Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί κλαίνε τα λεφτά τους και στέλνουν εισπράκτορες


anti-ntp:Το θέμα είναι οτι θέλουν να τα πάρουν ολα κοψοχρονιά,και οι Έλληνες να γίνουμε μετανάστες στον τόπο μας.

Απόσπαση εξειδικευμένων υπαλλήλων από άλλες χώρες της ΕΕ στην Ελλάδα προκειμένου να συμβάλουν στην προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και τη βελτίωση της εισπρακτικής δεινότητας του ελληνικού κράτους προτείνει ο Γερμανός επίτροπος για θέματα
Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ. «Όποιος ζητά αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να εκχωρεί για κάποιο διάστημα τις αρμοδιότητές του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος επίτροπος, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild. Προτείνει επίσης οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην ΕΕ. Μια τέτοια προοπτική, όπως εκτιμά, θα απέτρεπε τη συσσώρευση χρέους και ελλειμμάτων.

“‘Ενα πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι κατά τα φαινόμενα περιορισμένης αποτελεσματικότητας…Το καλύτερο θα ήταν καταρτισμένοι αξιωματούχοι άλλων χωρών της ΕΕ να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν συμβουλές και να διαχειρισθούν τις υποθέσεις τις Ελλάδας για μία αρκετά μακρά χρονική περίοδο“, λέει.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ό,τι οι δανειστές κλαίνε ήδη τα λεφτά που επένδυσαν στα ελληνικά ομόλογα και τα ξεγράφουν. Είναι σίγουροι πως δεν θα τα πάρουν ποτέ και γι αυτό οργανώνονται για να τα εισπράξουν οι ίδιοι από τον λαό, όπως επί γερμανικής Κατοχής.

Κάτι τέτοιο δεν είχαν κάνει άλλωστε και στην προηγούμενη χρεοκοπία το 1887 (αν θυμάμαι καλά); Τότε που η Εταιρεία Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους τέθηκε υπό τον απόλυτο έλεγχο των ξένων δανειστών και ανέλαβε την είσπραξη εσόδων από πωλήσεις πετρελαίου, αλατιού, τσιγαρόχαρτου, σπίρτων, παιγνιόχαρτων, φωτιστικού οινοπνεύματος και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης της εποχής.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι σημερινοί δανειστές. Θα πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάει το πολιτικοδιαπλεκόμενο σύστημα (όχι εμείς) από τις τσέπες μας, το ρεύμα, το νερό, την πράσινη ενέργεια, τις ιδιωτικοποιήσεις κλπ.

Και υπενθυμίζω όσα γράφαμε εδώ τις προάλλες: Η οικονομική κρίση είναι το εφαλτήριο για την προώθηση των πάγιων (από εποχής Τρίτου Ράιχ) γεωπολιτικών στόχων της Γερμανίας στην περιοχή. Και μην ξεχνάτε ποτέ: όποιος ελέγχει την Ελλάδα μπορεί να ελέγξει και την Ανατολή. Αφού κατάντησαν την Ελλάδα νάνο, τώρα οι Γερμανοί θα αρχίσουν να επενδύουν γερμανικά κεφάλαια, αν αγοράζουν δηλαδή σε τιμές ευκαιρίας αυτά που χρόνια εποφθαλμιούσαν.

Η κρίση μετατρέπεται έτσι σε ένα θαυμάσιο σχήμα για να χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους (και τις ρετσινιές, κυρίως του Β’ ΠΠ), για μία σύγχρονη νέο-ιμπεριαλιστική επικράτηση σε αυτό που ιστορικά θεωρούν ζωτικό τους χώρο.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολη η Ευρωπη που μας "δάνεισε" θα κλαιει τα λεφτα της σε λιγο.

Anvas είπε...

Μπορείτε να βάλετε εδώ την υπογραφή σας στο αίτημα που ζητά από την Γερμανική Κυβέρνηση να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις

http://www.greece.org/blogs/wwii/

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουν και λίγα είναι!!!
Και μας χρωστάνε επιπλέον τα δεκαπλά για προκαταβολή της συνολικής οφειλής τους!!!
-ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ.
-ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ (Α-Β) ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ.
-ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ"

ΑΝΤΕ ΡΕ!ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ Η BANK OF MANHATAN.......................................

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι θα στειλουν φοροεισπρακτορες εμεις θα τους περιμενουμε με καρπαζοεισπρακτορες.