Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Aλβανός που εκρεμεί η απέλαση του ζήτησε την τιμωρία του 23χρόνου στο ...STAR


Θυμάστε τον ΑΛβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR (φώτο δεξιά με την μπούργκα) και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό !
Χθες στην εκπομπή της ...
Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές
έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του!
Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που εκκρεμεί η απέλαση του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!!
Που γίνονται αυτά στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει τι το θές βρε κορίτσι μου αντε να τράβα να δείς στην Χαλκίδα να κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ'την Αλβανια που θα παει σε λιγο θα εχει ολο τον χρονο να κανει τον αγωνα του για την τιμωρια του 23 χρονου...
Στο καλο...

Ανώνυμος είπε...

Καλα το τσοκαρο τι θα καλουσε στην εκπομπη της?οτι μπορει κανει το αποτυχημενο τσολι για να επιβιωσει τηλεοπτικα!!ειμαι σιγουρη οτι θα καθοταν κιολας στον βρωμιαρη αλβανο προς χαριν τηλεθεασης!!!οσο για το αλλοδαπο,,στη φαση που ειμαστε δεν θα επρεπε να μιλαει καν-ποσο μαλλον να βγει στα καναλια!!!βγηκε ως δικαστης?ως δικηγορος?ως τι?και μαλιστα ζητησε κιολας??ζητησε???αν ειναι δυνατον!!τοσο θρασσος πια??καθαροτατα με τη δηλωση του φυσικα αθωωσε τον αλβανο που μπηκε για κλοπη κι απειλησε να σκοτωσει και ειναι λογικο γιατι κι εκεινος τα ιδια κανει!!!α ρε κρατος και προδωτες πολιτικοι που μαζεψατε και κρατατε εδω καθε αλλοδαπο σκουπηδι!!!βρε ουστ απο δω μιασματα!!!στα τσακιδια να πατε ολοι σας και φευγοντας παρτε μαζι σας κι ολους τους δηθεν ηθικους και δικαιους δημοσιογραφισκους που ομως εχουν ξεχασει τι θα πει δημοκρατια και σεβασμος -τυπου σαν το τσολι παραπανω!!!!βρε ουστ αποβρασματα!!!ουστ παλιοσυφιλιαρικα αλλοδαπα και τηλεοπτικα σταρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα πλάκα,

θα μας κάνουν οι αλλοδαποί (Tatiana και Niko Ago) υποδείξεις, για το τι, θα κάνουμε ....

Θα φάτε καλά .......

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως!επρεπε να ειχαμε τους νομους τις Αμερικης η ισλαμικο καθεστως κ να εκτελουσαμε εν ψυχρω
καθε αποβρασμα που μολυνε την ΕΛΛΑΔΑ μας κ καθε βρωμερο χερι που σκοτωσε φιλησυχους κ νοικοκυραιους ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!!!!
δεν θα ερχονται ολοι αυτοι να μας
σφαζουν σαν τραγια!μεσα στα ιδια μας
τα σπιτια!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο νεαρος που καθαρισε τον Αλβανο κλεφτη και επιδοξο φονια της μανας του, δεν εκλαιγε μετανιωμενος στο δικαστηριο, δεν θα ειχε τα μουτρα να ζητησει τιμωρια ο Αλβανος.
Κακως το παληκαρι νοιωθει τυψεις για τον κλεφτη. Ποιος ξερει αν δεν ειχε σκοτωσει καμμια δεκαρια Ελληνες πριν απειλησει την ζωη της μανας του.
Αυτη η ηττοπαθεια θα προκαλεσει μεγαλη ψυχικη διαταραχη στον αμυνομενο. Δεν αξιζουν λυπησης οι φονιαδες απο οποια φυλη και αν προερχονται.

Ανώνυμος είπε...

Την γνώμη των ακροαριστερών φασιστών την διαβάσατε; Μπείτε εδώ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1405889 και φρίξτε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ουστ βρωμοαλβανοι που θα απαιτησετε κιολας!!!ολοι σκοτωμα θελετε!!!!