Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Τους ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή


Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν στην Καλαμάτα, μέλη αριστερών οργανώσεων και αναρχοαυτόνομοι στον κ. Αντ. Σαμαρά, διαμαρτυρόμενοι για τη στήριξη που έδωσε η Ν.Δ. στο δεύτερο μνημόνιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους, παράγοντες της Αστυνομίας και ενημερώθηκαν και στελέχη της Ν.Δ., υπάρχει προεργασία πυροδότηση έντασης στην σημερινή επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας μαζί με τον υπουργό Υποδομών κ. Μ. Βορίδη, για να παραστούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας στην περιφερειακή οδό της Καλαμάτας.

Ωστόσο οι τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, ότι εάν γίνει το παραμικρό κατά του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει σκληρή απάντηση.

«Θα γίνει κόλαση, εάν σημειωθεί το παραμικρό» λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του πρόεδρου της Ν.Δ. και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.

Πηγή: tovima.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει να πέσει αυγό (κλούβιο) και γιαούρτι, θα γίνει χαμός.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΗΠΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβάλω αν τον φίλησε ή τον αγκάλιασε κανείς. Εκτός και αν πρόκειται και περιορισμένο αριθμό γερόντων, ατόμων με γεροντική άνοια ή κάποιων βολεμένων(ή απεγνωσμένων που ελπίζουν να βολευτούν)

Ανώνυμος είπε...

Διαδωστε παντου τη λιστα με τα ονοματα των πολιτικων που ψηφισαν τα μνημονια.. Να ξερουν οι Ελληνες ποιοι ψηφισαν τον θανατο της Ελλαδος και των Ελληνων, ποιοι ειναι οι προδοτες. Και οπου τους συναντησουμε ξερετε... Εγω προσωπικα κουβαλαω μαχαιρι οταν κυκλοφορω εξω (και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και οπλο).. Ετσι και πετυχω κανεναν πολιτικο εχουν να πεσουν πολλες μαχαιριες. Ας μπω φυλακη δεν με νοιαζει, ετσι κι αλλιως δεν εχω που να μεινω, δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, δεν εχω να φαω

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΑ στους προδωτες...υπαρχουν ανθρωποι που τους πιστευουν ακομα εκτος απο τους πουλημενους...και τους βολεμενους.

Ανώνυμος είπε...

Εκει δεν ηταν ο Μελιγαλας ??Πηγαινουν να "χαιρετισουν" τους προγονους τους ?? Γερμανοτσολιαδες.....

Ανώνυμος είπε...

2¨04 ....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ , ΑΝ ΘΕς ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ , ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ .ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΠΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ , Η ΜΙΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΓΛΥΦΤΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ , ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΛΙΟΣΕΡΒΙΕΤΕΣ