Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άδωνις ακούει Καμμένο (Μπλοκάρεται η Κατάργηση Γ.Γ.Αιγαίου)


Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις καταγγελίες Καμμένου και άλλων περι κατάργησις του Υπουργείου Αιγαίου (Γεν. Γραμματείας), Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Άδ.Γεωργιάδης μπλοκάρει την κατάργηση της Γ.Γ.Αιγαίου, που είχε εισηγηθεί η κυβέρνηση. Σε μία εποχή που παίζονται πολλά παιχνίδια στο Αιγαίο με τις αμερικανικές εταιρίες να ζητούν....
επίμονα την άδεια άντλησης κοιτασμάτων, (χωρίς έρευνες παρακαλώ), πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση...
να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της.

Οι καταγγελίες Καμμένου εδώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙ ΚΥΡΙΟ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΙΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΣΤΟ << ΚΑΜΜΕΝΟ >> ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΟΡΘΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΡΑ. ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΕΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ, ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΑΞΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Αδωνι

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρι ο αδωνης

Ανώνυμος είπε...

το αρθρο είναι λίγο αποπροσανατολίστικο...η κατάργηση της εν λόγω γραμματείας γίνεται από την κυβέρνηση goldman sachs-παπαδήμου και μάλιστα ο αδωνις είχε εκφράσει πριν μέρες την αντιθεση του για μια τέτοια απόφαση!μορεί πολλοί να μην τον συμπαθούν αλλα κανείς δε μπορεί να τον κατηγορίσει οτι πήγε να καταργήσει τη γραμματεία!!!