Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ NEOTAΞITH KANAKH,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και θερμή υποστήριξη στους ΓΚΕΥ


ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ,ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
   






ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΥΠΕΡ ΚΑΡΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
 

ΚΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Α.Μ.Α.Ν. ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ.....
(ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...)


ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!


Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ..ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΤΗN NEA TAΞΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦIΛΟΙ....ΓΙΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
Γράφει: Αντώνης Κανάκης




Προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο ότι το 2011 μιλάμε ακόμη για τους gay ή για τον γάμο τους! Τα στερεότυπα δε, είναι τόσο ισχυρά που ο περισσότερος κόσμος όταν ακούει για γάμο ομοφυλοφίλων, τους φαντάζεται στην εκκλησία με στέφανα και ρύζια και τον έναν από αυτούς ντυμένο νυφούλα. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Στη εκκλησία δεν θα γίνει ποτέ των ποτών τέτοιος γάμος, γιατί πολύ απλά, από ναούς της αγάπης, τους έχουν μετατρέψει, πολλοί από τους αυτοαποκαλούμενους εκπροσώπους του Θεού, σε ναούς της μισαλλοδοξίας και του μίσους γενικότερα.


Η κοινωνία μας, λανθασμένα κατά την άποψη μου, έχει συνδέσει τον γάμο με την αναπαραγωγή. Αυτή η σύνδεση δε, συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε όχι μόνο η αναπαραγωγή θεωρείται απώτερος στόχος του γάμου, αλλά αποτελεί προϋπόθεση ο γάμος για την αναπαραγωγή! Ο γάμος όμως, κυρίαρχα είναι η ένωση δύο ΑΝΘΡΩΠΩΝ που αγαπιούνται και που επέλεξαν να ζήσουν μαζί τη ζωή τους.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_2565.html

http://anti-neotaksites.blogspot.com/2012/01/1.html
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ tassos nero!!!!!

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mporei na eianai ena litharaki twn neotaxitwn oi omofilofiikoi gamoi ktl... alla prepei na katalavoume kai na valoume to mualo mas mna doulepsei; yaparxoun synathrwpoi mas, adelfiamas, synnadelfoi mas pou na einai gay... ekai???mipws to dialexan h oxi? mipwn xypnisan ena prwi kai eipan 'ti na kanw shmera...as allaxw dromo...' to thema einai oti eiamste anthrwopoi oloi mas, exoume ta idia dikaiomata kai ypoxrewseis....agapame toidio thn patrida mas... to thema einai pwn oi neotaxites xrhsimopoioun autous tous anthrwpous me th dikeologia twn dikaiomatwn....
to thema einai oti eimaste isoi sta alitheia kaioxi na xrshsimopounte ta aderfia mas apo kapoious gia na epityxoun tous stoxous tous...
ta idia me to perivallon kai th prassinh energiea kanoun... kai kala swste to periballon kai apo thn allh mesw auths ths ideas epityxainoun kerdoskopies ktl... sta pa....ria tous to exoun to perivalloun kai emas vevaia...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΑΚΗ, ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΣΟΥ. ΕΥΓΕ ΛΑΜΠΡΟ ΝΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

jz είπε...

Παιδιά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους, εγώ προσωπικά δεν τους βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

E πια είπαμε να το χέσουμε και μας έπιασε κόψιμο,οποιον βλέπουμε ότι ακούμε ότι πετάει,,περπατάει, είναι νεοταξικό και μασονικό ελεεεοοοςςςς

Ανώνυμος είπε...

paidia to link einai apo allo ar8ro... dior8oste to...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙ 4', ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ... ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Eipan tis grias na xesei k auti ebgale to kwlantero tis...ante geia!

Ανώνυμος είπε...

αν ασχοληστε σοβαρα,μ αυτα τα κομπλεξικα σκουπιδια τοτε,δεν εχω λογο,και πιστευω κανεις μας,να παρακολουθει το παρον μπλογκ!!

Ανώνυμος είπε...

TO SWSTO LINK GIA THN ANARTHSH SAS EINAI AYTO
http://anti-neotaksites.blogspot.com/2012/01/1.html


MHN BAZETE BLOGS POY DEN EXOYN GRAPSEI GIA TO 8EMA.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τον "μονόλογοΧ4" πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο...
Άτομα με τεχνητό χιούμορ προσπαθούν να διασκεδάσουν τον κόσμο. Δεν έχουν ιδέα σάτυρα τι εστί και νομίζουν οτι λέγοντας ένας από αυτούς μια μλκια και οι άλλοι συμφωνώντας αυτό λέγεται κωμωδία...
Λυπάμαι για το κατάντημα της ελληνικής τηλεόρασης που μόνο εκπαιδευτική δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά;;;

Κανά δυο άνθρωποι έμειναν που τα χώνουν στο κατεστημένο και εσείς πάτε να τους διαλύσετε;

Όσον αφορά τις φωτογραφίες... έχω κι εγώ μία σκάλα στο μπαλκόνι μου. Λέτε να είμαι μασόνος και δεν το έχω καταλάβει;

Συγκεντρωθείτεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένα τομάρια είναι όλοι τους. Φαντάσου πως και ο 9:59 βαλτός είναι...

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες ρε γράφετε;;; Δηλαδή έλεος!!! Η μαλακία που σας βαράει δεν έχει όρια!!! Από πότε το πυραμιδικό σχήμα δηλώνει κάτι ύπουλο ρε πούστιδες; Και από οι γκέυ εκπροσωπούν κάτι νεοταξικό;
Εμ σας γαμάνε οι νεοταξίτες, εμ τους βγάζετε και γκέυ; Πάτε καλά ρε ζώα...?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε το 10.50, ντάξει ρε μάγκα μας έπεισες...Έκανες την διαφήμιση στο μπουρδέλο σου, ξεκουβάλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε του 10.13, η μεγαλύτερη μάστιγα δεν είναι ο μασονισμός αλλά οι μαλακία που βαράει όλους αυτούς εδώ. Άμα σκέπτονται έτσι και έξω από το διαδίκτυο, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που έχουμε αυτή την πουστοκοινωνία από πουσταρίες που βλέπουν παντού δράκους!

Ανώνυμος είπε...

η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της. επειδη ειδα το βιντεο γιατι ολοι εσεις οι παραπανω δεν αναφερετε τιποτα που ουσιαστικα βριζουν τους πολιτικους και καυστικη σατηρα το λενε....πραγματικα ειστε ενα ματσο ηλιθιοι οι οποιοι απλα γραφουν.αφου λετε για την νεα ταξη και ολες τις λοιπες μαλακιες σας που ειλικρινα δεν τις αντεχω αλλο γιατι δεν μαζευεστε ολοι εσεις που θαρω οτι ειστε και πολλοι να διαλησουμε το συγκεκριμενο πολιτικο συστημα...ζωα...

Ανώνυμος είπε...

μωρε στο πρώτο ο λουκυ-λουκ ειναι με τη ντολη. Στο αλλο μια σκαλα, μπορεί να ειναι και τυχαιο. Οκ να σχολιάζουμε τις αποψεις του ή να είμαστε και αντίθετοι αλλοι μην βλεπουμε παντου συνωμοσίες. Δεν θα μας παιρνει κανεις σοβαρα στο τελος. Να φωναζουμε εκει που πρέπει ή τουλαχιστον με περισσοτερα στοιχεια...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς οι "πολέμιοι" της νέας τάξης πραγμάτων, που κόπτεστε (και καλά) για τον κοσμάκη, να δούμε που θα κρυφτείτε ότι βγουν στη φόρα οι μεθοδεύσεις σας. Πίσσα και πούπουλα!!!!

Ρε μπας και έχετε πάει στην ίδια σχολή λασπολογίας με τα άλλα λαμόγια τους δημοσιοΚάφρους;

Πίσωωωωωωωωω στις τρύπες σας φίδια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

אנחנו, ישראל תמשיך לזיין אותך! היוונים הם מדינה אומללה ביותר והמסוכן ביותר בעולם!

הבונים החופשיים כל, אספנו ולהתחיל את השמדת המדינה היוונית. הצו החדש יהיה סוף סוף להפוך למציאות, האדריכל הגדול ייקח את העמדה הראויה.

Ανώνυμος είπε...

אנחנו, ישראל תמשיך לזיין אותך! היוונים הם מדינה אומללה ביותר והמסוכן ביותר בעולם!

הבונים החופשיים כל, אספנו ולהתחיל את השמדת המדינה היוונית. הצו החדש יהיה סוף סוף להפוך למציאות, האדריכל הגדול ייקח את העמדה הראויה.

Ανώνυμος είπε...

μα είναι δυνατόν; σας θεωρούσα σοβαρό μπλογκ. Και τί πρέπει να κάνουν οι ομοφυλόφιλοι που θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους μ'ένα σύντροφο; Ελάτε στη θέση τους και μην ακούσω αηδίες. Οπως εμείς είμαστε ετεροφυλόφιλοι έτσι κι αυτοί έχουν το σεξουαλικό τους προσανατολισμό που σημειωτέον, δεν επέλεξαν. Λογικό είναι να μην ενθαρρύνουμε την ομοφυλοφιλία για λόγους διαιώνισης του είδους. Υπάρχει όμως! Και τι φτηνές προλήψεις αυτές για τα "σύμβολα". Για κοιτάξτε λίγο.. εδώ ξεπουλάνε την ίδια μας τη χώρα κι εμείς.. χτενιζόμαστε. Δε σοβαρευόμαστε λέω γω.. Αλλά φαντάζομαι έχουν κι αυτά τα γραφόμενα το κοινό τους...

Ανώνυμος είπε...

Με πρόχειρη στατιστική το 70 % που έγραψαν στο μπλοκ πιστεύουν ότι οι ράδιο αρβύλα είναι μασσώνοι! Νομίζω ότι η νοημοσύνη ακολουθεί την κατανομή gauss ( μια τυπική απόκλιση απ τη μέση τιμή).

Οι πιο ηλίθιοι όμως είναι οι είναι οι δημοσιγράφοι του μπλοκ, οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν δηλώσεις των ράδιο αρβύλα για το κκε.

Μετά ανακαλύψαν ότι είναι μασσώνοι!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχουμε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ, προπάντων ΕΓΚΥΡΑ και αν είναι δυνατό ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ, για κάθε κατηγορία που θέλουμε να προσάψουμε, για κάθε χαρακτηρισμό που θέλουμε να προσδώσουμε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο. Έτσι δεν μπορεί κάποιος να αντικρούσει τα πειστήρια και τα επιχειρήματά μας.
Αλλιώς βρίσκουμε τον μπελλά μας...

Ανώνυμος είπε...

O skotadismos se olo tou to megaleio! Oi gay stin pyra...oute o Hitler. Kai bebaia eidame mia skala(!) k tous bgalame maswnous. Trabi3te kamia paxia lemeeee

Ανώνυμος είπε...

RE Pedia Ta Sinomai Ta Pornokanala
Oloi OI Poustides Kathonte Kai to
Pezoun Kseroles Ta Poustrakia?
Ta Mpastardakia Tou ANDENA?
Gamo to Mialo Tous Diladi ?
KAIROS NA VALOUNE STON KOLO TOUS OLES
THS TV?? ETSI ANTE NA PANE NA GAMITHOUNE
ME KANENA SKILO TIS RATSAS TOUS??
KAI OSO GIA TH SKALA NA THN VALOUN
STON KOLOTOUS???
MASONOKANALA GAMW TA MIALA SAS??
POUSTARADES????
OUST? MME? MESA MAZIKIS EKSAPATISIS??
// OI PROTI POU THA VALOUN TSIPAKI
EINAI TA POUSTRAKIA.... TA PONOKANALA
THA PSINOUN TON KOSMO NA VAZI RFID????
PANTOU ETSI EINAI TO XSEDIO????
OI KANALARXES THA VAZOUN ANTHROPUS NA DIAFIMIZOUN TO SFRAGISMA KSEKOLATE???
AFTOI GIRIZOUN TO KEFALI TON ANTHROPON
PROS TIN KATASTROFI?????
PAKGOSMIOS????? OLOI TOUS EXOUN POULISI
TIN PSIXI TOUS STO DIAOLO?????
POLA GAY POUSTRAKIA STON ANDENA FORANE
MPLOUZAKIA ME TO MATI KAI PIRAMIDES
AMERIKANIKO DOLARIO??? KAI O POUSTRAKOS
O FERENDINOS????
GIA SFALIARES EINAI OI KOTES????

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα η εκπομπή αυτή δεν μπορει να θεωρείται εκπομπή λόγου, ακριβώς επειδή λείπει ο αντίλογος. Πριν αμφοιν τον μυθον ακουσεις... έλεγαν οι πρόγονοί μας και προφανως είχαν δίκιο.

Διατηρώ τις ενστάσεις μου για τα κίνητρα του Κανακη (οι άλλοι 3 όντως είναι υπαλληλοι του, άρα λένε ότι κι αυτός) αλλά δεν μπορούμε ΑΚΟΜΑ να του προσαψουμε το στίγμα του μασωνου, μολονότι πολλές θέσεις και απόψεις του ομοιαζουν επικίνδυνα με αυτές της τωρινής ατζέντας της ΝΤΠ.

Ευχαριστω για το άρθρο, θα το εχω στα υπόψιν ως ένα ενδεχόμενο. Θα φανεί στο μέλλον ποιός έχει δίκιο.

Οποιος λέει είτε ναι είτε όχι με τις παρούσες πληροφορίες προτρεχει ανόητα. Το ποστ απλά θέτει το ερώτημα 'Λες;' Το αφήνουμε εκεί ως κρατούμενο και προχωράμε

Ανώνυμος είπε...

gia thn poutsa ola mages

Ανώνυμος είπε...

Η Μαλακια μερικων δεν εχει ορια.
Δεν θα χασω καθολου την ωρα μου να ασχοληθω με τις πα..ριες για σκαλες και κουραφεξαλα. Τουλαχιστον ο μαγκας τα λεει απο την εκπομπη του οπως θα τα ελεγα και εγω και ισως ο καθενας απο εσας σε καποιον φιλο του σε οτι αφορα αυτα που συμβαινουν και με βγαζουν εξω απο τα ρουχα μου.
Get a life....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!! ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.....ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!! ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!! ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ελεος σας διαβαζα μεχρι τωρα αλλα γινεστε γελιοι και περνατε σε αλλο επιπεδο...!!χαλαρωστε γιατι στο τελος ολους μασωνους θα μας βγαλετε!

Ανώνυμος είπε...

το τρελό είναι ότι στο αιχμη, το σάιτ που αρθρογράφησε ο Γελοίος Κανάκης, δεν δέχονται σχόλια που καίνε. 2 φορές σχολίασα ευπρεπώς αλλά καυστικά και μου τα κόψανε. τόση δημοκρατία οι χλιμίτζουρες

Ανώνυμος είπε...

τελικα η μαλακια δεν εχει ΟΡΙΑ......ποσο παπαρες ειστε ρε ????ελεος.....!

enaoum είπε...

ζουμε σε δημοκρατια οκοσμος ειναι ελευθερος να εκφραζεται οπως αυτος κρινει . απο εκει και περα οποιος θελει ακουει οποιος θελει οχι ,τα υπολοιπα νομιζω ειναι αερολογιες και απλα για να γραφουμε .υποχρεωθηκε κανεις να ακουειη να βλεπει τον κ κανακη και καθε κανακη ? ασφαλως οχι ?τοτε γιατι αυτη η κουβεντα?

Ανώνυμος είπε...

τι ναρκωτικά πίνετε ρε μάγκες?

Ανώνυμος είπε...

As arhihiso apo tin piramitha. I piramitha me to mati apo pano einai ontos simvolo tis massonias. Afto to simvolo yparhei malista kai sto hartonomisma tou enos tholariou inomenon politeion kai thipla grafei : o theos pou empistevomaste.I piramitha einai triplevri kai simvolizei:1.Tis trapezes kai olous osous asholountai me aftes kai trapezika themata. 2.Tis kiverniseis kai tous mi kivernitikous, anthropistikous organsmous.3.Ta plithi kai olous aftous pou asholountai me mageia, manteia,krystalotherapeia k.t.l.Sto kato meros tis piramithas afta ta group then synantiountai, alla oso anevainoun pros ta epano,erhontai pio konta metaxy tous, kai telika,otan ftasoun stin koryfi tis piramithas, synantiountai kai tote katalavainoun xekathara ti ginetai, kai pios einai o theos tous,pou einai kathe allo para o Alithinos Theos.Mono ligoi apo aftous ftanoun stin koryfi,alla kai na theloun einai poli arga na kanoun piso, kai etsi thehontai afto pou vlepoun kai to ypiretoun.Oi ypoloipoi pou then ftanoun stin koryfi, merikes fores xeroun ti ginetai kai merikes fores ohi. Oloi aftoi kai ta plithi tou planiti elenhontai apo tin koryfi kai proothoun kanones kai nomous tou theou tous,opos paratheigma einai i apagorefsi tou kapnismatos me nomo, se horous thiaskethaseos. As mi xehname oti o theos tous prospathei na mimithei Ton Alithino Theo, Alla O Alithinos Theos,oute kliseis thinei, oute se fylakes rihnei ton kosmo.Apla thinei symvoules meso tis eklisias tou, pou einai oi klirikoi kai oi monahoi,kai thinei tin eleftheria se opoionthipote na akolouthisei i ohi. Aftos einai O Alithinos Theos: O Theos tis agapis kai tis eleftherias, kai ohi o theos ton nomon, ton apagorefseon me nomous tou kratous,kai tis timorias gia mikropragmata. Afou loipon O Alithinos Theos agapa ola ta paithia Tou horis exairesi, Toulahiston i eklisia kai oi hristianoi, then tha prepei na katathikazoun tou omofylofilous kai na proexofloun to ergo tou Hristou.Iparhoun omofilofiloi pou ontos to parakanoun, alla iparhoun kai aftoi pou ehoun fovo Theou kai latrevoun ton Theo kai ton Hristo me oli tous tin karthia.Then ftaine aftoi pou gennithikan etsi.Then to thialexan oi ithioi. O Hristos then eipe tipota kata afton.Then tha ithela na xanaakouso kliriko na tous katigopei kai katathikazei.Etho o antihristos hrisimopoiei tin poniria tou kai tous leei:Afou i eklisia sas katathikazei st onoma tou Hristou, elate mazi mou kai ego tha sas thoso afta pou thelete.Me afton ton tropo tous pairnei mazi tou.I Elliniki Orthothoxi Eklisia, tha eprepe na theixei mia outheteri stasi se afto to thema kai na thehetai opoion thipote aplonei to heri tou ston Theo. I karta tou politi tora. Ontos kai alithina , i karta afti einai poniro shethio toupagosmiou kyverniti kai tis neas taxis pragmaton, me apotero skopo tin sfrahisi kathe atomou me to RFID kato apo to therma tou thexiou xeriou, tou metopou, isos kai allou.I karta tou politi then einai to haragma gia to opoio mila xekathara i apokalipsis.I karta tou politi einai enas tropos gia na sinithisoun oi anthropoi ta tsipakia kai to systima,outososte otan erthei o kairos gia na mpei to tsipaki kato apo to therma, oi anthropoi tha to paroun horis antithraseis kai etsi tha vgei alithini i apokalipsis tou Ioanni, pou leei oti o antihristos tha planisei tin oikoumeni.Afto simainei oti oi anthropoi tha thehtoun to sfragisma tou antihristou horis na to katalavoun.Apo ekei kai pera then tha iparxei girismos kai i metanoia then tha einai ikani na sunhorisi aftin tin amartia.Gia afto prospathei i eklisia, me ola tis ta mesa na stamatisei tin karta tou politi kai kata ti gnomi mou kanei poli kala,giati i eklisia peospathei na anoixei ta matia tou kosmou gia to ti simvainei, kai gia to ti tha simvei.Grammeno einai oti oi sofoi tou kosmou then tha ta katalavoun afta, para monon oi aploi anthropoi.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε ΑΝΤΙ-ΝΤΠ!!
Συμφωνω απόλυτα και είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οτι ο Κανάκης και η φλωροπαρέα του είναι νεοταξικά ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!
Είναι κιναιδολάτρες, πουτανογλύφτες, απάτριδες, έκφυλοι, διεθνιστές, ευρύπρωκτοι, κατά της οικογένειας, άθεοι, νεγρολάγνοι, ξενομανείς, σαχλοί, υπερ των λαθρομεταναστών και άλλα πολλά "προοδευτικά" και "ανοιχτόμυαλα"...

Ανώνυμος είπε...

εχουμε ξεφυγει τελειως! τελείως ομως!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμεις τσακωνομαστε και τα σκουλικια οι εβραιοι γραφουν για μας, εχουν και αποψη οι δουλοι

Ανώνυμος είπε...

o 12.24 egrapse:

Εμείς, το Ισραήλ θα συνεχίσει να σας γαμήσω! Οι Έλληνες είναι οι πιο άθλια κατάσταση και πιο επικίνδυνη στον κόσμο!

Ελευθεροτέκτονες 'όλα, συλλέγονται και να αρχίσει την καταστροφή του ελληνικού κράτους. Η νέα παραγγελία θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα, ο μεγάλος αρχιτέκτονας θα πάρει τη σωστή θέση.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για την εκπομπη την συγκεκριμενη ενα εχω να πω. Απο την στιγμη που παιζεται σε πουλημενο ανθελληνικο καναλι, ειναι για πεταμα. Οχι πως υπαρχει πλεον τηλεοραση που να μην ειναι στα χερια ξενων σιωνιστων, ουτε υπαρχει σοβαρο ΜΜΕ που να μεταδιδει την αληθεια. Οποτε τζαμπα καθεστε και ασχοληστε ολοι με παπαριες.
Οσο για τα συμβολα, και αληθεια να ειναι, τι εγινε? Και νεοταξιτες μασονοι τσιρακια των σιωνιστων και των σατανιστων να ειναι, τι εγινε?Σορρυ που το λεω, αλλα σταρχιδια μας. Θα μας τα κλασουν ολοι τους. Το θεμα ειναι να εχετε καθαρο μυαλο και να μπορειτε να ξεχωρισετε το ψεμμα απο την αληθεια. Αν δεν μπορειτε τοτε συγνωμη αλλα ειστε στοκοι. Αν δεν εχετε διαισθηση για το τι γινετε γυρο σας τοτε εσεις εχετε το προβλημα και ολοι αυτοι οι σιων-μασονοι το εκμεταλευονται. Οσο για τον εβραιο που εγραψε τις μαλακιες του, οταν ερθει η ωρα θα μπει παλι στο καβουκι του και θα κανει τουμπεκι. O ΜΑΤΣ(μεγας αρχιδας του συμπαντος) ειναι ο διαβολος στην πραγματικοτητα. Νομιζουν οτι θα καταφερουν να μας καταστρεψουν. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Αυτο δεν το εχουν παρει χαμπαρι και πιστευουν οτι θα τα καταφερουν να την εξαφανισουν. Ο πραγματικος και γνησιος ελληνας δεν σβηνει αδερφια. Παντα θα εχει το φως μεσα του σε αντιθεση με ολους αυτους που εχουν το σκοταδι και το μισος. Η ιστορια ειναι η αποδειξη για ολα αυτα. 400 χρονια σκλαβιας εξαφανιστηκε η ελλαδα??? Συγχωνευτηκε με την τουρκια? Αφομειωθηκαν τα ηθη και εθιμα μας? Γιναμε μουσουλμανοι? ΟΧΙ αδερφια κρατησαμε την ιστορια μας, τις παραδοσεις μας, τα παντα ολα μας.
Γιαυτο αφηστε τους να λενε τις μαλακιες τους και μην ασχολειστε. Οταν ερθει η ωρα θα σαπισουν στην κολαση ολοι αυτοι.

MacGyver © είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ (ΑΜΑΛΑΧΙ ΝΑΟΥΜΜΜ)
ΖΩΑ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΛΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΝΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΖΩΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΥΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΟΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ..!!!
(ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...)