Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αν αυτός ο εφιάλτης δεν ανατραπεί άμεσα και δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά...


Τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι παρέλαβε πατρίδα και όταν θα μας αδειάσει τη γωνιά, θα παραδώσει στις επόμενες γενιές μια ασήμαντη γειτονιά, χωρίς ταυτότητα, χωρίς εθνική αξιοπρέπεια, χωρίς υπόσταση, χωρίς μέλλον και προοπτική, βυθισμένη στην ανέχεια, στην απόλυτη δυστυχία και στη διεθνή ανυποληψία.

γράφει ο Reporto
Οι αχυράνθρωποι όλης της Ευρώπης, τυπικά τουλάχιστον επιχειρούν... να παλέψουν με το θεριό της κρίσης.
Αν μη τι άλλο φρόντισαν να τηρήσουν κάποια προσχήματα. Τη στοιχειώδη τους ευθύνη απέναντι στους λαούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Κάποιοι δεν έφυγαν καν διακοπές…
Κάποιοι άλλοι τις ανέβαλαν οριστικά λόγω των εξελίξεων…
Και υπήρξαν κι εκείνοι που τις διέκοψαν βεβιασμένα και γύρισαν στα πολιτικά τους γραφεία…

Αν πεις για τον δικό μας… τρία πουλάκια κάθονταν. Αυτό το πράμα τελικά δεν έχει ταίρι.

Απ την καταραμένη ώρα που με την ανοχή των κοψοχέρηδων εξελέγη πρωθυπουργός, διέπρεψε στο ψέμα, στην πολιτική εξαπάτηση και σ έναν πρωτόγνωρο ραγιαδισμό, αλλά παρ όλα αυτά έχει το θράσος να δηλώνει περήφανος για την πολιτική του κατάντια και αφοσιωμένος πατριδοσωτήρας στον τόπο που υποθήκευσε στους νταβατζήδες και στα αλλότρια συμφέροντα.
Και οι πράσινοι χαχόλοι τον ακούν...
Οι συνομιλητές του στην άλλη πλευρά του Αιγαίου τον ξεμπροστιάζουν αδίστακτα για τον απίστευτο ενδοτισμό του, κι αυτός δεν αισθάνεται καν την ανάγκη να πει μια λέξη για την πολιτική και προσωπική του έστω αξιοπρέπεια.
Και οι πράσινοι χαχόλοι τον ανέχονται…

Μετέτρεψε με τις επιλογές του τη χώρα σε μια απέραντη φυλακή που παντού κυριαρχούν τα λουκέτα και η απόγνωση, κι αυτός ατάραχος ξεκουράζεται για να ξαποστάσει από την πατριδοσωτήρια υπερκόπωση στη Σκιάθο. "Ξεκουράζεται" στο Αιγαίο που με την πολιτική και με τη στάση του, τείνει να μετατρέψει σε θάλασσα της ντροπής.
Και οι πράσινοι χαχόλοι τον περιμένουν…

Έχει καταδικάσει τον τόπο στην εθνική ταπείνωση και στη γενικευμένη κατάθλιψη, κι αυτός ασχολείται παρέα με το λατρεμένο του αδελφό, με το μοντάρισμα του κόμματος – καταφυγίου που ετοιμάζουν, για να αισθάνεται πολιτικά ασφαλέστερος μέσα στον τιποτένιο εγωκεντρισμό του.

Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι αυτός ο πολιτικός νοιάζεται για την πατρίδα του???
Υπάρχει ακόμη εν ζωή κάποιος αφελής που να πιστεύει ότι αυτό το κατασκεύασμα των χορογράφων νοιάζεται για το λαό αυτής της χώρας???

Δε θα κουραστούμε να το φωνάζουμε, διότι το μέτρο της αλήθειας είναι μονάχα η απόλυτη αφοσίωση σ αυτή.

Αν αυτό το κατασκεύασμα δεν ανατραπεί άμεσα…
Αν αυτός ο εφιάλτης με το δηλητηριασμένο χαμόγελο, δε δικαστεί με συνοπτικές διαδικασίες και δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα εγκλήματά του σε βάρος του τόπου…

Τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι παρέλαβε πατρίδα, και όταν θα μας αδειάσει τη γωνιά, θα παραδώσει στις επόμενες γενιές μια ασήμαντη γειτονιά, χωρίς ταυτότητα, χωρίς εθνική αξιοπρέπεια, χωρίς υπόσταση, χωρίς μέλλον και προοπτική, βυθισμένη στην ανέχεια, στην απόλυτη δυστυχία και στη διεθνή ανυποληψία.

Αν αυτό το μέλλον θέλουμε για τον τόπο μας… τότε έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ TERRA(ΓΗ).

ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ''ΕΜΑΣ'', ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟΥΤΟ:

Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ O MEGAS ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤERRA ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ(ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΙΚΚΕΙ)ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 9000 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ TERRA!!!

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΛΛΜΟΡΦΙΚΑ ΕΙΔΗ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕRRA Ή ΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Αφου σε χαλαει τι το πινεις; Κοφτο το ρημαδι. Αν συνεχισεις θα τα πω ολα στο Λιακοπουλο. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...

Ανώνυμος είπε...

xa0xa00ax0ax0ax0xa0xa0xax00xa0xa

Ανώνυμος είπε...

Το πραμα δεν κανει διακοπες,οπως εμεις τις εννοουμε,αλλα περιμενη διαταγες για την νεα του προδοσια.Στην πρωτη φαση τα καταφερε αριστα!
Χρεωκοπησε (επιτελους) το αγκαδι Ελλαδα.
Το δευτερο ειναι ο διαμελισμος και θανατος της Χωρας.
ΟΨΟΜΕΘΑ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΕ 4,16 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ. Ο ΝΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΠΕΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ , ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ΄.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.