Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ


ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Δείτε το βίντεο...



Ξεπέρασαν κάθε ιερό και όσιο. Πάτησαν στο κόκκινο όριο της νομιμότητας. Έφτασαν στο σημείο εκμεταλλευόμενοι με τον πιο αισχρό και ελεεινό τρόπο τα παιδικά πρόσωπα των αθώων παιδιών να τρομολαγνούν εκφοβίζοντας τις ευρείες λαικές μάζες που δεν έχουν πληροφόρηση απο το διαδίκτυο και τις εναλλακτικές μορφές ελεύθερης ενημέρωσης.

Στο θρανίο. Στην πιο άσπιλη θέση που κάθονται τα παιδιά μας για να μάθουν γράμματα, οι τυχοδιώκτες και συνομιλητές της Siemens, τα τσιράκια του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων, χρησιμοποιούν καταστροφική συνθηματολογία, σκηνοθετώντας μια απαράδεκτη και εντελώς εξωφρενική εικόνα ερεθίζοντας το θυμικό του τηλεθεατή, προσβάλλοντας παράλληλα την οικογενειακή ειρήνη και την οικογενειακή συνοχή. Η νέα διαφήμιση της ΝΔ εμπεριέχει στοιχεία ποινικά κολάσιμης πράξης. Εκτός του γεγονότος ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, βιάζει τηλεοπτικά παιδικές ψυχές.

Απαιτείται άμεση εισαγγελική παρέμβαση αυτεπάγγελτα. Και εαν δεν γίνει, οπωσδήποτε κάποιος πολίτης πρέπει να πάει στην εισαγγελία και να τους χώσει μια μηνυτήρια αναφορά.

Αυτό είναι το επαίσχυντο σποτ.



πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι απλά συχαμένο

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινά παλιοτομαρα. Ανθρωπομορφα τέρατα !!!!
Κι ακόμα χειρότεροι τα επικοινωνιακά λαμόγια γύρω τους που επινοούν τέτοια αίσχη αντί αδρής αμοιβής και αυτό το ονομάζουν επάγγελμα !!!
Μόνο αηδία κ αγανάκτηση προκαλούν πλέον.
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

sotulis είπε...

O λαός ξύπνησε ότι και να κάνουν

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ !!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν συνεχως δειχνουν το ανηθικο τους "μεγαλειο",ειτε με την υποστολη της σημαιας,ειτε τωρα με τα παιδακια του Δημοτικου,ειναι δυνατον να πιστευουν οτι θα κυβερνησουνν?Κι ομως ειναι..Η αχιζοφρενεια σε ολο της το μεγαλειο

fivi είπε...

α ρε πότε θα σας δούμε στα κάτεργα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το βίντεο,μία ακόμη απόδειξη για το πόσο αδίσταχτοι καιξεφτιλισμένοι είναι.
Η διασπορά ηττοπάθειας στο λαό στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί με δικαστική απόφαση εγκληματική πράξη, το ξέρουν τα ανιστόρητα λαμόγια?

Ανώνυμος είπε...

Το μέλλον των παιδιών μας ειναι να ξαναπροσδιορησουμε έναν αξιακό κώδικα που τον κάνατε μνημονια,CDs,και χρηματηστιριακα προϊόντα ανθρωπομορφοι νταλαβερτζιδες των ψυχών μας
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

και γιατί δεν πας ΕΣΥ που το αναρτησες ? και λες να παει καποιος αλλος ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το άλλο σπότ με την υποστολή της ελληνικής σημαίας τι είναι? σίγουρα και αυτό το σπότ είναι ποινικά κολάσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά ένα πράγμα γνωρίζω...Αν καθίσουμε να σκεφτούμε το παρελθόν πρέπει να πράξουμε αντίθετα από ότι μας ρίχνουν στην μάπα. Όλοι οι "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" λένε ΝΑΙ στο ευρώ και την Ευρωπαική Ένωση άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να φύγουμε άμεσα απο το ευρώ και την Ευρωπαική Ένωση. Λένε ότι θα χρεοκοπήσουμε χωρίς το ευρώ άρα θα σωθούμε αν φύγουμε απο το ευρώ...

Ποτέ και κανείς απο τους πολιτικούς ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...


Πιστεύω οτι σε λίγα χρόνια θα λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ οτι το 2012 είχαμε την ευκαιρία να σωθούμε αλλά τους ξαναπιστέψαμε και καταστραφήκαμε!

Υπάρχει λύση...να φύγουμε απο το ευρώ (όχι να μας διώξουν) και να διολοστέιλουμε κάθε πολιτικό που πέρασε από την καρέκλα της βουλής τα τελευταία 30 χρόνια.

Την εσχάτη των ποινών για τον καθένα που κλέβει δημόσιο χρήμα με κατάσχεση κάθε τι που θα έχει ο κατηγορούμενος έως και 3ος Ξάδερφος - Κουμπαρος - Μπατζανάκος κτλ. Έλεγχος των έργων για την πάταξη της μίζας και ΜΟΝΟ με αυτά τα λίγα η ΕΛΛΑΔΑ θα έχει πλεόνασμα !!!

Ανώνυμος είπε...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179183_10150972297654273_883488592_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε τις τηλεοράσεις και προσευχηθείτε μόνον ο Θεός μπορεί να μας σώσει!!!!!!!... όλοι αυτοί που ζουν για μια καρέκλα δεν έχουν ιερό και όσιο...