Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η "ΕΛΕΝΗ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΡΑΪΚΟΥ ΑΛΛΑ Η... ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ!!!


ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 
Το πρωί ο Δελατόλας υποστήριζε ότι μόλις έγινε το επεισόδιο στον ΑΝΤ1, τηλεφώνησε ο ίδιος στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ε. Ράικου και ζήτησε να παρέμβει για να συλληφθεί ο Κασιδιάρης. Από το απόγευμα και μετά το γύρισε στο τσάμικο. Ενοχλημένη...
η Ράικου, όπως ενημερώθηκε , ζήτησε να μην αναφέρεται το όνομά της. Και ο Δελατόλας βρήκε την λύση. Τηλεφώνησαν στην γραμματέα μου την Ελένη! Όχι την Ράικου δηλαδή...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΑΝΤ1 είπε ψέματα για τα γεγονότα (αποσιώπησε, αντέστρεψε, χαρακτήρισε μονόπλευρα). Στη ΝΕΤ εκθείασε την Διαμαντοπούλου με την οποία άνοιξε κουβέντα για θέμα άσχετο με το θέμα της συζήτησης. Το σκηνικό που στήθηκε ήταν να αναστηθεί το προφίλ της Αννούλας.

Ανώνυμος είπε...

Κ ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με νεες πληροφοριες ουτε η γραμματεας ηταν στο τηλ.αλλα ουτε και η καμαριερα οπως ακουγετε.μετα απο μεγαλη πιεση ερχετε στο φως η αληθεια.ηταν Η Π...ΤΣΑ ΜΟΥ Η ΚΑΥ...ΜΕΝΗ στο τηλ.αντε δελατολακοoo μην αργεις.

koursaros είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ............................ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
http://www.youtube.com/watch?v=tgf9ZrlX9xo&feature=youtu.be ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ