Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ο Κάμερον δίνει το οκ για πλαστικές σφαίρες και κανόνια νερού







Δείτε το βίντεο...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ενώ εδώ χαϊδεύουμε αυτάκια

Ανώνυμος είπε...

7:01
Ρε μασωνάκο άντε στη στοά αγοράκι μου να σου θωπεύσει ο διδάσκαλος τα οπίσθια και που ξέρεις...
Αν είσαι τυχερός μπορεί να στον ακουμπήσει κιολας

Ανώνυμος είπε...

Ρε όλα τα εβραιομασωνάκια κάνουν πάρτυ με ούζα εδώ μέσα !!!

Ανώνυμος είπε...

Να τη η είδηση ,τελικά από πληροφορίες απο Αγγλία έμαθα ότι καποιοι επιδίωξαν και προκάλεσαν σκόπιμα τα επεισόδια χρησιμοποιώντας γνωστές συμμορίες για να βρούν δικαιολογία να πάρουν σκληρά μέτρα λόγω ....τρομοκρατίας και επερχόμενων ολυμπιακών αγώνων.Αυτό συζητιέται ευρύτατα εκεί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...


Οι Φυλετικές ταραχές στην Αγγλία και η Ελλάδα του 2011

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11 Αυγούστου 2011

Οι πρόσφατες μεγάλες ταραχές στην Αγγλία, που πήραν την μορφή μίας γενικής εξεγέρσεως με λεηλασίες, εμπρησμούς και συμπλοκές, είχαν έναν ξεκάθαρα φυλετικό χαρακτήρα. Μετανάστες νόμιμοι και μη αφρικανικής και ασιατικής καταγωγής επιτίθεντο εναντίον Βρετανών άνευ λόγου και αιτίας.

Αφορμή για τα φοβερά επεισόδια ο θάνατος ενός μαύρου με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν από έναν αστυνομικό. Οι εκεί «προοδευτικοί», αλλά και οι ενταύθα φυσικά, είπαν και λένε ότι επρόκειτο για δολοφονία, γιατί ο έγχρωμος δεν είχε προλάβει να πυροβολήσει με το όπλο του. Θα έπρεπε δηλαδή πρώτα να πυροβολήσει αυτός και μετά ο «κακός ρατσιστής» Άγγλος αστυνομικός, θα έπρεπε δηλαδή σαν καλός αντιρατσιστής να αφήσει τον μαύρο να τον σκοτώσει πρώτα και μετά να αντιδράσει…

Πόσο μακριά είναι αλήθεια οι φυλετικές ταραχές στην Αγγλία από την Ελλάδα του 2011; Μάλλον είναι κοντά, απελπιστικά κοντά. Θυμηθείτε την περίπτωση του Χιλιανού πορτοφολά, που του έδωσε πολιτικό άσυλο ο ίδιος ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοΐδης και μετά ξαναάρχισε τις κλοπές, θυμηθείτε την ιστορία με το κοράνι, που δεν ήταν κοράνι, θυμηθείτε τους ψευτοαπεργούς πείνας της βίλας Υπατία, που στο πλευρό τους βρέθηκαν άπαντες οι «προοδευτικοί» και που έφυγαν από το κατάλυμα, που τους έδωσε το «ελληνικό» κράτος κλέβοντας και τα ασημικά και όχι μόνον…

Σκεφθείτε ότι υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες των Αθηνών όπου μετά τη δύση του ηλίου δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες. Καθημερινά διαβάζουμε για δολοφονίες Ελλήνων κυρίως ηλικιωμένων από συμμορίες λαθρομεταναστών, που σκοτώνουν πλέον για λίγα ευρώ. Στο κέντρο των Αθηνών μέρα-μεσημέρι λαθρομετανάστες ληστεύουν Έλληνες και η Αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Μη ξεχνάτε ότι το Δεκέμβριο του 2008 στο πλευρό των «αντιεξουσιαστών» που έκαιγαν και λεηλατούσαν την Αθήνα υπήρχαν και λαθρομετανάστες. Πολύ κοντά είμαστε, λοιπόν, σε φυλετικές ταραχές μεγάλης κλίμακας, γιατί σε μικρή κλίμακα αυτές ήδη γίνονται.

Απένταντι σε όλα αυτά τι κάνει το κράτος μας; Από ελάχιστα έως τίποτε. Οι αστυνομικοί τρέμουν να κάνουν το καθήκον τους, όσοι από αυτούς τουλάχιστον έχουν φιλότιμο, για να μη τους πούνε «ρατσιστές» και όσοι Έλληνες αντιστέκονται κατ’ ευθείαν παραδίδονται στα πυρά της κόκκινης αντιρατσιστικής χούντας των ΜΜΕ, που τους βαπτίζει «ρατσιστές, φασίστες και δολοφόνους»!

Νόμος σε αυτή τη χώρα πλέον είναι το δίκιο του λαθρομετανάστη και για να δημιουργηθεί αυτό το κλίμα, μεγάλο ρόλο έχουν παίξει τα κανάλια των νταβατζήδων και οι φυλλάδες της διαπλοκής. Όσο για τα πολιτικά κόμματα, η μεν αριστερά είναι δέσμια της «διεθνιστικής της αλληλεγγύης» και βρίσκεται ολόθερμα στο πλευρό των λαθρομεταναστών, όπως και το ΠΑΣΟΚ, ενώ από την αντίπερα υποτίθεται πολιτική όχθη, το μεν Λά.Ο.Σ., που δημοκόπησε και δημοκοπεί , ψηφοθηρώντας με το πρόβλημα λαθρομετανάστες, διαθέτει μέχρι και αντιρατσιστική επιτροπή, ενώ η Ν.Δ. ως γνωστόν, κυβέρνησε επί 5 χρόνια τη χώρα (2004-2009) και δεν έκανε τίποτε.

Το μόνο πολιτικό Κίνημα, που τολμά και αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος της Αλήθειας, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Χρυσή Αυγή, που έχει το θάρρος να εκφράσει την θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και να βρωντοφωνάζει ξεκάθαρα το σύνθημα:

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.