Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ένστολοι ανοίγουν τον χορό - Αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες στην πρώτη πορεία της ΔΕΘ - φωτο


Anti-ntp:Αφήστε τις διαδηλώσεις και συλλάβετε όλα τα λαμόγια. Επειδή αποσύρθηκε η εγκύκλιος δεν παει να πει οτι λύσατε τα προβλήματα όλων μας.
- Έκλεισε η Εγνατία στο ύψος της Αριστοτέλους
- Αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες στο δρόμο
- Σπασμωδικές κινήσεις από την κυβέρνηση που ξαφνικά βρήκε χρήματα για τα οδοιπορικά


Κι ο άγιος φοβέρα θέλει. Η κυβέρνηση σε μια κρίση πανικού και μπροστά στο ενδεχόμενο να κάνουν τα ΜΑΤ "λευκή" απεργία στη ΔΕΘ, άρχισε να....
δίνει!

Όχι μόνο απέσυρε την εγκύκλιο για τα πενθήμερα και τα νυχτερινά που θα καταβύθιζε σε αδιέξοδο οικονομικό μαρασμό χιλιάδες οικογένειες του ένστολου προσωπικού, αλλά εκταμίευσε άρον άρον το ποσό του 1.000.000 ευρώ για να καταβληθούν στους αστυνομικούς της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων οφειλόμενα εδώ και πάνω από ένα χρόνο οδοιπορικά για υπηρεσία εκτός έδρας!

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις αφενός δείχνουν μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε πανικό, αφετέρου δεν βγάζουν από την οικονομική στενωπό τους ένστολους που έζησαν αλλεπάλληλες περικοπές μισθού μέσα στον ενάμιση χρόνο. Από την άλλη πάλι, θ' αποτελέσει το εφαλτήριο για άλλους, άγρια λεηλατημένους εισοδηματικά κλάδους να πιέσουν περισσότερο για την ικανοποίηση μέρους των αιτημάτων τους.




Σχεδόν μία ώρα από την προγραμματισμένη διαμαρτυρία του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του αναφέρει:«Ανακοινώνεται ότι, μετά από συνεννόηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, εκδόθηκε Απόφαση, σύμφωνα με την οποία η αποζημίωση για τα νυχτερινά και την πέραν του πενθημέρου εργασία του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα εξακολουθεί να καταβάλλεται, όπως μέχρι σήμερα».

"Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση" συνέστησε στους αστυνομικούς ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος.



Oι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί άνοιξαν τον κύκλο των κινητοποιήσεων στο άγαλμα Βενιζέλου και σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με τους διαδηλωτές των άλλων κοινωνικών ομάδων, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται στα όρια της πείνας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος ταίζει τα σκυλιά του...τι πρωτότυπο...

Ανώνυμος είπε...

Αυριο να κανουν απεργια και να νοιξουν τις πυλες να μπουκαρουν οι διαδηλωτες στην εκθεση για να δουμε και λιγο τις ικανοτητες του πρωθυπουργου στο τρεξιμο.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη εκτός από το κανό προπονήθηκες και στο τρέξιμο;
έρχεται ο ελληνικός λαός,σε κυνηγάει από αγάπη βρε

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaaxaa

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_5461.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_2391.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_2391.html

Ανώνυμος είπε...

πάρτε λεφτά και δέρνετε

Modestus είπε...

Καλά μόνο για τον αρχικαθίκι 11000 κινητοποιήθηκαν για να τον φυλάνε. Τον κοσμάκη ποιος τον φυλάει;
Πρέπει να πλακώσουνε πρώτα τους συνδικαλιστές τους κι αυτοί αν θέλουν να δούνε άσπρη μέρα. Αλλά κι αυτοί ΠΑΣΟΚ είναι τόσο καιρό που δεν τρέχει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

na kanoyn leyki apergia na toys taraksoyn sto ksilo ta koproskila toys prodotes poy poylane thn ellada are papadopoyle ena la8os ekanes den toys evazes se ena karavi oloys autoys na toys eksafanisis