Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Βόμβα: Λαμιώτες επενδυτές “ψάχνουν” τα λεφτ ά τους…


Αρχίζει το πανηγύρι…


Το ομόλογο που επένδυσαν αποδείχθηκε “σκουπίδι” και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν…Σε απόγνωση βρίσκονται κάποιοι Λαμιώτες, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ημέρα”, επένδυσαν τις οικονομίες τους σε συγκεκριμένα ομόλογα και μάλιστα στα νησιά ...
Cayman, τα οποία αποδείχθηκαν κάθε άλλο παρά ασφαλή.

Οι καταθέτες εμπιστεύθηκαν τα χρήματα σε στελέχη τραπεζικού υποκαταστήματος στη Λαμία με την διαβεβαίωση ότι τα χρήματά τους είναι ασφαλή και ότι η απόδοσή τους βεβαίως θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα “θύματα” ΄ειδοποιήθηκαν ότι τα χρήματά τους έχουν υποστεί “κούρεμα”, που φτάνει από 50% έως 63%.

Χθες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα εκτυλίχθηκαν σκηνές ροκ και όπως αναφέρει τοLamiaReport.gr, ακούστηκαν πολλά και σοβαρά πράγματα από τα στόματα των εξοργισμένων “θυμάτων”, που βλέπουν τις οικονομίες τους να εξανεμίζονται, ενώ όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Από χθες πάντως επικρατεί πολύ μεγάλη αναστάτωση στη τραπεζική αγορά, αφού από στόμα σε στόμα άρχισαν να ψάχνονται και άλλοι καταθέτες που έχουν κάνει παρόμοιες “επενδύσεις”.

Το ποσό που φέρεται να έχει επενδυθεί, από 30 περίπου Λαμιώτες στο συγκεκριμένο ομόλογο, είναι γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ, που τώρα έχουν γίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια, αφού τις επόμενες ημέρες τα θύματα απειλούν με αποκαλύψεις.LamiaReport.gr