Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στο Λονδίνο γδύνουν πολίτες για να τους ληστέψουν


Στο Λονδίνο γδύνουν πολίτες για να τους ληστέψουν
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο Λονδίνο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η κατάσταση έχει ξεφύγει και ουδεμία σχέση έχει με επανάσταση! Πιο πολύ μας κάνει ως γενικευμένο πλιάτσικο συμμοριών ανάκατο με «κουκουλοφόρους» και άλλα περιθωριακά στοιχεία.



Κάτι αντίστοιχο με τις λεηλασίες που ζήσαμε το Δεκέμβρη του 2008, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που ουδεμία σχέση είχαν με εξέγερση πολιτική. Υπενθυμίζουμε ότι και στην Αθήνα εκείνες τις ημέρες διάφορα εγκληματικά στοιχεία βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το δίκαιο ξεσήκωμα της νεολαίας για να κάψουν, καταστρέψουν, λεηλατήσουν.

Η φωτογραφία της SUN δείχνει έναν νεαρό να υποχρεώνεται να γδυθεί από τον ληστή του:

πηγη

5 σχόλια:

GREY είπε...

Αρχιζει η παγκοσμια αστυνομοκρατια που λεγαμε 1)Νορβηγια
2)Αγγλια
3)Ελλαδα? Αμερικη την εχουν περασει ηδη για να περασουν τα σχεδια τους και να βαφτισουν τους εξεγερμενους λογω φτωχειας και πεινας εσωτερικη τρομοκρατια οπως χτιζουν τωρα τις δηθεν επαναστασεις των λαων για ψωμι παιδια ελευθερια στις αραβικες χωρες(υφαρπαγη πλουτων),προχωρουν ταχεως για αστυνομοκρατια,παγκοσμιο νομισμα,παγκοσμιο πολεμο,παγκοσμιο ηγετη και το βιαζονται τοσο πολυ απελπισμενα και βιαστικα λες και ξερουν οτι κατι ερχεται,νιωθουν οτι οι ωρες τους πλησιαζουν.

Ανώνυμος είπε...

Eδώ δεν θα σχολιάσει κανένας ¨δημοκράτης¨;

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζεται και στην Ελλάδα μια από τα ίδια.Οι ορδές των λαθροεποίκων που μπαίνουν ανεξέλενγκτα στη χώρα τι ρόλο νομίζετε ότι θα παίξουν; Σε συνεργασία με τους αναρχικούς θα γαμήσουν τα πάντα για να ζητάνε μετά όλοι μεγαλύτερη αστυνόμευση που τελικά θα εξυπηρετεί την νέα τάξη.
Δημιουργούν δηλ. το πρόβλημα και μετά προχωρούν στα νέα μέτρα που σαν βλάκες εμείς θα ζητάμε ξεχνώντας πάντα ποιός το δημιούργησε.
3000 χρόνια ιστορίας αυτού του τόπου αν τους αφήσουμε θα τα εξαφανίσουν όλα μέσα σε 20 χρόνια.
Εκτός αν νομίζετε ότι ολες αυτές οι πεινασμένες ορδές που εφεραν έξω από τις πόρτες μας θα φύγουν με καλοπιάσματα η θα μπουν μέσα με την βία.
Οσο για τα βαφτίσια grey 10.30 άλλο εξεγερμένοι Ελληνες και άλλο εισβολείς και άρπαγες δολοφόνοι από τριτοκοσμικές χώρες που μας κατσικώθηκαν με την βοήθεια των προδοτών κυβερνόντων σε αυτήν την χώρα.Υπάρχει μεγάλη διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστε τελος το χαιδεμα...αυστηρη ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτικη!

Ανώνυμος είπε...

Yπαρχει και κει το παρακρατος, οπως εδω, που ειναι κουκουλοφοροι αστυνομικοι σε εντεταλμενη υπηρεσια, για αποσταθεροποιηση. Η μέθοδος των σιωνιστων ειναι ιδια παντου.