Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Α KILLER IN FRONT OF ME!


« Το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων»
John Fitzgerald "Jack" Kennedy
‘Έχουν γραφτεί και ειδικά στο internet, πολλά κείμενα σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το κείμενο αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι διαφορετικό .Είναι ένα κείμενο που μιλά κατευθείαν στην προσωπικότητα του Παπανδρέου.



Ο Παπανδρέου δεν είναι παράφρων, αλλά ούτε και γελοίος. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Παπανδρέου είναι σατανικά κακός. Το κακό που αντιπροσωπεύει προσεγγίζει το απόλυτο κακό. Κατά την αποψή μου, είναι ένα προσεκτικό άτομο με καθαρούς σκοπούς, που μετρά τις κινήσεις του. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε μέχρι τώρα. Ο Παπανδρέου, έχει ένα πρωτόγονο μίσος , ένα μίσος που για αρκετά χρόνια σιγόβραζε μέσα στην ψυχή του.Οι χαμένες εκλογικές αναμετρήσεις του 2004 και του 2007, αλλά και η αδιαφορία των παιδικών του χρόνων από πλευράς πατέρα συντέλεσαν αποφασιστικά στην καμπή της ζωής του Παπανδρέου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
Έχουμε μπροστά μας έναν άνθρωπο που «παλεύει» να πείσει τι είναι, και πως είναι.
Ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας από τον πατέρα, ένα άγχος πως είναι να είσαι γιός ενός πρωθυπουργού σε μια adopted country,η ταύτιση του με την μητέρα του, στις δύσκολες στιγμές του καθώς και η παθητική στάση απέναντι στην ζωή έδειξαν τον δρόμο στον Γιώργο. Τον δρόμο της μοναχικότητας και της κακίας.
Ο Γιώργος κατάλαβε ότι ήταν κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους.Είχε ένα βαρύ όνομα σαν ιστορία, αλλά ήταν γυμνός ψυχικά. Αυτό μέσα στα χρόνια δεν τον πείραζε και τόσο. Γιατί πολύ απλά την ψυχή του την αντικαθιστούσε με το κόμμα του πατέρα, τις business και τα αδέρφια του. Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι την εξουσία ο Παπανδρέου, περιστοιχιζόταν από ηλίθιους μετριοπαθείς, αυτό φυσικά δεν τον χαλούσε και τόσο γιατί του έφτιαχναν το προφίλ που ήθελε και είχε ανάγκη. Ένα προφίλ απλό και ζεστό απέναντι στον κόσμο, ενώ η φλέβα του μίσους μέσα του σιγόβραζε. Οι τάσεις μεγαλομανίας που έδειχνε, οι φιλοδοξίες μεγαλείου, η αυξημένη επιθετικότητα μίσους, οι φαντασιώσεις εκδίκησης σε αυτούς που θα τον σνόμπαραν ως το κουτό παιδί ενός Πρώην Πρωθυπουργού καθώς και ο ναρκισσισμός μπορούσαν να περιμένουν .Όταν θα ερχόταν η ώρα το τρομερό παιδί των στρατηγών Μινέικο θα γινόταν Πρωθυπουργός σε μια χώρα adopted με δύσκολους ανθρώπους. Ο Ελληνικός λαός θα υποτασσόταν στον νέο δέσποτα.
Μέσα από την άνοδό του στην εξουσία ο Γιώργος κουβαλούσε μαζί του και το πρωτόγονο μίσος. Η κορύφωση των ανθρώπινων αδυναμιών δεν ήταν κάτι άγνωστο για τους Παπανδρέου. Όμως, ο Γιώργος αντί για γυναικάς –πότης βγήκε κακός και τύραννος. Την απόλυτη μοχθηρότητα του βέβαια την έδειχνε και στο παρελθόν ακολουθώντας ότι σάπιο υπήρχε στην κοινωνία.Γιατί το έκανε;; Μα φυσικά για να προκαλεί και να ακούγεται το όνομα του σαν άρρωστος νάρκισσος που ήταν και είναι. Ποιος ξεχνά τις δηλώσεις του στο τύπο ότι είναι όμορφο να καλλιεργεί κάποιος χασίσι στο μπαλκόνι του σπιτιού του;-ή ανακηρύσσοντας φωτεινό μυαλό τον gay σαχλαμάρα βαλλιανάτο στο υπουργείο εξωτερικών; Φυσικά για τα εθνικά θέματα ούτε λόγος. Η μικρή Ελλάδα δεν είχε απαιτήσεις από πουθενά.
Μίσος απέναντι στην Ελληνική οικογένεια στο θέμα των ναρκωτικών-μίσος και στο θέμα της ομοφυλοφιλίας που μέσω ΜΚΟ, όταν ήταν υπουργός εξωτερικών έκανε crack παντού με αποτέλεσμα να θερίζει κυριολεκτικά το AIDS! Στην εξουσία όμως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να κάνει τα λάθη του πατέρα-δυνάστη.Ήθελε την δικιά του οικογένεια που θα τον έβλεπε ως έναν νέο Μεσσία έναν ΝΕΟ HEILAND.Εξαφάνισε με συνοπτικές διαδικασίες ανθρώπους που ήταν στο κόμμα χρόνια, και έβαλε στην θέση τους άτομα υποταγμένα. Ήταν μια κραυγή αυτή η αλλαγή. Ένα κοφτερό εργαλείο που επιφέρει καίριες τομές στην ψυχολογία των ατόμων. Άτομα που ταίριαζαν όμως μαζί του. Που όμως; Μα φυσικά στην κακία και στο πρωτόγονο μίσος.
Αρκετός κόσμος αναρωτιέται μα καλά γιατί ο Γιωργάκης ανέχεται τον Πάγκαλο; Έναν κοντόχοντρο, πρωτόγονο άνθρωπο που δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει; Τι σχέση έχει ο FIT Γιώργος με αυτόν;; Είναι πολύ απλό φίλε αναγνώστη. Ο Πάγκαλος, αντιπροσωπεύει το αληθινό, το πρωτόγονο μίσος που ρέει μέσα στις φλέβες του Γιώργου. Μοιράζονται το μίσος. Ένας μίσος ταυτόχρονα εν θερμώ, και εν ψυχρώ, πραγματικό και μοχθηρό. Όταν ο Πάγκαλος βρίζει τους Έλληνες, ο Παπανδρέου θεωρεί –γελώντας ότι με αυτό τον τρόπο ο Πάγκαλος τους εξιδανικεύει δηλ, τους υποβιβάζει. Όταν το παχύδερμο ο Βενιζέλος μιλά για στρατιωτική πειθαρχία, πίσω από τα έδρανα της Βουλής ο Γιωργάκης το παιδί της αλλαγής γελά χαιρέκακα. Όταν ο αιμοσταγής υπουργός Παπουτσής αφήνει αίμα και ξυλοδαρμούς πίσω του τα διαπράττει με επίγνωση. Άρα;;; ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. Έχουμε να κάνουμε με έναν αποκρυφισμό της κακίας .Μια επίκληση στο μίσος και στο ψέμα όπου μπορούν να κυριαρχούν. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.Η τέχνη του κακού δεν είναι κάτι καινούριο. Συνήθως την εντοπίζουμε σε ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ καθεστώτα. Ποιός μπορεί να μην φέρει ως παράδειγμα τον Καλιγούλα; Που λάτρευε να μισεί; Που πριόνιζε τους Συγκλητικούς γελώντας; Ο Ριχάρδος ο Γ’ αφού δεν μπορούσε να πείσει τον ρόλο του ως εραστή λόγω καμπούρας, αποφάσισε να γίνει αχρείος. Τον Τσαουσέσκου που είχε γεμίσει κοριούς ολόκληρη την Ρουμανία; Ο Καντάφι με τα τσιράκια του; Όλοι αυτοί διασκέδαζαν με την ψυχή τους απέναντι στην ΠΟΡΝΗ που λέγεται ΛΑΟΣ.Ακόμα και ο φτωχός Ερντογάν έμαθε να μισεί. ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ. Όλοι αυτοί όμως είχαν άσχημα παιδικά χρόνια και η κατωτερότητα είναι μαχαίρι με αίμα στους άλλους.
Ακόμα και στην περίπτωση του ΔΝΤ, ο Γιώργος έδωσε μεγάλη παράσταση.Μια μεγάλη παράσταση που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος ΤΥΡΑΝΝΟΣ.Όταν το καθεστώς που εκπροσωπείς είναι κυρίαρχο 30 χρόνια σε αντιμετωπίζουν ως καίσαρα. Αυτό το κατάλαβε και ο Στρός Καν αλλά είχε αργήσει να πάρει μπρός. ..Στις φυλακές raikers κατάλαβε πολλά. Ο χαιρετισμός πριν από κάθε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αυτό έδειχνε. Ένα κίνημα , ένας δεσμός αλληλεγγύης κάτι σαν σύνθημα για μαζικό πόλεμο και μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΑΥΓΗ όπως είπαμε και παραπάνω. ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ λοιπόν ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, του παιδιού που χαμογελά και σατιρίζει όταν ακούει ότι οι Έλληνες αυτοκτονούν, η φεύγουν ΞΑΝΑ μετανάστες στο εξωτερικό. Άλλωστε, όπως θα έλεγε κάποιος ο Παπανδρέου βαθιά μέσα του και αυτός μετανάστης αισθάνεται. ΌΧΙ. Έχει οργή για τους Έλληνες. Είναι ποτισμένος με δηλητήριο .Ζει σε ένα μεγάλο παραλήρημα μίσους και οργής χωρίς να βλέπει την καταστροφή. Γιατί όμως;; Όταν ήταν στην αντιπολίτευση τον μείωσαν σε μεγάλο βαθμό που δεν άξιζε να τον ξεσυνερίζεται κανείς. Ήταν loser και δεν έπειθε ενώ ειρωνικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν πίσω από την πλάτη του. Ο κρύος ιδρώτας του αποτυχημένου παιδιού του ΑΝΔΡΕΑ τον έλουζε κάθε μέρα. Ο πολωνοεβραίος μετανάστης τον άγγιζε σαν εφιάλτης. Γιατί; Γιατί χωρίς εξουσία έμπαινε στο περιθώριο. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Όταν αφελείς πατριώτες φωνάζουν για τους λαθρομετανάστες ο Παπανδρέου αισθάνεται δέος που τους ανοίγει τα σύνορα.Στο πρόσωπο των λαθρομεταναστών βλέπει τους κυνηγημένους πολωνοεβραιους του Άουσβιτς και του Νταχάου, που ζητάνε οίκτο στον καλό ΠΛΕΟΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ- πατερού λη-θεραπευτή τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Αθήνα επί ημερών του στο Υπουργείο Εξωτερικών γέμισε από παράνομους Πολωνούς. Έχει καταλάβει ο κόσμος με τι μπλέξαμε;; πόσο άδικα φερθήκαμε στον
εαυτό μας, έχοντας το κτήνος για αρχηγό κράτους;
Στην ΔΕΘ θα εμφανιστεί με ένα σωρό αστυνομικούς του παρακράτους. Όχι, αγαπητέ μου φίλε, δεν φοβάται για την ζωή του. Απλά παίζει με τον κόσμο. Θέλει να δείξει ότι είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΜΩΝ. Με στημένες ερωτήσεις δημοσιογράφων θα δώσει ΞΑΝΑ παράσταση σ τους αφελείς-πραιτοριανούς .Έχει πρόβλημα απέναντι σε κάθε τι ανεξάρτητο και ελεύθερο.’Εχει φόβο απέναντι στους Ελεύθερους ανθρώπους που άρχισαν να τον μαθαίνουν. Γνωρίζει, ότι το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων και τον βολεύει αφάνταστα. Εσύ που με διαβάζεις, έχεις χρέος απέναντι στην πατρίδα να διαδώσεις αυτό το κείμενο. Έχουμε να κάνουμε με μια κλίκα παλιανθρώπων που δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν τα πάντα με σκοπό να σώσουν το τομάρι τους.
ΥΓ Το κείμενο γράφτηκε σχεδόν ένα μήνα πρίν.Μην σας κάνει εντύπωση η εμφάνιση Χρυσοχοϊδη στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ο "φυσικός" αρχηγός της Πασοκτζήδικης Ελληνικής Αστυνομίας δίνει ένα ΜΗΝΥΜΑ στους πάντες ποιοί είναι τα πραγματικά αφεντικά στην Χώρα. Παίζουν με τον Ελληνικό λαό.

Ένα είναι σίγουρο: ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ..ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009 ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΤ1.. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ Υ.ΠΑΙΔΙΑΣ. ...Υ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛ.....ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΥΓΑ......