Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δούρου καταγγέλει μονομερώς Τσίπρα - Λαφαζάνη



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σε αυτό το blog πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε. Να κάνετε προπαγάνδα υπέρ ενός συγκεκριμένου κόμματος ή να παραμείνετε ένα blog- φορέας αντιμνημονιακών δυνάμεων; Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ένα αντιμνημονιακό κόμμα και, σας αρέσει δεν σας αρέσει, συγκεντρώνει μια σεβαστή πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Από αυτή την άποψη στη παρούσα φάση αποτελεί μιαν ευκαιρία για την Ελλάδα να απεγκλωβιστεί από τα μνημονιακά κόμματα και τον διπολισμό που μας οδήγησε μέχρις εδώ. Τα όποια "μελανά" σημεία στο πρόγραμμά του (μεταναστευτικό κλπ) έρχονται αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή.
Άλλωστε στο εξής θα πρέπει να γίνει σαφές ότι κανένα κόμμα δεν θα πρέπει να του επιτρέπουμε να κυβερνά ανενόχλητο. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας. Σημασία έχει στη παρούσα φάση να μπορέσει ο ελληνικός λαός να αντισταθεί, όσο το δυνατόν ενωμένος, στον αφανισμό του από την οικονομική λαίλαπα. Κρίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ευκαιρία. Μετά πάλι εδώ είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

o συριζα αυτη την στιγμη ειναι η ΜΟΝΗ ευκαιρια να φυγουν οι αλητεs

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ....ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ.....ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΕΙΤΕ,Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ"ΔΑΦΝΙ?

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.....!!!!!!