Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Σχέδιο Β'" με επιτάξεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις αν πτωχεύσει η χώρα...


“Σχέδιο B’” με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, πρόκειται να ενεργοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, σε περίπτωση η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και υπάρξουν δυσχέρειες στην χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών τους.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο ο κάθε Κλάδος ξεχωριστά έχει ασχοληθεί, θα υπάρξει μέχρι και επίταξη καυσίμων από τα ΕΛΠΕ, αλλά και παντός είδους αναγκαίου υλικού (τροφίμων, λιπαντικών, οχημάτων, ακόμα και ...
πλοίων της ακτοπλοϊας), αν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης  αποπληρωμής ή άρνησης των εν λόγω εταιρειών να παράσχουν τα απαραίτητα εφόδια για τηννυποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η ενημέρωση πριν ακριβώς από μία εβδομάδα από τα ΕΛΠΕ προς τους τρεις Κλάδους, ότι διακόπτουν τη παροχή καυσίμων αν δεν εξοφληθούν άμεσα, έχει θορυβήσει Στρατό και Αεροπορία, αλλά ακόμα και το Π.Ν. το οποίο δεν περιλαμβάνεται στους οφειλέτες, αλλά δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και αυτό στο μέλλον.
Αλλά αυτό θα ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως τα τρόφιμα, τα αναλώσιμα ανταλλακτικά κλπ., αλλά και στις μισθοδοσίες για τις οποίες υπάρχει ειδική πρόβλεψη να συνεχιστούν σε οποιαδήποτε πέρίπτωση, ακόμα και με κατάσχεση των αποθεμάτων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος.
 «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να μείνουν ούτε ένα λεπτό χωρίς αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία τους, ειδικά αυτή την εποχή» διαβεβαίωσε το defencenet.gr ανώτατη πηγή του υπουργείου Άμυνας.
Το σχέδιο για τις επιτάξεις σε καιρό πολέμου, βγήκε από το ράφι "ξεσκονίστηκε», προσαρμόστηκε και είναι έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. «Τα πάντα στη χώρα ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις από την στιγμή που αυτό κριθεί απαραίτητο για την εθνική ασφάλεια» τονίστηκε αρμοδίως. «Δεν θα χάσουμε τη χώρα, επειδή κάποιοι μας έστειλαν στη πτώχευση» κατέληξε η ίδια πηγή…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε καιρος ειναι αργησατε!

Ανώνυμος είπε...

«Δεν θα χάσουμε τη χώρα, επειδή κάποιοι μας έστειλαν στη πτώχευση» κατέληξε η ίδια πηγή…...μηπως η ιδια πηγη πρεπει να στειλη αυτους τους καποιους στο γουδι....λεω μηπως?????????????

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο φίδι πού μάς έφαγε αν καταρεύσει ο στρατός.

Ανώνυμος είπε...

καλα κανουνε ας το κανουνε για να δει η κυβερνηση ποιος κανει κουμαντο αμα γουσταρει ο στρατος περνει και την κυβερνηση γιαυτο να μην κανουνε μαγκιες με τον στρατο γιατι το μονο που τους κραταει απο το να μην επεμβουν ειναι ο ορκος που εχουν δωσει βλεπε:
"Να φυλαττω πιστη εις την πατριδα υπακοη εις το συνταγμα τους νομους και τα ψηφισματα του κρατους"

και επισεις:

Να υπερασπιζω με πιστην και αφοσιωσιν μεχρι της τελευταιας ρανιδος του αιματος μου τας Σημαιας"

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που πονούν για την ΕΛΛΑΔΑ.
Καιρός να αναλάβουν δράση...

Ανώνυμος είπε...

το θέμα θα μπλέξει αν τα ΕΛΠΕ πάνε σε χέρια ξένων όπως σχεδιάζει η προδοτική κυβέρνηση. Θέλει προσοχή γιατί όταν οι προδότες παίρνουν εντολή για εκτέλεση σχεδίου αυτό έχει μελετηθεί.
Όταν καταρρεύσει το δίκτυο επικοινωνιών είσαι τυφλωμένος ακόμα και αν έχεις πετρέλαιο. Αν δεν έχεις και πετρέλαιο τότε γυρίζουμε πλέον σε εποχές κατοχής και αντίστασης.
Προσέξτε ότι η Γερμανία έχει πάρει τον ΟΤΕ και πάει και για τα πετρέλαια.
Οσο παλλικάρι και αν είναι ο Έλληνας αξιωματικός και έτσι πρέπει να είναι, το σχέδιο των προδοτών το προβλέπει και αυτό.
Δίνουν σε ξένους αυτά που θα μπορούσαν να στηρίξουν την άμυνα της Ελλάδας. Μέχρι και τον HELLAS SAT ξεπουλάνε για προφανείς λόγους.
Παιδιά το Κυπριακό πρέπει να είναι πάντα στην σκέψη των Ελλήνων επιτελών.
Έτοιμοι για την φωτιά ήταν όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί , οι προδότες όμως έλεγχαν τα νευραλγικά σημεία .

Ετεός

ΥΓ. Τωρα ξεκινάει η αναστάτωση στην περιοχή από τους τούρκους ,πότε ? όταν τους πόρους θα τους έχουν ξένοι !!!

Ανώνυμος είπε...

μόνο ο στρατός μπορεί και πρέπει να δώσει άμεσα την λύση που χρειάζεται η πατρίδα και ο λαός προκειμένου να βγουν από το αδιέξοδο που τους έβαλαν οι προδότικές κυβερνήσεις καθώς επίσης και την σύλληψη των για να εμπεδωθεί το περί δικαίου αίσθημα στην κοινωνία.ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.ΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.