Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Αυτοφορη διαδικασια δεν υπαρχει οταν προδιδεις την πατριδα σου;"



Αφορά αυτό
Θελω να διευκρινησω οτι δεν ψηφιζω ΧΑ Δεν καταδικαζω ομως το σημερινο επισοδειο. Επιτελους επρεπε απο καιρο να βαλει καποιος στην θεση της αυτην την Καννελη.Τους δικους της τραμπουκισμους δεν τους καταδικαζει κανεις,χρονια τωρα... Αντιμιλαει στον οποιοδηποτε συνομιλητή της,τον βριζει,εμμεσα και αμεσα,φουμαρει τσιγαρα (ενω απαγορευεται με νομο του κρατους).Την καλυπτουν ομως οι προοδευτικαρες οι δημοσιογραφισκοι.Ξεκινησε αυτοφορη διαδικασια λεει η κα Ραικου!!!!Τι μας λες;Αυτοφορη διαδικασια δεν υπαρχει οταν προδιδεις την πατριδα σου;οταν εξαθλιωνεις τους πολιτες της χωρας που ζεις; οταν... ...χτυπας τους ηλικιωμενους στο συνταγμα;Οι δημοσιογραφοι μουγκα για αυτα,ετσι; Δεν βλεπετε παντως ολοι οτι του την ειχαν στημενη του Κασιδιαρη; Εν πασει περιπτωσι ακομα θα δουμε πολλα τετοια περιστατικα στην κοινωνια που ζουμε.Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες σας λεωωωω!!!!!!!!!!

αναγνώστης

5 σχόλια:

Guskyr είπε...

Φίλε έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις που κάνεις.

δεν μπορεί όμως να αποτελεί επιχείρημα ότι επειδή ο άλλος είναι κάφρος εγώ θα γίνω περισσότερο κάφρος, ή επειδή το κράτος είναι μπουρδέλο θα το κάνουμε περισσότερο μπουρδέλο.

Φυσικά και υπάρχει τέτοια "λογική" αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι τρόποι που μπορείς να πετύχεις πολλαπλάσια οφέλη.

Για παράδειγμα τι πέτυχε ο Κασιδιάρης? Να δώσει σάρκα και οστά για όλα αυτά που υπονοούνται τους τελευταίους μήνες για την Χ.Α.

Η πλάκα είναι ότι το ΚΚΕ διαμέσου της Κανέλη και του περιστατικού θα ωφεληθεί ενώ είχε φθίνουσα πορεία από τις τελευταίες εκλογές μέχρι σήμερα.

Συνεπώς??

Ο Κασιδιάρης έκανε μια τρύπα στο νερό, με αποτέλεσμα σε μια κρίσιμη φάση να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος πριν τις εκλογές.

Θέλω να αναφέρω επίσης, ότι οποιαδήποτε συζήτηση η οποία περιέχει απρεπής χαρακτηρισμούς, που δε βασίζεται σε επιχειρήματα αλλά σε συνθήματα, από και όποιον και αν προέρχονται είναι κατακριτέα και χωρίς σημασία, ίσα ισα που υποδηλώνει αδυναμία πολιτικής θέσης.

koursaros είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=tgf9ZrlX9xo&feature=youtu.be ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΚΕ= ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ............ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) ......................ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.................ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΥΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΕΞ ΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 3% ΕΝΩ ΜΕ 7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ) ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ 3-8% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ …………. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ...............ΤΟ ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΚΕ)……….…..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος να πουμε με τα κολοφασιστακια που ξεπηδανε ολη μερα σημερα...Αυτοι ειστε να κοπανατε οποιον λεει κατι διαφορετικο....Να δημοσιευτει ..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το άρθρο σας..
Καταδικαστέα μεν η χειροδικια και το νερο του Κασιδιάρη, καταδκαστεα ομως και η προκλητικότητα οι βρισιες και το χτύπημα (με τα βιβλια-εγγραφα) που προηγήθηκαν της Κανέλη...
Ο κοσμος εχει ματια και βλέπει..
Οι εισαγγελείς μαλλον εχουν μονο ενα???

Ανεξάρτητος Ελληνας ψηφοφόρος..
(για να μην παρεξηγηθούμε...)

Ανώνυμος είπε...

Tελικά εσείς οι..."πατριώτες" και "εθνικιστές" της xrisis avgis που όμως αρνείστε ότι την ψηφίζετε και είστε..."ανεξάρτητοι" πρέπει να αποφασίσετε πότε είναι καλό το κράτος. Είναι καλό όταν κηρύσσει παράνομη την απεργία της Χαλυβουργίας, όταν χτυπά τους απεργούς και απαγορεύει το κάπνισμα, αλλά δεν είναι καλό όταν καταδιώκει μπράβους και δολοφόνους όπως ο "κασιδιάρης" (σαν κακοποιός που είναι το επώνυμό του ταυτίζεται με το παρατσούκλι του).
Όσο για το anti-ntp, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την πραγματική του ταυτότητα. Θα μπορούσε κάλλιστα να ανακηρυχθεί σε επίσημο site της... "xrisis avgis".