Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Βανδαλισμοί στο 1ο Γυμνάσιο Τούμπας


Γράφει ο αναγνώστης:
Καλημέρα σας , διαβάζοντας το άρθρο σας http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_3879.html που αφαίρεσαν γκράφιτι με την Ελληνική σημαία και τον Παπαδιαμάντη , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι :
Από την κατασκευή του 1ου Γυμνασίου Άνω Τούμπας (έναντι θύρα 1 Γηπέδου ΠΑΟΚ επι της οδού Κλεάνθους , κάτωθεν πολιτισμικού κέντρου) είχε ένα μεγάλο σκίτσο που έπιανε ολη την πλαινή όψη
με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Μακεδονικό Σύμβολο , ήμασταν περήφανοι για αυτό όσοι περάσαμε από το σχολείο, μέχρι πέρσυ που τυχαία πιά μιας και έχω σπουδάσει κιολας διαπίστωσα ότι ο Μ.Αλέξανδρος απέκτησε μουστάκι και ράστα μαλλι, καθώς και το συμβολο της Βεργίνας είχε τροποποιηθεί αναλόγως, από πάνω ονόμαζαν τον Μ.Αλέξανδρο ως ISkender και με μεγάλα μαυρα γράμματα έβριζαν τους Έλληνες, ένα Αναρχικο «Α» στολιζε πιο πάνω τον βανδαλισμένο τοιχο.

Από τότε που οι Αναρχικοί κατελαβαν το κτίριο της ΥΦΑΝΕΤ καθως και το ορφανοτροφείο στην Λαμπράκη τέτοια φαινόμενα Ρατσισμού κατά του Έλληνα και προσβολής της οντότητας του έχουν υπερπολλαπλασιαστεί.

Χρησιμοποιούν αυτά τα κτίρια ,όπως φαμπρικα υφανετ και ορφανοτροφειο *(Αξίας εκ.ευρώ) ως ορμητήρια για φασιστικές ενέργειες κατά των Ελλήνων. Παραδείγματα πολλά:

Α) Σβησίματα όπως το τεράστιο σκίτσο που ανέφερα

Β) Κάψιμο καθημερινό της Ελληνικής σημαίας σε κάποια σχολεια, και τους 1ου Γυμνασίου που ανέφερα

Γ) Ξυλο σε καθηγητές που δεν «υπακούν» στους νόμους των αναρχικών μαθητών

Δ) Ξύλο σε υποτιθέμενους «Φασίστες» μαθητές

Ε) Μοιρασμό φυλλαδίων ενάντια στον Ελληνα ( τον υβριζουν από το πρωι ως το βραδυ)

ΣΤ ) Εμπόριο πρέζας

Συγκεκριμένα στην περιοχή έχει γίνει σύλληψη μαθητή που ανήκε στους πυρήνες της φωτιάς και εμπαζε μπομπες (για κάποιους που λενε ότι οι πυρηνες είναι μπατσοι).

Τον ειχανε στρατολογήσει οι Αναρχικοι της Φαμπρικας Υφανετ.

Εχουμε απηυδήσει με τον ανθελληνισμό και την καταστρατήγιση του Συντάγματος από τους «ελευθερους» αναρχικους.

Εχουμε πάρει τηλ σε Αστυνομία, σε όλα τα κομματα , αλλα προφανώς τιποτα μιας και είναι φαυλος κυκλος

Α) Το ΠΑΣΟΚ το βολεύει, όπως και το Σύριζα μιας και τσιμπανε ψηφαλάκια από την «δημοκρατία» τους

Β) ΤΟ ΛΑΟΣ και τη ΝΔ τους βολευει από αποψη ψηφων από τους απηυδησμενους Ελληνες

Γ) Η Χ.Αυγη απουσιάζει εξάλλου

Δ)ΤΟ ΚΚΕ βλεπει κάπου τον καπιταλισμο να φταιει παλι

Ε) Ο Ανταρσυα..ειναι ο ιδιος οι αναρχικοι επομένως …

Το θέμα είναι ότι εχουμε νιωσει στο πετσί μας πολύ σκληρά τον Ανθελληνισμό τους και ειμαι σίγουρος ότι μια μερα θα βγουνε όλα αυτά γιατι μαζευονται…….

Υ,Γ : Γιατι το Συνταγμα δεν εφαρμόζεται για τους Αναρχικους? Από πότε είναι υπεράνω ολων άτομα αμφιβόλου καταγωγής και ιδεολογίας?

Γιαννης Χ.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
...
Απάντηση taxalia: Ναι, οι "αναρχικοί" (που δεν είναι αναρχικοί, αλλά συνεργάτες των αστυνομικών), εξαιρούνται του "νόμου". Έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Είναι το καλύτερα επιδοτούμενο και περισσότερο προστατευόμενο είδος του πλανήτη. Έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια ευρώ για να εμεπεδωθεί μια εχθρότητα σε οτιδήποτε λειτουργεί ως συνεκτικός εθνικός κρίκος και υπάρχει ένας τεράστιος, άριστα οργανωμένος μηχανισμός, που όχι μόνο προστατεύει, αλλά και επιβραβεύει όποιον βυσοδομεί εναντίον οτιδήποτε ελληνικού. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Ο ανθελληνισμός (πώς λέμε "αντισημιτισμός";) είναι το καλύτερο διαβατήριο για μια άνετη, ξεκούραστη, τεμπέλικη και πλούσια ζωή. Αν συνοδεύεται και με αντιχριστιανισμό, ακόμη καλύτερα ! Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη τυχαινει να ειμαι απο την τουμπα και να μεγαλωσω στο υφανετ κατω απο την γεφυρα και εντος του κτηριου σε λεω με πολλη απλα λογια οτι:
Σαν ΕΛΛΗΝΑΣ που ειμαι και εγω σαν εσενα και γουσταρω πανω απ ολα να μην μου καταστρεφει κανεις τα πιστευω και τα θελω μου με κινησεις προκλητικες οπως αυτες που προανεφερες. θα σε πω το εξης.
Οσο αφορα τα ναρκωτικα δεν ασχολουνται οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ(ιδεολογοι) οσο ανακατευονται ολοι η υπολοιποι μπορει να ανακατευονται και αυτοι. για τους ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που καποιοι τους ονομασαν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ συμφωνω οτι τα κανουν ολα αυτα. εδω στο χωριο που μεγαλωνω αν και πλεον 32 ετων, εχουμε παρει το <> στα χερια μας και πιστεψε με δεν εχουμε ουτε εξαρση της εγκληματικοτητας ουτε τσαμπουκαδες ουτε μικροπωλητες( πακιστανοι,αφρικανοι,κ.τ.λ.) ουτε τιποτα. οποτε αν νομιζεις οτι θα τα καταφερεις ποτε δεν ειναι αργα. Γιατι εμεις εδω στο χωριο μας ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ