Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: "ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"!


Δείτε το βίντεο!
Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον "σύντροφο" της Ρεπούση:
Εύλογη απορία:
Με μία τέτοια ονομασία, όλοι θα αναρωτιούνται ....
"πού είναι η νότια Μακεδονία"!
Έτσι "φωστήρες" της ΔΗΜ.ΑΡ; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε πως με ένα τέτοιο όνομα ρίχνετε νερό στο μύλο της σκοπιανής προπαγάνδας και των αλυτρωτικών τους βλέψεων;
Ή ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ;
http://www.zoomblog.org

3 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Τα σύνορα στα βαλκάνια αλλάζουν κάθε 20 χρόνια. Η δημοκρατία της Μαπανανίας δεν θα αντέξει. Γεωγραφικά μέχρι και την κοιλάδα του αξιού ποταμού είναι Μακεδονική Γη την οποία έχουν καταλάβει σλάβικά βαρβαρικά φύλλα. Όταν τα σύνορα αλλάξουν ξανά θα έρθει πάλι πίσω σε εμάς όλη η Μακεδονία μας. Μην ξεχνάτε ότι και η ανατολική Θράκη μας βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή, αλλά συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο.

Εν ολίγοις, συμφωνώ με τον όρο Βόρεια "Κατεχόμενη" Μακεδονία. Υπάρχει και δεδικασμένο και είναι δόκιμος όρος άλλωστε η Βόρεια "Κατεχόμενη" Κύπρος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥ? ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΠΛΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο επειδή ευτυχώς υπάρχει ακόμα
κόσμος που πιστεύει ότι η λέξη Μακεδονία αντιπροσωπεύει Ελλάδα και
μόνο Ελλάδα δώστε μια ψήφο "ΝΑΙ" στο
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147
και ένα "μαύρο" στις 17/6