Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!


"Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας, και ο τρόπος ζωής μας, και εμείς θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά. Αλλά μόλις τελειώσετε τα παράπονα, τη γκρίνια για τη σημαία μας, τις χριστιανικές πεποιθήσεις μας, ή τον τρόπο ζωής μας, εγώ πολύ θα σας ενθαρρύνω να ...
εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, «το δικαίωμα να την εγκαταλείψετε" ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Αυστραλία Τζούλια Γκίλαρντ.

«Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσατε εδώ." κατέληξε η Αυστραλιανή πολιτικός που ξεκίνησε τις αναφορές της σχετικά με την π΄ροθεση κάποιων μουσουλμών που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία. Μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της παρακολούθησης των υφισταμένων τζαμιών από τις μυτικές υπηρεσίες της Αυστραλίας...
πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη η γυναικα εχει παπαρια. . .

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ σε εμάς; Τι μας εμποδίζει να σταματήσουμε την αποκαθήλωση των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων; Ας ψηφίσουμε και μια φορά πατριωτικά και όχι συμφεροντολογικά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μένω στην Αυστραλία και μπορώ να σας επιβεβαιώσω οτι η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ "ΔΕΝ" εχει πει κάτι τέτιο. Η Τζούλια Γκίλαρντ, είναι ανύπαντρη, άθεη και υπέρ την πολυπολιτισμικότητα.

Ανώνυμος είπε...

δεκα οκαδες κακαλα εχει!!!! μπραβο ζαργανα μου εσυ!!! βαζεις κατω ολα τα αρσενικα πολιτικακια!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά γίνωνται στήν Αυστραλία όπου οί πολιτικοί είναι όντος πολιτικοί καί όχι μόμπολα τής Νέας τάξης όπως εδώ στήν Ελλάδα.
Ενα μεγάλο μπράβο στήν Αυστραλιανή Πρωθυπουργό !!!

Ανώνυμος είπε...

kai egw eimai stin australia kai to exei pei auto peripou 2 mines.mallon eisai animeros,mporei kati xeirotero....provokatoras....xereis esu....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα σας περιμένει για να ψηφίσετε Γιωργάκη, ΣΥΡΙΖΑ, Καμίνη και Μπουτάρη... Ακόμα το σκέπτεστε;

Ανώνυμος είπε...

I'm no provocateur.. I'm a patriot but I can't stand the left (Julia included). Give me an Aussie link to a news site with that quote please.. I'd like to see the context of the quote to judge for myself.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΟΣ, ΜΟΝΟ ΘΕΛΗΣΗ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗN AUSTRALIA.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.