Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Mαλακὰ ναρκωτικά.





Ἀπόσπασμα ἀπὸ ἐκπομπὴ τοῦ Ρένου Ἀποστολίδη τὴν ἐποχὴ ποὺ ὁ Γ. Παπανδρέου εἶχε κάνει τὴ δήλωση γιὰ τὰ μαλακὰ ναρκωτικά.
(ὅλο τὸ video βρίσκεται στὸ
 http://youtu.be/xf___kH7lEg)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού λέει οτι και αυτός καπνίζει να μην μιλάει. Πρεζόνι είναι και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ο κ.Αποστολίδης είναι πολύ συμπαθής, πολλές φορές λέει σωστά πράγματα, αλλά εδώ λέει δυστηχώς βλακείες.

1) Η Ολλανδική κυβέρνηση δεν αναθεώρησε την πολιτική της για το θέμα.
2) Οι χρήστες δεν αυξήθηκαν. Το ΝΟΜΙΜΟ εμπόριο αυξήθηκε. Το παράνομο ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ. Οι θάνατοι από πρέζα μειώθηκαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
3)Η φούντα ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον ΠΛΑΝΗΤΗ, που να προσπάθησε να "απεξαρτιοποιηθεί" από τη φούντα.
4) Στην λίστα επικεινδυνότητα των ναρκωτικών ουσιών το ΤΣΙΓΑΡΟ είναι πολύ πιο πάνω από τη φούντα. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.
5) Η απαγόρευση της χρήσης φούντας, κουβαλάει μαζί της ένα ολόκληρο κύκλωμα ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Μπάτσοι- Έμποροι- Δικαστικοί-Δικηγόροι κτλπ.
Με την ελεύθερη ΧΡΗΣΗ, σπας αυτό το κύκλωμα.
6) Η ινδική κάνναβης είναι ένα ευγερτικό φυτό γνωστό στην ανθρωπότητα εδώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. Ευφορικές ιδιότητες και με πάρα πολλά ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ. Σχοινιά, Χρώματα, Υφάσματα, Λάδι κτλπ.
7) Η απαγόρευση ξεκίνησε από την Αμερική και συγκεκριμένα ΑΠΟ τις ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΩΝ όπου αντικατέστησαν τα προϊόντα της φούντας ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΡΓΙΝΟΓΟΝΑ προϊόντα. Έπρεπε να βρούν έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον βιβλίο, είναι το βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα, ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Οτιδήποτε μπαίνει μέσα στα πνευμόνια εκτός από αέρα τα καταστρέφει. Και οι 2 λέτε βλακείες. Η Ολλανδία έκανε αυτόν τον νόμο για να έχει η αστυνομία υπο τον έλεγχό της και να γνωρίζει τον υπόκοσμο. Δεν το έκανε επειδή η φούντα είναι φάρμακο. Η φούντα ασφαλώς και εθίζει. Οτιδήποτε αυξάνει την ντοπαμίνη εθίζει. Απλώς είναι πιο ήπιος ο εθισμός σε σχέση με άλλα ναρκωτικά. Και ο καφές εθίζει. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Οταν έκοψα τον καφέ είχα πολλά νεύρα. Για άλλες χρήσεις, υφασματα κτλ συμφωνώ απόλυτα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕ ΣΕ ΧΑΖΕΥΕΙ Η ''ΥΓΙΗΝΗ'' ΣΑΣ ΦΟΥΝΤΑ Κ ΣΑΣ ΧΑΖΕΥΕΙ Κ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ. ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΒΡΑΙΟΙ Κ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''.

Ανώνυμος είπε...

«ΠΑΚΟ» - Το ναρκωτικό που γέννησε η κρίση

Μέσα στο οικονομικό και κοινωνικό χάος που προκάλεσε η χρεοκοπία της Αργεντινής, ένα νέο ναρκωτικό εμφανίστηκε στη χώρα: «Το Πάκο» ή αλλιώς «ο κλέφτης του μυαλού», «ο εξολοθρευτής των φτωχών». Η εξάπλωσή του υπήρξε αστραπιαία.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες είναι πολύ απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται να λέμε περιττά:
-Οι ναρκωτικές ουσίες είναι όντως εθιστικές και εξ ορισμού κακές για την υγεία
-¨Επρεπε όμως ο χρήστης να οδηγείται σε θεραπευτικά προγράμματα και όχι στη φυλακή, ή να είναι εξαρτημένος στους πρεζέμπορες.
Συνεπώς ας μην είμαστε βιαστικοί, γιατί η αποποινικοποίηση δεν έχει το νίοημα του να παίρνει ελεύθερα ναρκωτικά όποιος γουστάρει και φαντάζομαι αυτό είναι το πλάνο...

Ανώνυμος είπε...

σε εθιζει και σε κραταει στασιμο και σε κανει τεμπελη και παρτακια.αν δεν εθιζε δεν θατο συνεχιζε κανεις...ολοι λενε οτι ωρα θελω το κοβω κι αμα τους ρωτησεις ε γτ δν το κοβεισ?σου λενε δεν θελω τη βρισκω...ναι....πουτσες μπλε...ειναι γλυκια η μαστουρα παιδιααααα κοφτε τις μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ολλα αυτα τα αλλοπροσαλλα φυντανια που μας κυβερνανε οταν ηταν φοιτητες για να περνανε καλα καπνιζαν φουντα,ολα αυτα τα golden boys και τα αποβρασματα των χρηματιστηριων τι νομιζεται οτι καπνιζαν πολλοι απο αυτους,γιαυτο με τα καμμενα μυαλα που μας κυβερνουν και μονος τους αυτοσκοπος ειναι το γνωστο(πανω απ'ολα το χρημα και οχι ο πολιτης),καμμενο μυαλο με φωναζουν κι αλητη.