Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η παραπληροφόρηση, η ψευδολογία και τα ''κόλπα'' των ''καναλιών'' Ελλάδας, δεν έχουν όρια


'Παπατζής'' και ''πονηρούλης'' ο ''περισπούδαστος'' ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στις ΗΠΑ, Θάνος Δημάδης... Πως κοροϊδεύουν τους τηλεθεατές

Δηλώνει στην τηλεόραση του ''ΣΚΑΙ'' (Αθήνα) ότι στέλνει...
ανταποκρίσεις από την Ουάσιγκτον, ενώ είναι στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και ο Director (External Dept.) του IMF (ΔΝΤ) Gerry Rice στην Ουάσιγκτον, το αναφέρει άθελά του. Απόδειξη η συνέντευξη του ΙMF στην Ουάσιγκτον 31 Μαίου, όπου ο αξιωματούχος του ΔΝΤ του λέει την φράση ''επειδή ήρθες από τη Νέα Υόρκη'' (το σχετικό βίντεο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ, η αναφορά στο 23:50 λεπτό- Δείτε).
Ο ανταποκριτής, μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον από Νέα Υόρκη, κάθε δύο βδομάδες, συνήθως γιά τις συνεντεύξεις Τύπου του ΔΝΤ...Ειδικός λοιπόν ο ανταποκριτής στην παραπληροφόρηση. Α, λένε και κολλητός του... Αρούλη, του πρ. υπουργού της σπατάλης (εμείς δεν ξέρουμε από αυτά ούτε μας ενδιαφέρει). Ο ανταποκριτής, έριξε και ψευτιές στον ''ελληνικό όχλο'' περί εκλογών με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Τζέρυ Ράϊς, Απρίλιο, δήθεν να δηλώνει ότι ''οι εκλογές δημιουργούν αβεβαιότητα γιά την Ελλάδα'', πάλι στον ΣΚΑΙ. Tο ΔΝΤ τότε, επικοινώνησε με δημοσιογράφους, κατάγγειλε την παραποίηση των δηλώσεων του κ. Ράϊς και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η σφοδρή δυσαρέσκεια του ΔΝΤ. Φαίνεται ότι κάπου ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ έχει μπερδέψει την ενημέρωση με την... παραπληροφόρηση- προβοκάτσια και τα πονηρά κρυφά παιχνίδια με συγκεκριμένους σκοπούς. Στόχος; Να πειστούν οι 'Ελληνες ότι το μνημόνιο υποδούλωσης- εξαθλίωσης είναι η...σωτηρία τους, κατά το ''σώσαμε την Ελλάδα'' του ολίγιστου GAP... (Τι ζητάμε από κανάλια και ανταποκριτές; ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και όχι παραμυθάκια γιά εντυπωσιασμό αφελών.)
Σημ.: Αν φυσικά ο ανταποκριτής ισχυρίζεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο χώρος του ''Κ'' στην διάθεσή του...(1 Ιoυν.'12)

Και ''πλαστοπροσωπία'';
Μία ευθεία ερώτηση στον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στις ΗΠΑ, Θάνο Δημάδη:
'Εκανες ''πλαστοπροσωπία'' (αδίκημα στις ΗΠΑ) εμφανιζόμενος ως δήθεν εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον σε ξενοδοχείο όπου διέμεινε η πρ. υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, ευρισκόμενη σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ, στα μέσα Οκτώβριου 2010, γιά να πάρεις αποδείξεις και των... πρωϊνών της, που δημοσιεύτηκαν σε αθηναϊκή εβδομαδιαία κυριακάτικη εφημερίδα, γιά να ''θιγεί'' -χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία- η υπουργός, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Απάντησε, ''γιά την αποκατάσταση της αλήθειας'', αντί να νομίζεις ότι θα ''φοβίζεις'' το ''Κ'' και blogers στην Ελλάδα.
Αν η απάντησή σου είναι ΝΑΙ (κοινό μυστικό στον διπλωματικό κόσμο, χάρη στην ''ρημάδα'' την...κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου), τότε φταίει το ελληνικό κράτος -μαζί και η πρεσβεία- που δεν σε δίωξε ποινικά. Λέμε αν η απάντηση είναι ΝΑΙ. Και αντί να μιλάς γιά... δήθεν ''συκοφαντίες- δυσφημίσεις'' εις βάρος σου, τόλμησε και απάντησε...Περιμένουμε.


........................................
Και μιά προειδοποίηση, όμορφα, απλά και ωραία: Aνταποκριτή ΣΚΑΙ, ΜΙΑ ακόμα ''απειλή'' ή ''εκφοβισμό'', άμεσα ή έμμεσα, στο ''Κ'' ή σε συνεργαζόμενα με αυτό ΜΜΕ και η ΑΓΩΓΗ στις ΗΠΑ, εναντίον σου, δεδομένη. 'Ασε τα ''παιχνιδάκια''. Το ''Κ'' δεν είναι ...Αρούλης. Αν έχεις κάτι να πείς ''γιά αποκατάσταση της αλήθειας'' το email σε δημόσια θέα και ο χώρος του ''Κ'' στην διάθεσή σου. ''Κολπάκια'' άλλης μορφής, ότι δήθεν, εσύ και ο... ΣΚΑΙ θα ''κάνετε'', άστα, δεν περνάνε. Να κάνετε, δεν σας εμόδισε κανείς. Προσοχή μόνο μην κάτσετε πάνω σε κανένα...''καλάμι''.
......................................

Οι εξελίξεις με...νεο-ελληνικές ''απειλές'' - ''μαγκιές'' και λοιπά (νεο-ελληνικά, Ελλάδας) γραφικά
Και αντί ο ενδιαφερόμενος ανταποκριτής να ζητήσει διόρθωση, αν χρειαζόταν, ή δημοσίευση των απόψεών του γιά το ζήτημα, αν το νόμιζε απαραίτητο, είχαμε τα ακόλουθα γραφικά, που πιστοποιούν ''πονηρή'' νοοτροπία και δημιουργούν ερωτηματικά γιά τις προθέσεις:
Στις 2 Ιουνίου '12 απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης, δεχτήκαμε 3 τηλεφωνήματα (με απόκρυψη αριθμού) από την -όπως η ίδια ανάφερε- ''δικηγόρο'' των Αθηνών κ. Βασ...., η οποία αρνούμενη να πει ΠΟΙΟΝ ''πελάτη, ανταποκριτή ΣΚΑΙ'' εκπροσωπεί ονομαστικά, μας έκανε και... ''απειλές'' με την γνωστή νεο-ελληνική αυθάδεια και γλώσσα ''μάγκικη'' του τύπου ''ξέρεις ποιά είμαι εγώ;''. Φυσικά και ''δεχτήκαμε'' το δημοσίευμά μας και την αποστολή δεκάδων χιλιάδων emails σε παραλήπτες-μέλη του ''ΚΑΛΑΜΙ', απαντώντας σε ''μάγκικες'' ερωτήσεις- μπούρδες του τύπου ''επιβεβαιώσαμε από την δίωξη ηλεκτρονικού...εγκλήματος ότι στείλατε τα emails'' (μεγάλο το... ηλεκτρονικό έγκλημα και μεγάλη...ανακάλυψη, λες και είναι ''μυστικό'' αφού σε όλα αναφέρεται ρητά ο αποστολέας, δηλ. το email μας κ.ά. Εξάλλου το ''Κ'' δεν είναι blog, χωρίς όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο). Της είπαμε να μην ξαναενοχλήσει, γιατί διαφορετικά θα καταγγελθεί γιά παρενόχληση και απειλές και δικαίωμά της να κάνει ''μήνυση'', όπως ανάφερε... απειλώντας μας και ζητώντας...αριθμό αστυνομικής ταυτότητας (!!!), ποιά, μία αυτοπροσδιοριζόμενη τηλεφωνικά και με απόκρυψη, ως ''δικηγόρος'', που ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά να πει ΠΟΙΟΝ ''πελάτη'' εκπροσωπεί (!!!) και απειλεί ξεδιάντροπα... (Aναμένουμε γραπτά από την τηλεφωνική μας εταιρία, μετά από αίτημά μας, να έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου της, γιά τα νόμιμα-σχετικά γι' αυτήν και ειδικά τον πελάτη της, επειδή η νεο-ελληνική αυθάδεια και ''μαγκιά'', μας προκαλεί αλεργία). Τι να πούμε;...Ο εκδότης του ''Κ''... ''πανικοβλήθηκε'' και ''τρόμαξε'' από τις τηλεφωνικές... ''μαγκιές'', οπότε θα ...μαραζώσει.
Την ''μήνυση'' στην Ελλάδα την θέλουμε γιά να απαντήσουμε εμείς με αγωγή-μήνυση ΚΑΙ σε αμερικάνικο Δικαστήριο, στον ανταποκριτή και στον ΣΚΑΙ, γιά να αποδείξει και δικαστικά ο ανταποκριτής αν ΖΕΙ στη Νέα Υόρκη παραμυθιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό (κατ' εξακολούθηση ΚΑΙ εις βάρος Αμερικανών πολιτών) ή στην Ουάσιγκτον, απ' όπου -όπως δηλώνει- μεταδίδει σχεδόν καθημερινά ''ανταποκρίσεις'' και μάλιστα ''ζωντανά'' (σε δελτία ειδήσεων και λοιπές ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, όπως ''Πρώτη Γραμμή'', ''ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ'' κ.ά.)... Γιατί τα δημοσιεύουμε αυτά εδώ; Απλά γιά να ξέρει ο κόσμος πως ''λειτουργούν'' μερικοί, ανταποκριτές και λοιποί, που κρυβόμενοι πράττουν διάφορα, εξαιτίας ευθυνοφοβίας..
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 'Εχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η ''δικηγόρος'' δεν ήταν δικηγόρος, αλλά συγγενικό πρόσωπο του ανταποκριτή. Οπότε θα έχουμε εξελίξεις... (''Κ''-2 Ιουν. '12)
............................................................................................

Ποιοί και γιατί συκοφαντούν τον δημοσιογράφο Μιχ. Ιγνατίου; Συντροφικά-συναδελφικά ''μαχαιρώματα''; Ποιός είναι ο ''αυτοδιαφημιζόμενος περισπούδαστος'' νεαρός δημοσιογράφος με τις προβοκάτσιες;

.............................................................................................

Wikileaks, αναφορά πρεσβείας ΗΠΑ στην Αθήνα ή ΣΚΑΙ, Αλαχαβούζοι, Αλέξης, πρεσβεία και...σια
«Το τελευταίο τηλεγράφημα αναφέρεται στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά ''Οι νέοι φάκελοι''. Ο συντάκτης του σημειώματος χρησιμοποιεί κολακευτικά σχόλια για τον δημοσιογράφο. Γίνεται αναφορά σε εκπομπή του κ. Παπαχελά με θέμα την κρίση της Γεωργίας-Ρωσίας. Το τηλεγράφημα αναφέρει πως έγινε μια ''πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων'', ενώ ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε την πρεσβεία ακόμη και για λεπτομέρειες του μοντάζ, όπως το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων κόβονταν και ποια θα έμεναν». Στο ίδιο τηλεγράφημα γίνεται ειδική αναφορά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που καλύπτει εκδηλώσεις που διοργανώνει η πρεσβεία... Σε άλλο τηλεγράφημα με ημερομηνία Ιουνίου 2006 και τίτλο "Πως να διαβάσετε τον Ελληνικό τύπο: ένας οδηγός για τους αμύητους» αναφέρεται πως ''τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται για την κερδοφορία τους αλλά πρωτίστως για την άσκηση πολιτικής και οικονομικής πίεσης, ενώ υπάρχουν έλληνες δημοσιογράφοι που διατηρούν θέση σε πολιτικά γραφεία Τύπου τα οποία ταυτόχρονα καλύπτουν δημοσιογραφικά λαμβάνοντας από αυτά δώρα και χρήματα. Ως παράδειγμα αναφέρεται ο χρηματισμός δημοσιογράφων από την επιτροπή διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων το 2004''.
kalami

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρης με τον Θάνο στην Αράχωβα
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη :

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=1844