Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Γίνε και εσυ μέλος της Πατριωτικής Πολιτικοφυλακής > Γίνε πολίτης - οπλίτης!!


Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό....να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ....Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή...Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται.....μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή...η χρεωκοπία αναπόφευκτη....η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ' ακολουθήσει αναπόφευκτα...αίμα και Χάος...αυτό βρίσκεται μπροστά μας...Χάος που όμως "κάποιοι ανθέλληνες" θα σπεύσουν να "εκμεταλλευθούν"... Και δη ΕΝΟΠΛΑ. 

Θα σπεύσουν να πλήξουν θανάσιμα την Εθνική Ασφάλεια πλήττοντας καίρια και συντριπτικά ανθρώπινους στόχους και κρίσιμες υποδομές.
Πολίτης και Πολιτεία θα έπρεπε να τρέμουν και μόνον στην σκέψη του τι θα προκαλούσε πχ μια εκτεταμένη δολιοφθορά στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στα πόσιμα νερά της Αττικής....και όχι μόνον...συνδυαζόμενοι αυτοί οι "οργανωμένοι ένοπλοι στρατοί" (πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, και λοιποί "εγχώριοι μαυροκόκκινοι υποστηρικτές τους) πεμπτοφαλαγγιτών με ένα ιδιαζόντως εκτεταμένο οργανωμένο έγκλημα θα καταφέρουν στις (ούτως ή άλλως ανεπαρκείς, ψαλιδισμένες και απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας ένοπλα συντριπτικά πλήγματα που εκ των πραγμάτων δεν θα δύνανται αυτές να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα δώσει σε κάποιους την "αφορμή" να "τραβήξουν το Στρατό από τα σύνορα" προκειμένου να "αντιμετωπίσει" την "εσωτερική κατάσταση". Κάποιοι "γείτονες" θα χαιρόντουσαν πολύ με κάτι τέτοιο.Αυτό δεν πρέπει ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να επιτραπεί να συμβεί. Και μόνον ένας τρόπος υπάρχει.
Η παρουσία τότε μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας άμεσης ανταπόκρισης θα είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποσκοπούμε....ως τότε, η Μονάδα οργανώνεται, εκπαιδεύεται και "δομείται στρατιωτικά" μέσα από απολύτως νόμιμα κανάλια.
Πατριώτες, η τύχη των παιδιών σας και του Έθνους σας βρίσκεται στα χέρια σας και μόνον. Κανενός άλλου.
Σας καλούμε να φορέσετε θαρραλέα την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ και να ενισχύσετε τις Μάχιμες Γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής....
Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε...

Για την Επιτελική Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Γεώργιος Ανεστόπουλος - Γεράκι του Αιγαίου

Η εκπαιδευση των πολιτων γινετε με ασφαλεια και με πληρης νομιμοτητα.

Η Πατριωτικη Πολιτικοφυλακη
 υπαρχει υπο την αιγιδα του Ινστιτουτου Γεοπολιτικων και Στρατηγικων Ερευνων.Ομαδα Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Επικοινωνηστε μαζι μας εδω
 patriotikipolitofilaki@gmail.com
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Επιτυχές Πέρας 9ης Τακτικής Ορεινής Εκπαίδευσης Πατριωτικής Πολιτοφυλακής 27/11/11
http://2.bp.blogspot.com/-_bQCgoAJ5M0/Tt-694-xH_I/AAAAAAAAA9I/6zC50omFSac/s400/%25CE%25B3%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585.jpg
Η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη Κυριακή 20/11 είχε τεθεί τόσο ψηλά ο πήχης, που είχε δημιουργηθεί ένα κάποιο άγχος στην Διοίκηση για το όχι μόνον πως θα διατηρούνταν αυτό (δεν ήταν επ’ ουδενί αποδεκτό ένα κατώτερο επίπεδο εκπαίδευσης) αλλά και για το πώς θα ξεπερνιώνταν, θέτοντας ακόμη ανώτερα στάνταρντς...
Κι όμως πέτυχε. Παρ’ όλες τις τεχνικές δυσκολίες. Παρ’ όλο το διαρκές τσουχτερό κρύο επί 5 ολόκληρες ώρες στα 1000 μέτρα υψόμετρο..
Οι εκπαιδευτές ξεπέρασαν για μιαν ακόμη φορά τον εαυτό τους. Το ίδιο και οι εκπαιδευόμενοι. Όλοι.
Από την 10η πρωϊνή μέχρι 3η μεσημβρινή, η εκπαίδευση δεν σταμάτησε λεπτό.

Και όχι μόνον.
Η περιπλοκότητα και η ποικιλία κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν.


Ο δείκτης δυσκολίας από την αρχή έβαλε το στίγμα του.

Ένα μικρό μόνον δείγμα:

Κάθοδος από βραχώδη πλαγιά 20 μ. όχι και αμελητέας κλίσης (περίπου 65ο), τροχάδην για εκατό μέτρα σε ανοδική ανώμαλη επιφάνεια 45ο, 15 μέτρα ελιγμοί ανάμεσα από δύσκολο πλέγμα ξύλινων εμποδίων (κλαδιά – στους 22 εκπαιδευόμενους μόνον 2 πτώσεις), κάμψεις και κοιλιακοί, έρπειν κάτω από πλέγμα, δοκός ισορροπίας, σκάλες, κάθετη κάθοδος 2,5 μ (προβλέπεται αύξηση ύψους για πιο «απαιτητικά μελλοντικά τμήματα») με σκοινί, καθοδική τροχάδην 45ο σε ανώμαλο 100 μ. και τελείωμα με ανάβαση της βραχώδους πλαγιάς, τα τελευταία δε 8μ. με τη βοήθεια σκοινιού.

Ολο το πακέτο με χρονομέτρηση.

22 εκπαιδευόμενοι, περισσότεροι από τους μισούς με χρόνο 2.50΄΄ και κάτω.

Καλύτερος χρόνος 2.18.

Θεωρία και επίδειξη κατάληψης εχθρικού κτιριακού στοιχείου από τους 4 εκπαιδευτές με απώτερο Αντικειμενικό Σκοπό την σταδιακή προετοιμασία της Μονάδας να εμπεδώσει την διαδικασία ώστε σταδιακά τις επόμενες φορές να εκπαιδευτεί – θεωρητικώς και εμπράκτως - σε «Σενάρια Εκκαθάρισης κτιρίου».

Ακολούθησε οπλομαχία πεζικού με λόγχη (αντί όπλου) καθώς και τεχνικές ξιφολόγχης και εγχειριδίων (χρήση ξύλινων μαχαιριών) όπου διδάχτηκαν τεχνικές στη θεωρία που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχη πρακτική εξάσκηση.

Δόθηκε επίσης σύντομο μίνι – σεμινάριο περί Βασικών Αρχών Πολιτοφυλακής και Επιβίωσης σε αστικό και υπαίθριο περιβάλλον από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Γεωπολιτικών Ερευνών και Στέλεχος του Επιτελείου κο Παντελή Ρίτσο.

Στα πλαίσια της θεωρητικής ενημέρωσης έγινε σαφές προς όλους τους εκπαιδευόμενους ότι ως μέλη της ανωτέρω Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας οι εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες είναι σύννομες τελώντας κάτω από την Κάλυψη του καταστατικού της που προβλέπει και επιτρέπει την διεξαγωγή ανάλογων δραστηριοτήτων.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν για μια ακόμη φορά στις γυναίκες εκπαιδευόμενες της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής που υπερέβησαν εαυτό και έβγαλαν άνετα εις πέρας όλο το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι Ελληνίδες μπορούν και οφείλουν να είναι ισότιμες πολεμίστριες δίπλα δίπλα στους άνδρες.

Έγινε για άλλη μια φορά σαφές – όχι μόνον προς τους εκπαιδευόμενους αλλά και προς «πάσα κατεύθυνση» - ότι η Πατριωτική Πολιτοφυλακή προορίζεται να είναι «κάτι κατά πολύ πολύ περισσότερο» από αυτό που «φαντάζονται πολλοί»….ξεχάστε τον «γεράκο με το κράνος και τη γραβατούλα της παραδοσιακής Αεράμυνας» (το «σφαγείο του λαού») για το οποίο προορίζουν κάποιοι το λαό μας….η Πατριωτική Πολιτοφυλακή όσο 
soft καιpolitically correct κι αν ίσως είναι ο τίτλος της έχει θέσει πολύ πολύ «υψηλάstandards»….ξεκινάει από το – άκρως πολύτιμο - basic soldiering αλλά/και «στοχεύει πολύ πολύ ψηλά»….

Έγινε, τέλος, πλούσια καταγραφή της εκπαίδευσης σε φωτό και βίντεο τα οποία και ξεκίνησαν να επεξεργάζονται και να αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ομάδας και στα προφιλ των μελών.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που ήρθαν στην εκπαίδευση και τους καλούμε από τώρα στην επόμενη 10η Τακτική Ορεινή Εκπαίδευση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής που ήδη σχεδιάζεται για την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011.

Καλείται επίσης όποιος άλλος φίλος/φίλη ενδιαφέρεται να συμμετάσχει να επικοινωνήσει μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την Επιτελική Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Γεράκι του Αιγαίου
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Επιτυχές Πέρας 12ης Τακτικής Εκπαίδευσης Πατριωτικής Πολιτοφυλακής της 18/12/11
http://1.bp.blogspot.com/-vNtt2-YZlBc/Tu-VKC8PKVI/AAAAAAAABqc/9WVmt9zVYxg/s320/%25CE%25B3%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585.jpg
Άλλη μια εκπαίδευση περατώθηκε με αξιοζήλευτη επιτυχία….παρ’ ότι μια πολύ δύσκολη μέρα με πολλά τεχνικά προβλήματα διεκπεραίωσης (γιορτές γαρ συν κακοκαιρία) ήταν πάρα πολλοί οι Πατριώτες Συναγωνιστές/στριες που πήραν την απόφαση κι ανέβηκαν στο βουνό για μια ακόμη φορά.
Η εκπαίδευση ήταν ακόμη πιο απαιτητική και περίπλοκη.
Και τ’ αποτελέσματα όμως ακόμη πιο θεαματικά.
Τι να πρωτοεπισημάνεις;
Τον ενθουσιασμό των Πολιτοφυλάκων από την καταρρίχηση με σκοινί των επαγγελματιών της Ομάδας από τον 4ο όροφο κτιρίου και το ότι δύο απ’ τους εκπαιδευόμενούς μας όχι μόνον το τόλμησαν αλλά και χωρίς προηγούμενη εμπειρία ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ με αξιοσημείωτη επιτυχία;
Το ότι το ίδιο επανέλαβε και εικοσάχρονη κοπέλα πολιτοφύλακας με εμπειρία μεν σε βουνά αλλά όχι σε κτίρια;

Το ότι οι κοπέλες πολιτοφύλακες έδειξαν τον ίδιο ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα στα όπλα με τους άνδρες ;
Την αξιοσημείωτη πειθαρχία της Μονάδας Πολιτοφυλάκων και την αποτελεσματικότητά τους στη άσκηση ένοπλης συνοδείας φάλαγγας πολιτών μετά ενόπλου ενέδρας;
Δεν μπορούν να περιγραφούν με δυό σύντομες λέξεις όλα τα εκπληκτικά εκπαιδευτικά δρώμενα κι αποτελέσματα που έλαβαν χώρα.
Μπορούμε να πούμε μόνον ότι: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Έχει μέσα του τον Πολεμιστή….αρκεί να του/της δώσεις περιθώρια να βγει στην επιφάνεια….

Συνεχίζουμε. Ακόμη και μέσα στις εορτές.
Ραντεβού κάθε Τετάρτη βράδυ - τις επόμενες τρεις εβδομάδες - στις νυχτερινές ορεινές Εκπαιδεύσεις της Μονάδας (Ασκήσεις συνοδείας/φύλαξης για ασφαλή διέλευση φάλαγγας πολιτών μετά νυχτερινής ενέδρας με όπλα
airsoft σε ορεινό/δασικό περιβάλλον ανάβασης/κατάβασης).
Και περιμένουμε όλα τ’ αδέρφια μας να τους δούμε σύντομα δίπλα μας.
Καλές Γιορτές σε όλους τους Πατριώτες.

Γεράκι του Αιγαίου
Πατριωτική Πολιτοφυλακή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορειτε εσεις να πατε μια ομονοια μια απο εδω - απο εκει και να καθαρισετε τους ξενους ??? και μετα μια βολτα απο την βουλη

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΟΣΟ ΕΣΥ Μ.... ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ; ΕΓΩ ΞΕΡΩ Ο ΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ (Τ.Ε.Α) ΔΙΑΑΛΎΘΗΚΕ, ΑΠΌ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ 3Ο ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΝ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΤΑ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ FACEBOOK,ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ,ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες στο στρατό δε κάνουν τέτοιες ασκήσεις!! Εκτός απ τις ειδ. δυνάμεις! Τι κομάντα είστε εσείς!

Ανώνυμος είπε...

ποντιε δεν εχω ψηφισεη ακομα και αμα το κανω χρυση αυγη θα ειναι αρα μαζεψου δεν σε εβρισα

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.