Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Επιθετικές κινήσεις τουρκικών τεθωρακισμένων στην κατεχόμενη Κύπρο
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του ιστολογίου μας, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν κινήσεις τεθωρακισμένων στην κατεχόμενη Κύπρο, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την "θερμοκρασία" στα ύψη, αφού υπάρχουν ταυτόχρονα και οι θέσεις - δηλώσεις Νταβούτογλου σχετικά με την γεώτρηση από τη Noble Energy και η ....γενικότερη αντιπαράθεση με το Ισραήλ.

Συγκεκριμενα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και σχετικά κοντά στην πράσινη γραμμή, τουρκικά τεθωρακισμένα κινούνται σε μεγάλους σχηματισμούς που "σπάνε" σε ίλες αρμάτων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει επικοινωνία αξιωματικών τεθωρακισμένων (από τις ίλες) με τάγματα που υποστηρίζει η κάθε ίλη.

Στην ουσία έρχονται σε επαφή το τάγμα μαζί με την ίλη που θα το υποστηρίξει σε περίοδο επιχειρήσεων....

Δεν υπάρχει ακόμη προώθηση εφοδίων και κινητών χειρουργικών μονάδων προς τη γραμμή "αντιπαράθεσης"...

Αυτή προβλέπεται πως θα είναι η αμέσως επόμενη κίνηση στη σκακιέρα και είναι από τις τελευταίες κινήσεις πριν τις επιχειρήσεις (αν αυτές γίνουν)...

Όλα αυτά αποτελούν ψυχολογικές πιέσεις (ψυχολογικός πόλεμος) των τούρκων προς τους ελληνοκύπριους και ίσως να αποτελούν τα κύρια αίτια που οδήγησαν τον πρόεδρο της Κύπρου κ. Χριστόφια να ζητήσει από την εθνοφρουρά να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό δεν θεωρείται διόλου απίθανο οι Κύπριοι να "τραβήξουν πίσω" στο θέμα των γεωτρήσεων, οπότε και το σκηνικό της ΑΟΖ ενδέχεται να αμφισβητηθεί και να δημιουργηθούν θέματα που θα άπτονται των Ελληνικών συμφερόντων στην γειτνιάζουσα Ελληνική ΑΟΖ που βρίσκεται νοτίως του Καστελλόριζου...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μας κλασουν μια μαντρα αρχιδια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν οι χώρες που δεν έχουν καλή σχέση με την Τουρκίας είναι, πάμε: Ελλάδα, Σερβία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κουρδιστάν, Αρμενία, Ρωσία. Έτσι και ανάψει η φλόγα ποιος ξέρει τι έχει να γίνει. όποτε θα μας κλάσουν τα αρχίδια και τα φρίδια και μύδια και τα ξύδια και θα κλαίνε μετά.

Ανώνυμος είπε...

Μην υποτιματε ποτε τον αντιπαλο...μαλλον εσυ 11.57 θα τους κλασεις μια μαντρα αρχιδια. ο πολεμος δεν ειναι σαν το call of duty που εχεις στο pc σου..