Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οι λαθρέποικοι επιβάλλουν το νόμο της ζούγκλας στην Αθήνα


Φρίκη! Σκοτώνουν αδέσποτα σκυλιά για να τα φάνε!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο....
βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την... τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση,

Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Πηγή

Σχόλιο Ας μιλήσουμε επιτέλους: Όταν θα τελειώσουν τα σκυλιά, τότε τί θα συμβεί; Θα ορμήξουν στην Εκάλη ή θα προτιμήσουν να επιτεθούν σε σπίτια Ελλήνων; Την στιγμή που θα ψηφίζετε, σκεφτείτε την απάντηση... και ποιός στηρίζει την είσοδο και την παραμονή (με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα) των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Κάποτε από αυτή την χώρα εξάγαμε πολιτισμό και σήμερα εισάγουμε το απόλυτο της βαρβαρότητας και του παραλογισμού..., στο όνομα του Αλέξη, του αυριανού πρωθυπουργού...

Για τους δύσπιστους, παραθέτουμε την "κουλτούρα" των ελληνοποιημένων "κατατρεγμένων", αφήνοντας μία απορία: Τελικά ποιοί είναι περισσότερο βάρβαροι; Οι λαθρομετανάστες που διατηρούν την κουλτούρα της πατρίδας τους ή εκείνοι που τους στηρίζουν προκειμένου να αλλοιώσουν την Ελληνική κουλτούρα, τρομοκρατώντας τους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας; Στο όνομα του διεθνισμού, λοιπόν, ας λατρέψουμε την βαρβαρότητα...!
Νόμος μακάβριου σεξ στην Αίγυπτο - Ο σύζυγος μπορεί να προσεγγίσει σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγό του, μέχρι και έξι ώρες, μετά τον θάνατό της!!

Ανέκαθεν διατηρούσαν μια ζωντανή σχέση με το θάνατο και μαι μακάβρια σχέση με τη ζωή.
Αν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν πως η μουμιοποίηση εγγυάται τη μετάβαση στο μεταθανάτια ζωή, οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι αποδεικνύονται ακόμα πιο... ριζοσπαστικοί, αφού προτείνουν νομοθεσίες βάσει των οποίων οι σύζυγοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με τη νεκρή σύζυγό τους!



Σύμφωνα με το νέο, αμφιλεγόμενο νόμο, οι Αιγύπτιοι θα μπορούν να προσεγγίζουν σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγο μέχρι και έξι ώρες μετά το θάνατό της!

Ο νόμος προτάθηκε από τη Βουή, η ποία στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από ισλαμιστές.
Όλοι εκείνοι που πίστευαν πως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι θα επαναφέρουν την Αίγυπτο σε πρακτικές του παρελθόντος μοιάζει να δικαιώνονται, αφού, εκτός από την “καινοτόμο” πρόταση που νομιμοποιεί τη νεκροφιλία, το όριο ηλικίας γάμου γαι τις κορασίδες κατέβηκε στα μόλις δεκατέσσερα έτη.

Το ίδιο και το όριο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Το Αιγυπτιακό Εθνικό συμβούλιο για τις Γυναίκες έχει ήδη οργανώσει καμπάνια ενάντια στις προτεινόμενες αλλαγές, υποστηρίζοντας πως “το να περιθωριοποιούν και να υπονομεύουν το status των γυναικών θα επηρεάσει αρνητικά την ανθρωπιστική ανάπτυξη της χώρας”.
Οι υπέρμαχοι, ωστόσο, του μακάβριου νόμου ισχυρίζονται πως “είναι ένας τρόπος γάμος να είναι έγκυρος ακόμα και μετά το θάνατο”...

πηγή