Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Καντάφι: "Ο Κάμερον πρέπει να παραιτηθεί μετά την λαϊκή εξέγερση εναντίον του και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων"


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ :))
H κυβέρνηση του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι κάλεσε τον Βρετανό πρωθυπουργό Κάμερον να παραιτηθεί καθώς έχει χάσει τη νομιμοποίησή του.

Ο Λίβυος Υφυπουργός εξωτερικών Khaled Kaaim είπε ότι "ο Κάμερον και η κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν μετά τη λαϊκή εξέγερση εναντίον τους και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων από την Αστυνομία".
“Ο Κάμερον και η Κυβέρνησή του έχουν χάσει όλη τη νομιμοποίησή τους. Οι ειρινικές διαδηλώσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί απορρίπτουν την κυβέρνησή του που προσπαθεί να επιβληθεί με τη βία" πρόσθεσε.
Ο Kaaim ζήτησε από το "συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και τη διεθνή κοινότητα να μην κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βρετανών".
Πηγη 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι καιρος να πληρωσει και η σαξονια με τα τοσα εγκληματα που εχει πραξει στην ανθρωποτητα και στην Ελλαδα........

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα..
Σωστος καλα τους κανει..
Στα αρχιδια..

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο μπασιμο!Ναι αυτοι νομιζουν οτι θα μεινουν στην απεξω.Ειτε ηταν φτιαχτα τα επεισοδια ειτε οχι ηρθε ο καιρος να ταρακουνηθουν και αυτοι οπως εγινε και με τα αμερικανακια,που νομιζαν οτι θα ξεστιβουν τους λαους ατιμωρητα.

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011
‘‘ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ’’

http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/08/blog-post_13.html

= = = = = = = =
a

‘‘ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ’’

From HEIL GAP

Φωτογραφία από το διαδίκτυο Green-Jelly-Anarchy-In-The-Uk

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Green-Jelly-Anarchy-In-The-Uk.jpg

ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είχαν μια πολύ συχνή παραπληροφόρηση από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τώρα, όμως, χάρη στην εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, οι παρωπίδες αυτές είναι έτοιμες να αφαιρεθούν.


ΤΟ INFOWARS.COM :
Από αυτά τα μπλογκ πληροφορούμαστε σύμφωνα με ισχυρισμούς του Paul Joseph Watson του Infowars.com , ότι η μαζική αναταραχή που μαστίζει το Ηνωμένο Βασίλειο προέκυψε , όταν άτομα που αυτοαποκαλούνταν δημοσιογράφοι , προσφέρθηκαν να πληρώσουν νεαρούς , ώστε εκείνοι να προκαλέσουν επεισόδια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον κάποιοι προβοκάρουν τις εκδηλώσεις βίας .
Σύμφωνα με τα Tweets μηνύματα ( ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ) στην πόλη του Leicester , εμφανίσθηκαν κάποιοι οι οποίοι πλήρωναν τα νεαρά παιδιά με την προϋπόθεση ότι αυτά θα προκαλέσουν επεισόδια.
Το Leicester αργότερα εκείνο το βράδυ θα πληγεί από τη βία, καθώς νεαροί επιτέθηκαν στα κτίρια του κέντρου της πόλης.

"Υπήρχαν σμήνη κουκουλοφόρων Ασιάτες, μαύροι και άσπροι νεαροί 20 ετών , και μερικοί ακόμα και από την ηλικία των 12 ετών , που κατάστρεψαν το κέντρο της πόλης Leicester γύρω στα μεσάνυχτα," δήλωσε στο BBC ο James Cockerill ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Η ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ :
Εντάξει , αλλά πολλοί λένε πολλά , ο HEIL GAP όμως περιμένει κάποιος να ομολογήσει για όλα αυτά , όπως ισχυρίζονται ότι συνέβη , εάν υπήρχαν φωτογραφίες με τα χρήματα καθώς αυτά παραδίδονται σε κακοποιούς. Έψαξα στο διαδίκτυο για τέτοια πειστήρια , αλλά κανείς δεν έχει δει τίποτα ακόμα ...

Μπορώ όμως και να το πιστέψω . Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον . Υπάρχουν κάποιες τεράστιες σατανικές δυνάμεις μέσα στο παιχνίδι, οι δυνάμεις που εργάζονται για να επιβεβαιωθούν μέσω του κακού .

Οι προβοκατόρικες ταραχές θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη της ΕΕ με αστυνομική ή στρατιωτική δύναμη επί του βρετανικού εδάφους ;

Ήδη «Ώρα να καλέσετε το στρατό να επέμβει », λέει ο Nigel Farage ο ηγέτης του UKIP . http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&prev=/search%3Fq%3DUKIPs%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DF6Z%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://www.ukip.org/content/video-zone/2420-time-to-call-the-army-in-says-nigel&usg=ALkJrhhiKFeCwD6lWffysW9ebSzqqkfTKA


Ναι πολύ παράξενο, το BBC, η βρετανική εταιρεία Αδελφότητα , όλοι τους έλεγαν μισόλογα και πέταγαν σπόντες περί εξεγέρσεων εδώ και εβδομάδες .
Πόσο θα ήθελα και εγώ να πω τις ειδήσεις , πριν ακόμη αυτές συμβούν . Εσείς φίλοι μου;
Μαζί με τις φήμες ότι είχαν εκ των πρότερων ορίσει τις χρηματικές αμοιβές των νέων που θα ελάμβαναν μέρος στις ταραχές, σιγά-σιγά αρχίζει να αναδύεται μια εικόνα... -Φυσικά. Η presstitute ( Press + prostitute ) ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων.
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.urbandictionary.com/define.php%3Fterm%3Dpresstitute&ei=WSBFTsejBpO4tgeqprnfBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dpress-titute%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D4jC%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26prmd%3Divns

Ανώνυμος είπε...

b

Ήταν το ίδιο ενημερωμένη και με το Strauss-Kahn , καθώς είχε στηθεί ώστε να φωτογραφήσει τον πορνόγερο την στιγμή που οι μπάτσοι θα του φορούσαν τα βραχιολακια του , το ίδιο θέμα και με την γρίπη πέρυσι καθώς οι « presstitute » μας κάθε πρωί ήταν έτοιμοι να κάνουν το καταραμένο εμβόλιο ( το υπαίτιο για τους τόσους καταγεγραμμένους θανάτους στην Γερμάνια ) , αλλά με το όλο αύριο και αύριο , ποτέ τους δεν πρόλαβαν να το κάνουν , μέχρι που έληξε και ο συναγερμός αυτής της γρίπης - απάτη ……. κ.λπ. κ.λπ.

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις πίσω από την presstitute είναι αυτοί που δημιουργούν οργανώνουν τις εκδηλώσεις και πληρώνουν τους presstitutes τους ώστε να κατευθύνουν τις πληροφορίες αυτές στο ζαλισμένο τους κοινό .
Μερικά δωράκια φωτογραφίες τώρα από τον HEIL GAP , για τους αναγνώστες.

Οι δυο πρώτες από τις στημένες σκηνές βανδαλισμών στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2009 κατά την διάρκεια των αντιδράσεων για την σύνοδο G20 , καθώς το κρατικό BBC , παρεουλα με τα άλλα μέσα πληροφόρησης καθώς χειραγωγούν « Ηδονοβλεπτικά » τα έκτροπα .

ΔΥΟ Φωτογραφίες από το διαδίκτυο

http://strangelyperfect.tv/wp-content/uploads/45623824_rbs_window_pa_2_1_.jpg

http://unknownsnapper.files.wordpress.com/2010/11/img_7399.jpg

Δεν μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα τι συμβαίνει εκεί.

Αυτό που ξέρουμε είναι το modus operandi.
http://el.wikipedia.org/wiki/Modus_operandi

Από προηγούμενες τραγωδίες υπάρχει υλικό από τα αρπακτικά αυτά όρνεα κατά την ώρα εργασίας τους . Οι άνδρες φορούν πανομοιότυπες στρατιωτικές -μπότες ενώ προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι « διαδηλωτές » καθώς έχουν παγιδευτεί και έχουν αποκαλυφθεί από τις κάμερες και από τους πραγματικούς διαδηλωτές.
Καναδάς στην απάτη των ταραχών του Τορόντου κατά την διάρκεια της συνόδου G20: 27 Ιουνίου 2010

Η Μυστική αστυνομία που «συμμετέχει» στη σκόπιμη πρόκληση , ξεχωρίζει από τις ολοκαίνουργιες μπότες με το κίτρινο σηματάκι στην σόλα , οι οποίες την προηγούμενη είχαν μοιραστεί σε όλους τους κρυφούς όσο και φανερούς υπερασπιστές της δημοσίας τάξης και ασφάλειας .

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ Φωτογραφίες από το διαδίκτυο

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeG5bOz9dPo7rNZ4hMAla-sed8BttcpQhr0A0AhPYhIJzaY6uXIg

http://ghalibsultan.files.wordpress.com/2010/06/zrclip_014n24106341.png?w=248&h=269


ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ :
Μπορούμε να δούμε τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο;
Ένα άτομο έχασε τη ζωή του πριν από την έναρξη των επεισοδίων .

Και τρεις μουσουλμάνοι νεκροί , λιωμένοι από μια θορυβώδη σακαράκα , μιας συμμορίας μαύρων , που ανέβηκε με 50 μίλια/ώρα επάνω στο πεζοδρόμιο και τους συνέθλιψε , ενώ αυτοί προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα τοπικά καταστήματα από τους πλιατσικολόγους , το βράδυ της Τρίτης.
Οι Μουσουλμάνοι πήραν όρκο εκδίκησης

Η αστυνομία συνέλαβε ένα μέλος " Αφρο-Καραϊβικης ’’ συμμορίας που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών νεαρών μουσουλμάνων στις πρόσφατες αυτές ταραχές που μαστίζουν την πόλη .
Αλήθεια δεν είναι σπουδαία η πολυπολιτισμικότητα , πακη φαυλοπουλε ;

Ανώνυμος είπε...

f

Η αποστροφή στην έννοια της τιμωρίας και την επακόλουθη κατάρρευση της εξουσίας σε ολόκληρο το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.
Η κατάρρευση της ηθική της αστυνομίας , η εμπλοκή της με κάθε είδος του υποκόσμου καθώς και της εγκληματικότητας και σίγουρα η αποχώρηση της αστυνομίας από τους δρόμους .
Η αυξανόμενη οργάνωση και η τόλμη των συμμοριών κακοποιών και η ελευθερία εισόδου στις χώρες της ΕΕ του κάθε αλλοδαπού εγκληματία .
Και ιδίως στην ανάπτυξη του κοινωνικού παραλογισμού και τον ναρκισσισμό του εγωκεντρισμού κάθε αστοιχείωτου βουλευτή-νομοθέτη που ακολουθεί τις σκοτεινές επιταγές μιας γραφειοκρατικής και φυσικά μηδέποτε εκλεγείσας σκιώδους εξουσίας των λόμπυ των Βρυξελλών που δίνει την κυριαρχία στην παρανομία και την αρπακτη και τη σχεδόν με κάθε βεβαιότητα ατιμωρησία με μια ανάλυση της ηθικής και μιας τάξης θεμελιωμένη από απατεώνες και κλεφτές πολιτικούς .


Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ :
Τώρα, όμως οι τρομοκρατημένοι πολίτες βλέπουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους που κάηκαν, ενώ πλιατσικολόγοι κάνουν ουρά, ώστε να κλέψουν πιο αποτελεσματικά ότι απέμεινε από τα γκρεμισμένα καταστήματα - όλα με σχεδόν απόλυτη ατιμωρησία –

Φωτογραφια στο διαδικτυο anarchy-in-the-uk

http://www.allmystery.de/dateien/uh60967,1272798654,anarchy-in-the-uk.jpg


ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ :
Τι γίνεται με τους γονείς τους; Μήπως ξέρουν πού ήταν τα παιδιά τους ; Ναι , Είναι η απάντηση …...
Οι βρετανικές πόλεις δεν είναι αντιμέτωπες μόνο με αδέσποτα παιδιά. Είναι αντιμέτωπες και με αδέσποτους γονείς. Φυσικά οι γονείς ξέρουν ότι τα παιδιά τους είναι έξω στους δρόμους. Φυσικά και τα βλέπουν να παραπαίουν μεθυσμένα , καθώς αυτά επιστρέφουν σπίτι με τα έπαθλα των λεηλασιών τους . Αλλά είτε είναι πάρα πολύ μεθυσμένοι ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ή με άλλο τρόπο αυτά τα κλοπιμαία θα βοηθήσουν κάπως στα έξοδα του σπιτιού .

Ο πιο κρίσιμος παράγοντας πίσω από όλο αυτό το χάος , πίσω από την ολοκληρωτική κατάρρευση κάθε ελέγχου ή αυτό-ελέγχου μεταξύ των παιδικών και εφηβικών συμμοριών που εξεγείρονται, λεηλατούν , καίνε , ληστεύουν , επιτίθενται και δολοφονούν, είναι η έλλειψη του πιο σημαντικού πράγματος που κοινωνικοποιεί τα παιδιά και τους μετατρέπει από άγριους σε πολιτισμένους πολίτες: ‘Μια Οικογένεια’.
Υπάρχουν όμως από την άλλη πλευρά , ολόκληρες περιοχές της Βρετανίας (λευκές καθώς και μαύρες), όπου διαπράχθηκαν τέτοια εγκλήματα , τα οποία για τους πατέρες των μικρών εξεγερθέντων είναι εντελώς άγνωστο φαινόμενο .

Ανώνυμος είπε...

g

Η ΜΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΟΝΑ :
Και αυτή η καταστροφή έχει σκόπιμα επέλθει μέσω των Βρετανών πολίτικων , τα αλλοπρόσαλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ιδεολόγοι της κατά τα άλλα μεσαίας τάξης , που τυλιγμένη μέσα στον μανδύα του «προοδευτικού» , με απόλυτη περιφρόνησή προς τους φτωχούς , μη κρινόμενοι ενώ φλυαρούσαν για τη φτώχεια και την κοινωνική δικαιοσύνη , κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από τα κοινωνικά όσο και εργασιακά του δικαιώματα, με τις διεθνιστικές - μεταμοντέρνες ανοησίες και τις ουτοπιστικές πονηριές, που εξυπηρετούσαν μόνο αυτήν την καινούργια τάξη πραγμάτων του μη εθνικού, του μη δικαίου, του μη ανθρωπινού, του μη Βρετανικού κράτους , που τελικά έσκασε από το αυγό της , στην γηραιά Αλβιόνα .

Ο « ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ » (;) ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ :
Αυτό που είδαμε με φρίκη να ξεδιπλώνεται μπροστά στο βλέμμα μας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στη Βρετανία είναι η πραγματική κληρονομιά της συντριβής και της ήττας του Τόνι Μπλερ,

Προσθέστε αυτά μαζί με τον πολύ-πολιτισμό και τις σχετιζόμενες με αυτόν καταρρεύσεις στην εκπαίδευση, την ποινική δικαιοσύνη και την ηθική , που επίσης έχουν λάβει χώρα κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες , ως αποτέλεσμα της ίδιας «μακράς πορείας απαξίωσης» των θεσμικών οργάνων αλλά και κάθε είδους κοινωνικών θεσμών , και ορίστε : Έχετε και την εξήγηση σε ότι υποδηλώνουν στην πραγματικότητα αυτές οι ταραχές στην Βρετανία :

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ :
Μια κοινωνία της οποίας διανόηση , εδώ και τρεις δεκαετίες , έχει φανερή κλίση προς την κοινωνική αυτοκτονία - και η οποία, ενώ ήταν από τις πρώτες στον Διαφωτισμό, είναι τώρα, όπως μπορούμε να δούμε γεμάτη από «στρατιές» εμπρηστών που θεωρούν ότι με τις λεηλασίες των Βρετανικών πόλεων , μπορεί και να βρεθεί μια αποτελεσματική διέξοδος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Φωτογραφία από διαδίκτυο END - NO FUN
530979-sex-pistols-anarchy-in-the-uk

http://www.technodisco.net/img/tracks/s/sex-pistols/530979-sex-pistols-anarchy-in-the-uk.jpg

Ανώνυμος είπε...

OPOIOS THELEI MPOREI NA TO ANARTISEI (HEIL GAP )