Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τον φασισμό τον καταδικάζεις δεν τον… συζητάς κυρία Κανέλλη!


Διάβασα ότι η κυρία Κανέλλη έκανε επίθεση στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί όπως υποστήριξε «έκοψαν» τα επεισόδια με τον φασίστα της «Χρυσής Αυγής» και «έριξαν» διαφημίσεις! Κλείνοντας το…
διάγγελμα της η κυρία Κανέλλη είπε: «Με πείραξε που κόπηκε η ζωντανή σύνδεση για διαφημίσεις. Όταν τα πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας, δεν πρέπει να τα φοβόμαστε. Δες για παράδειγμα, ένα ματς που δεν διακόπτεται από διαφημίσεις. Ό,τι και να γράψουν την επόμενη οι οπαδικές εφημερίδες, όποιος ξέρει μπάλα καταλαβαίνει τι είδε». Μόνο που η πολιτική ζωή κυρία Κανέλλη δεν είναι ποδόσφαιρο. Και σε τελευταία ανάλυση δεν είναι αναγκαίο να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα. Τα είπαμε, σε στήριξαν όλα τα ΜΜΕ, τέλος. Γιατί εάν συνεχιστεί η φλυαρία τότε τα αποτελέσματα κυρία Κανέλη θα αντίθετα από τα αναμενόμενα. Τον φασισμό τον καταδικάζεις δεν τον συζητάς! Τ.Χ
/newpost.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να σταματήσει το ΜΈΓΑ γεγονός με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .. Το καταδικάσαμε, το διακωμωδήσαμε, ΒΓΆΛΑΜΕ όλοι από μέσα μας και εγώ τα δημοκρατικά μας αισθήματα δεν βγάζω την ουρά μου από έξω..

Όμως όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή ΜΗΝ ΠΈΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥΣ να μας βάλουν σε εμφύλιο ώστε να περάσουν οι εκλογές αυτές με το τι έκανε ο Κασιδιάρης...

Μακάρι και να είχα την δύναμη να μπορούσα να ενώσω οπαδούς και ψηφοφόρους ένθεν και ένθεν..

ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι αν θα καθόμουν απέναντι από έναν οπαδό της Χρύσης αυγής και από έναν θεωρητικό κομμουνιστή {καθοδηγα τους λέγαμε εμείς παλιότερα } ΘΑ ΤΑ ΒΡΊΣΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ πιο καλά με τον Χρυσοαυγητη..

Το Κ.Κ.Ε της Ελλάδος δύστυχος δεν έχει προσφέρει για εμένα ΤΊΠΟΤΑ από την μεταπολίτευση και μετ'έπειτα..

Απλώς μόνο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνει, που πολλές φορές εκφοβίζουν της παραγωγικές και αντιστασιακές δύναμης ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; δεν ξέρω ΑΚΌΜΑ!!! αυτό θα φανεί στης εκλογές της 17 Ιουνίου με τα ποσοστά που θα πάρει το λέω ωμά ωμά ότι αν θα μπει στην ΒΟΥΛΗ, ίσως και να φταίει το χαστούκι του Κασιδιάρη!!..

ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι ο κόσμος ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ με την δημοσιότητα που του έδωσαν τα {δημοκρατικά ΜΜΕ} ΑΛΛΑ, δεν γνωρίζουν ότι η μάζα απο κάτω βράζει..

Για της ξένες πολυεθνικές ΠΟΥ διέλυσαν τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της χώρας μας , με της τραπεζοσυμμορίες , με τους εργολάβων,τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ,τους κλεφτές πολιτικούς, τους βολεμένους συνδικαλιστές, τους κλεφτές επιχειρηματίες που εκβιάζουν εργαζομένους..

Νομίζουν ότι έχουν τρομοκρατήσει την κοινωνία . και του ζητάνε να τους ψηφίσει και να αποδείξει ότι το συμφέρον του Λαού ,είναι να τον μετατρέψουν σε δούλο.. {{ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ τους,οτι όσο πιό πολύ φτωχαίνουμε ΣΗΜΕΡΑ τόσο θα πλουτίσουμε ΑΎΡΙΟ ΌΤΑΝ θα αναπτυχθούμε!!}} ΧΑ,, αν ζούμε εεε!!!

ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΛΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΈΛΗ-ΚΑΜΜΕΝΟ--ΝΤΟΡΑ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ--ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ-ΤΣΙΠΡΑΣ--ΠΑΠΑΡΗΡΑ και λοιποί όλοι οι συγγενής..

ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΎ ότι με της πολιτικές σας υπάρχει παντού πείνα, ανεργία, αυτοκτονίες, τραγική μείωση μισθών, συντάξεων, άνθρωποι χωρίς φάρμακα....

Ο Ελληνικός Λαός ΤΙ λαχταρά βρε κωθώνια ΣΗΜΕΡΑ;
Ελευθερία ,παιδεία,θρησκεία,κανένας Έλληνας νεκρός από χρέη Η πείνα , από ελλείψεις φαρμάκων, Έλεγχος των συνόρων,μεταναστευτική Πολιτική, καμιά ανοχή στον εποικισμό της Πατρίδος μας..

ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΛΆ ΘΈΛΕΙ ΘΈΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ, αυτά που είναι για ΕΣΑΣ διαπραγματεύσιμα με τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... ΤΟ ΜΟΝΟ αδιαπραγμάτευτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Ε!!!!

ΚΑΛΆ ΣΥΝΑΙΧΗΣΕΤΕ ΈΤΣΙ ...ΣΑΣ ΛΈΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΤΕ ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ.., ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΑΥΤΆ ΛΈΤΕ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ.. Εδώ θέλω να σταθώ δεν χρειάζεται να φαγωθούμαι μεταξύ μας ΡΕΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΆΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΛΕΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ..

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει ο μαύρος φασισμός αλλά και ο κόκκινος Δεν λένε για αυτόν τίποτα οι δημοσιογράφοι. Χαστούκια πέφτουν βροχή σε κάθε φοιτητική εκδήλωση Που είναι όλοι αυτοί οι δημοκράτες να καυτηριάσουν και δεν υπάρχει διαχωρισμός φύλου εκεί

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει ο μαύρος φασισμός αλλά και ο κόκκινος Δεν λένε για αυτόν τίποτα οι δημοσιογράφοι. Χαστούκια πέφτουν βροχή σε κάθε φοιτητική εκδήλωση Που είναι όλοι αυτοί οι δημοκράτες να καυτηριάσουν και δεν υπάρχει διαχωρισμός φύλου εκεί

koursaros είπε...

ΚΚΕ= ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ............ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) ......................ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.................ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ- ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΥΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΕΞ ΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 3% ΕΝΩ ΜΕ 7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ) ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ 3-8% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ) …………. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ...............ΤΟ ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΕΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΚΕ)……………….…..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.