Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;



ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ "ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Κοιμούνται όρθιοι μερικοί εκεί στην Λ. Συγγρού. Την ίδια στιγμή που εξαπολύουν επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τις πράσινες ΜΚΟ που θα συνεργαστούν με το υπουργείο Απασχόλησης σε προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, το ΠΑΣΟΚ και τα λαγωνικά του...
έχουν στα χέρια τους φάκελο για την ΜΚΟ "Εργο Πολιτών" που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού την περίοδο της διπλής θητείας του Κώστα Καραμανλή. Είναι γνωστό ότι ο Π. Γερουλάνος έχει στα χέρια του την έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τη μαύρη τρύπα 14 εκ. ευρώ στη συγκεκριμένη ΜΚΟ επί των ημερών του "δημοσιογράφου" Βασίλη Τακτικού και του επίσης "δημοσιογράφου Στέλιου Συρμόγλου. Και οι δυο είχαν διοριστεί από το τότε πρωθυπουργικό γραφείο και σήμερα οι Σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ ψάχνουν νέα στοιχεία για την περίεργη δράση του Τακτικού που όπως όλα δείχνουν επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτός που εκδίδει την Οικολογική εφημερίδα ΟΙΚΟ-PRESS. Στην Συγγρού δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους; Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά ότι δεν αποδοκιμάζουν τέτοια μπουμπούκια...
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο ελλαδισταν παρατηρειται το εξης γνωστο φαινομενο(κρατα με να σε κρατω για να συρουμε το χορο),κλεβουν ,βολευουν και κανουν καμμια εξεταστικη για τα ματια του κοσμου οταν εχει παραγραφει ηδη και συνδραμα με το ξεπουλημενο δημοσιο δικαστικο συστημα κατα το πλειστον τοποθετημενο και απο τα δυο μεγαλα πτωματα που κυβερνουν επι δεκαετιες θαβουν πασης φυσεως σκανδαλα και ριχνουν στην πυρα που και που καποιον μικρομεσαιο για εκτονωση.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός 7:23!

Ανώνυμος είπε...

Πράκτορας της Νέας Δημοκρατίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ
Ο Βασίλης Τακτικός;
Πως τεκμηριώνεται ότι ανήκει στα «γαλάζια λαμόγια»
Όλοι στο χώρο των οργανώσεων της κοινωνίας πολιτών τον εμφανιζόμενο ως διορισμένο από τον Καραμανλή μέλος του Δ/Σ του Κρατικού οργανισμού Έργο Πολιτών»¨ τον γνωρίζαμε σαν παλαιό κομματικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφο της «Εξόρμησης» διαδοχικά στέλεχος της Νεολαίας, του Τομέα διαφώτισης και του τομέα επικοινωνίας μέχρι το 2000 που παράτησε την κομματική δράση για να ασχοληθεί γενικότερα με το οικολογικό κίνημα.
Από κανένα επίσημο και έγκυρο στοιχείο δεν φαίνεται ως μέλος της Διοίκησης του ¨’ Έργου Πολιτών» τα μέλη του οποίου είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Κανένα πόρισμα δεν γράφει το παραμικρό για οικονομικές σχέσεις με το έργο πολιτών .
Μήπως τελικά ήταν μυστικός πράκτορας της Ν.Δ μέσα στο Πασοκ..
Δώστε μας και μας ρε παιδιά κανένα στοιχείο γιατί θα πρόκειται για μεγάλη αποκάλυψη….

Ανώνυμος είπε...

Καταπράσινος αεριτζής είναι.
Σε χρώμα θα κολήσουμε τώρα; Φράγκα πού έχει; Έ εκεί θα είναι. Άκοπος βιοπορισμός.