Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ… ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.


Μην παραμυθιάζεστε…
Κανένα «αντάρτικο» από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Καμία ουσιαστική διαφοροποίηση από τα «ιστορικά» (συμβιβασμένα) στελέχη του.
Ούτε οι 9 βουλευτές που σήμερα μοστράρουν στην ειδησεογραφία…

Ούτε ο γνωστός Αποστόλης από τα παλιά με τις κλασικές μεγαλοστομίες του…

Όλοι κότες. Όλοι τους στη σειρά. Όλοι συμβιβασμένοι. Όλοι τους στρατευμένοι στον ίδιο άθλιο ρόλο με θύμα τη χώρα και τους πολίτες της.

Ποιος από δαύτους τολμά να αμφισβητήσει την αγνότητα των προθέσεων του «ηγέτη» τους??? Κανείς!!!
Ποιος από δαύτους τολμά με τη στάση του και με την ψήφο του να ανατρέψει τα πρωτόκολλα της υποταγής??? Κανείς!!!
Ποιος από δαύτους παίρνει την ευθύνη να δρομολογήσει ένα εσωτερικό κίνημα ανατροπής των φαύλων και προσκυνημένων, και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία στον τόπο??? Κανείς!!!

Τους ρόλους έχουν μοιράσει μεταξύ τους, διότι και οι «κακοί» χρειάζονται, και οι «ατακτούληδες» είναι χρήσιμοι προκειμένου να επιτύχει η ντροπιαστική χορογραφία στην οποία συμμετέχει σύσσωμο το όλον ΠΑΣΟΚ.

Εκεί που χέσανε τα αντάρτικα… φύτρωσαν οι πράσινοι φαφλατάδες. Και από την πολιτική υποκρισία, τίποτε και κανείς δεν μπορεί να περιμένει.

Οι πολιτικά άπειροι αλλά με διάθεση ψυχής νεολαίοι που κολλάνε τα σχόλιά τους στην ιστοσελίδα των «αγανακτισμένων», δικαιούνται να εκφράζουν καημό έστω και χωρίς πολιτική ωριμότητα κάποιοι, και να υποθέτουν πως τα φασκελώματα αρκούν για να απαλλαγεί ο τόπος από τον εφιάλτη...

Αυτοί οι νεολαίοι που βγήκαν στο κίνημα από το πουθενά, οπλισμένοι μονάχα με την οργή τους...
- Δικαιούνται να ξορκίζουν τους απαραίτητους φυσικούς ηγέτες του κάθε κινήματος, και να τους χαρακτηρίζουν αβασάνιστα ως «χορηγούς».
- Δικαιούνται να αφορίζουν τις διαδικασίες που θα σχεδιάσουν τη δράση τους, γιατί δεν είχαν την ευκαιρία ποτέ να μάθουν πως το μπουλούκι – ασκέρι χωρίς στοχευμένες δράσεις δεν οδηγεί πουθενά στην αντιπαράθεσή του με ένα μηχανισμό εξουσίας που είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος.
- Δικαιούνται να πέφτουν θύματα μιας αντί-ηγετικής φιλολογίας που γοητεύει, γιατί ποτέ δεν έμαθαν το αυτονόητο.

Και το αυτονόητο είναι, πως ένας ακέφαλος οργανισμός, όσο δυνατός και να είναι, καταδικάζεται να κοπανάει από ντουβάρι σε τοίχο χωρίς ποτέ να οδηγείται πουθενά.

Ένα ακέφαλο λιοντάρι δεν το φοβάται κανείς. Και είναι καταδικασμένο αργά η γρήγορα να το αφανίσουν τα όρνια που καιροφυλακτούν γύρω του.

Αυτή ακριβώς την αυταπάτη, οι «αγανακτισμένοι» του διαδικτύου δικαιούνται να την έχουν.
Δικαιούνται να λιβανίζουν φραστικά την αντίθεσή τους σε υποτιθέμενα «καπελώματα» ακόμη και από τη φυσική τους ηγεσία που θα έπρεπε να έχουν αναδείξει για να συντονίσει τη δράση τους, και δεν αντιλαμβάνονται ότι μέσα από τέτοιες λογικές «καπελώνονται» άθελά τους από λογικές που οδηγούν στην παράλυση και στον αυτοαφοπλισμό.

Η κοινωνία όμως συνολικά, δε δικαιούται να πέσει θύμα στην ίδια αυταπάτη που σκόπιμα στήνουν γύρω της οι φαφλατάδες του ψευτο-αντάρτικου στο ΠΑΣΟΚ.

Επιστρατεύστε κύριοι την πολιτική σας αξιοπρέπεια – αν κι εφ όσον τη διαθέτετε αλώβητη από τη μαρμίτα της εξουσίας – και ηγηθείτε της ανατροπής αυτού του επικίνδυνου θίασου που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.

Φωνές αγανάκτησης χορτάσαμε. Όλες οι πλατείες της Ελλάδας είναι γεμάτες από αυτές.
Φωνή ευθύνης και αποφασιστικότητας χρειάζεται αυτή η κοινωνία.

Αν τη διαθέτετε βγείτε μπροστά και αναλάβετε την ευθύνη σας.

Αν όχι βουλώστε το και σταματήστε να παίζετε θέατρο, γιατί είστε απόλυτα συνυπεύθυνοι στην καταστροφή αυτού του τόπου.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πηγη