Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PSI




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι φοβερο το πως το βρωμερο σκουλικι ο Βενιζελος γραφει στα αρχιδια του τους παντες οταν αρνηται να απαντησει σε δυσκολες ερωτησεις.

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνας γιέ καρκινιάρη χοντρέ.Δε θα σε σκοτώσουμε.Παλούκι θα βάλουμε στο βρωμόκωλο σου και θα γυρνάς στα 4 στο Σύνταγμα.Αυτό σου αξίζει πουτανογέννημα.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορουσα θα ηθελα να τον πνιξω με τα ιδια μου τα χερια..το ανδρεικελο της κοινωνιας.Πουτανας γιε..

Ανώνυμος είπε...

Tα παπαγαλάκια τα πνίγουν στρίβοντας τα κεφαλάκια τους.

1)ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ θα έχουν κύριο σύνθημα στης εκλογές την επιτυχία του PSI+ ΤΌΣΟ ΦΑΙΔΡΟΊ ΕΙΝΑΙ..

3) Σίγουρα τώρα, οι αγορές θα ανοίξουν μετά το 2030.

2) Σίγουρα τώρα, ΟΛΑ τα χρέη μας είναι στο αγγλοσαξονικό δίκαιο, Η εθνική ταυτότητα, αλλά και κυριαρχία ΠΈΘΑΝΕ..

3) Σίγουρα τώρα, η Ελλάδα δεν χριζόμαστε σώματα αστυνομίας η στρατού ,η Γερμανία θα δανείζετε από ΕΚΤ με 1% και θα μας δανείζει με 6-7% και κατά τα συνεισφέροντα της θα κάνει τους ανάλογους χειρισμούς ΠΑΝΤΑ υπέρ της, αν αυτό λέγετε ισότιμος συναιτερος και όχι κατοχικός τοκογλύφος τι να πω ;το αφήνω στην κρίση σας να το σχολιάσετε..

4)Οι Ελληνική πολιτικοί+πολιτική είναι πλέων χωρίς ουσία από την Βουλή , η ουσία πλέων είναι στην ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ , παράνομη σίγουρα για αυτούς όλους τους γερμανοτσολιάδες..

5)Τα ασφάλιστρα κινδύνου άνοιξαν , ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα έχουν στα χέρια τους;

6) κυνηγήστε τους παντού , αυτό που έγραψα εχθές για της παρέλασης (κυκλιδότατα και για λίγους εκλεκτούς θα είναι οι θέσεις κοντά στην εξέδρα) Αυτό μου κάνει εντύπωση το πόσο καθαρές θα είναι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;

Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα, κάτω οι τύραννοι, η Ελευθέρια είναι καθήκον για όλους μας πια, γράψετε τα συνθήματα σας σε τοίχους, όχι μόνο σε σαιτ η πλοκ η φεις μπουκ η τουιτερ ..

Μπούτζουκας Θ.Τ