Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στην ΕΤ3 9/3/2012


Ο Πάνος Καμμένος, μετά από δύο χρόνια, εμφανίζεται στην κρατική τηλεόραση, στην εκπομπή Λαβύρινθος με τον Αλ. Τριανταφυλλίδη και μιλάει για όλους και για όλα!

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη.

πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παληκάρι μου !!! Πες τα !
και σύντομα.. κυβέρνηση.. (αν αφήσουν να γίνουν
εκλογές διότι φοβήθηκαν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Εδω θα θεσω καποια ερωτηματα και αποψεις και ευχομαι επιτελους να παρω καποιες απαντησεις αγαπητε Πανο Καμμενο... Πρωτα απο ολα με ποιο δικαιωμα η Κουντουρα θεωρει δεδομενο οτι θα ειναι υποψηφια στην 1η Αθηνων αφου εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι ο κοσμος θα αποφασισει ποια ονοματα θα βρισκονται στα ψηφοδελτια που θα εκπροσωπησουν αργοτερα τους Ανεξαρτητους Ελληνες στο κοινοβουλιο??Η Κουντουρα σε τηλ. συνεντευξη στο Βημα fm και σε ερωτημα που της τεθηκε για μετεκλογικη συνεργασια με την ΝΔ απαντησε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ. Εκεινη την στιγμη υπεθεσα οτι μαλλον δεν καταλαβα καλα, αλλα ξανακουγοντας το, βγηκα απο τα ρουχα μου...Συνεχιζω λεγοντας οτι το μεγαλυτερο κομματι που σε υποστηριζει η και αυτοι που θελουν να πιστευουν οτι οντος υπαρχει μια ελευθερη φωνη χωρις εξαρτησεις και μη καθοδηγουμενη, ειναι καθετα αντιθετη στο θεμα πρωην βουλευτες στο κομμα, με μεγαλη ομως απορια αντιλαμβανομαι οτι οσο περναει ο καιρος ακουγοντε περισσοτερα πρωην στελεχη της ΝΔ. σε αυτην την καινουργια προσπαθεια που γινεται...Επισης κατι αλλο που θα ηθελα να θιξω ειναι μια λεξη που ακομα δεν εχει ακουστει απο εσενα και δεν ειναι παρα ενα τεραστιο ΣΥΓΝΟΜΗ για ολα αυτα τα χρονια κυβερνησης και αντιπολιτευσης χωρις να μπαινω σε λεπτομερειες,πιστευω κατανοητο σε ολους.Ακομα θα ηθελα να κανω μια προταση που πιστευω θα επικροτηθει αρκετα.Επειδη υπαρχει μια δυσπιστια γενικοτερα στο ακουσμα πολιτικοι και θα ηθελα εκ μερους σου να παρεις την πρωτοβουλια και να αναρτησεις στο διαδυκτιο ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ, πραγμα το οποιο θα ηταν αρκετα γεναιο και σιγουρα παραδειγμα προς μιμηση. Ενα τελευταιο ερωτημα κλεινωντας, σχετικα με τον Δημητρη Καζακη.Υηρχε απο οτι καταλαβα η επιδιωξη απο την πλευρα του να ερθει σε επικοινωνια μαζι σου απο τον Οκτωβριο χωρις ομως ανταποκριση,ακουγωντας την προχθεσινη του εκπομπη, εδωσε καποιες απαντησεις σε αυτο το βιβλιο που ειχες αναφερθει σαν(το αγκαθι.)Μελλοντικα θα υπαρξει καποια συνεργασια μεταξυ σας?

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρωσω λεγωντας οτι αυτο το αναρτησα στην σελιδα του Πανου Καμμενου στο fb και επισης το εστειλα στο email των Ανεξαρτητων Ελληνων χωρις να εχω λαβει ακομα απαντηση.
Ευχομαι τα ερωτηματα μου να απαντηθουν καποια στιγμη.

reis είπε...

ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ



ΑΗΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟ !

ΑΗΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ !

ΑΗΔΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ !

reis είπε...

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ?

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΕΓΩ ΕΨΗΦΙΣΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ COSCO


ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑ ?
ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ !


ΑΜΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ !


ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΠΙ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΘΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ?

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ! ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ !

boskizas είπε...

Reis

Oπου Καμμένος, νάσου κι ο reis

Πόσα σου δίνει ο Κομμανέτσης παληκάρι μου???

Αν αξίζει, φώναξε και μας. Μην είσαι μονοφαγάς...