει τα χειρότερα για εμας αν ξαναβγεί και δεν μας λεει οτι αργότερα θα μας βγαλει ο ιδιος απο το ευρώ για να πέσουν κατακόρυφα οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και να τα αγοράσουν τζάμπα οι φίλοι μας οι Ευρω-πέοι!

Δεν ειμαι ΝΔ , αλλα αν ήμουν θα ντρεπόμουν για αυτη την κατάντια.
**





**
το σποτ απευθυνεται σε λοβοτομημενους,οι ιδιοι που υποθηκευσαν την χωρα ,ερχονται να μας πουν οτι δεν παιζουν με το μελλον της.....απλα τα πραγματα.
**




**
στειλτε τον ρε τον αλητη στο διαολο να τελειωνουμε με τους ελλεηνους ολους που μπλεξαμε.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
**




**
Τι άλλο ποια θα κάνει αυτός ο γλοιώδεις γυαλάκιας για να γίνει πρωθυπουργός?? έλεος πια.. μαυρίστε το πουσταριό...
**




**
Ολο και πιο κοντα στο να ψηφισω Τσιπρα....συνεχισε Αντωνακη..θα με καταφερεις!
**




**
Εχω γραψει και ποιό παλια 2-3 φορές για τον Σα(χλα)μαρα. Δυστυχως τον έχω γνωρίσει προσωπικά (έχουμε φάει μαζί, επι Πολιτικής Ανοιξης) και έχω γράψει ότι ο άνθρωπος είναι μεγάλο ΤΟΜΑΡΙ και ΛΑΜΟΓΙΟ ολκης. Τώρα, μετα και απο αυτό, για όσους με αμφισβήτησαν, μάλλον βγήκα ΑΛΗΘΙΝΟΣ..... Στα όπλαααααα ΕΛΛΗΝΕΣ να φάμε τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ τα ΤΟΜΑΡΙΑ.....
**



**
το μυαλό που σκέφτηκε αυτό το διαφημιστικό είναι άρρωστο..η εκμετάλευση της παιδικής ψυχής είναι εγκλημα..ήδη έπρεπε να παρέμβει το ΕΣΡ και ο εισαγγελέας...προσπαθούν το μόνο αμόλυντο που έχει μείνει σ αυτή τη χώρα να τα κάνουν μέρος του εγκλήματος και του μπουρδέλου..ντροπή και αίσχος!
**



**
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤ ΔΝΤ.

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΡΜΑ Η ΜΕΡΕΝΤΑ.
**




**
-Κύπρος, Βέλγιο. Ιρλανδία, Γαλλία,Πορτογαλία,Ισπανία έχουν βιβλία αντι για φωτοτυπίες.
-Η Ελλάδα κύριε;;;;.
**



**
Το μελλον της ελλαδας και το καλυτερο για τα παιδια μας ειναι μακρια απο τις "γκριζες" διαφημισεις του Σαμαρα και του Βενιζελου. Μονο με την ψηφο μας θα καταλαβουν , να μην θυμουνται τα παιδια μας 10 μερες πριν τις εκλογες.
**



**
Μονο παιδιά 10 ετών μπορεί να πείσει αυτό το γελοιο σποτ.Τους μεγαλύτερους μάλλον τους πείθει για το αντίθετο. Χαίρομαι γι'αυτό.

πηγη