Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ



ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ (ΝΟΜΙΜΟ;)ΠΑΡΚΙΝΓΚ;

Μια άγνωστη πτυχή που αφορά την οικία Βουλγαράκη στην οδό Δόξαπατρη στο Λυκαβηττό. Όπως θα διαπιστώσετε και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε (κλικ) ο πρώην υπουργός έχτισε το γκαράζ του πριν από μερικές ημέρες. Εμείς...

ρωτάμε λοιπόν : Είναι νόμιμο; Έχει πάρει άδεια από την πολεοδομία; Ή μήπως θα το νομιμοποιήσει με τις νέες διατάξεις για τους ημιυπαίθριους; Το ζήτημα όμως έχει και μια άλλη διάσταση. Η οικία του φρουρείται επί 24ώρου βάσεως από αστυνομικό. Ο αστυνομικός δεν όφειλε να συλλάβει επ αυτοφώρω και τον ιδιοκτήτη και τους εργάτες την στιγμή των παράνομων εργασιών; Εφόσον είναι παράνομη η κατασκευή, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο ο ιδιοκτήτης αλλά και οι αστυνομικοί που φρουρούν το σπίτι του και δεν αντέδρασαν στις παρανομίες που συντελούνταν μπροστά στα μάτια τους; Και φυσικά, από το ρεπορτάζ μας, προκύπτει και κάτι ακόμα : Για ποιον λόγο ο πρώην υπουργός διατηρεί 2 θέσεις στάθμευσης στην οδό Δοξαπατρη μπροστά από το σπίτι του; Θέσεις στάθμευσης που στερούνται οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής; Άραγε ο Γ. Βουλγαράκης διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να κάνει χρήση αυτών των θέσεων στάθμευσης στο δρόμο, αφού δεν είναι ούτε βουλευτής ούτε υπουργός; Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να αναγράφονται στις ειδικές πινακίδες στάθμευσης οι αριθμοί κυκλοφορίας των αυτοκινήτων του που έχουν δικαίωμα στάθμευσης; Υπάρχει και κάτι ακόμα. Είναι νόμιμη η καταστροφή του πεζοδρομίου μπροστά από την οικία του όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε; Το θέμα είναι μεγάλο και θα επανέλθουμε με νέα ερωτήματα...
πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Το θέμα είναι μεγάλο και θα επανέλθουμε με νέα ερωτήματα..."
Σιγά το μεγάλο θέμα !!! ρε fimotro!!! Τι σοκ ηταν αυτό που έπαθε όλη η Ελλάδα!!! Ακου εκεί, παράνομο γκαράζ!!!
Ρε πάτε καλά??? Διαλύθηκαν τα πάντα, χάνονται άνθρωποι,περιουσίες, οικογένειες , η Ελλάδα ολόκληρη και θα ασχολούμαστε με το παρκινγκ του Βουλγαράκη??? Ακου, θα "επανέλθουμε". Εδώ δεν του κάνατε τιποτα για το Βατοπαίδι, θα του κάνετε για το πάρκινγκ?
Αντε κάντε κανα μπάνιο, να ξελαμπικάρετε..

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa etsi etsi

Ανώνυμος είπε...

9.30 ΣΥΜΦΩΝΩ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥ....ΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τετοιο τεραστιο θεμα εχει χρονια να διαβασω ταραχτηκα πολυ.πιο σοβαρο και απ τη φουκουσιμα.να επανελθετε γρηγορα γιατι ανχωθηκα πολυ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ..Ε ΚΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ME AYTOYΣ TOYΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΟΤΕΡΟ-ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ,ΤΟΝ ΝΤΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ .
ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…

Ανώνυμος είπε...

Βουλγάρικη Ντοράκη , ασε τις λαμογιες.

Υπουργός εν ενεργεία να δηλώνεις ον κάμερα, ότι είχες εταιρείες στα εξωτικά νησιά, για λόγους φοροδιαφυγής και να μας λες ότι σε απάλλαξε το σκυλολόι της βουλής , άρα αθώος…, μάλλον μας ειρωνεύεσαι.

Όσο υπάρχει η Βενιζελεία ασυλία, δεν υπάρχει νόμιμη δίκη. Χάρη σου έδωσαν μόνο.

Εμείς, ο λαός και η Δικαιοσύνη που πηγάζει από εμάς, όλους εσάς τους υπόλογους ,σε μια δημοκρατική –λαϊκή δίκη , όταν έλθει η ευλογημένη ώρα και θα έλθει σύντομα…, τότε θα μας το πεις όλα κότερο-καβαλάρη της εξουσίας .

Σε αθώωσαν τα λαμόγια οι συνάδελφοι σου , άλλα σε πέταξαν έξω από την βουλή όπως πετάνε την σαλαμούρα ( το έρμα) από ένα καράβι που βουλιάζει .

Τυχαίον … Δεν νομίζω ...
Θαλασσοδαρμένος εσύ με τα κότερα σου έχεις εμπειρία από τέτοια κόλπα….

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΟΡΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

Ύποπτος διαπλεγμένος ,επιδειξίας, οσφυοκαπτης , ντόρο-κόπρο-σκύλο ,άλογο δημιούργημα της οσίας φαμίλιας των ανάλγητων αρπαχτικών μητσοτακικών , πρώην υπουργός της Ντόρο-φαύλο-κράτιας με καταθέσεις εκατομμύρια ευρώ , με τα αναρίθμητα ακίνητα ,με καινούργια κότερα και τις πισινούχες του βιλάρες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζι ψηφιστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.