Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ'' ...ΜΕΤΕΔΙΔΕ Η ΕΡΤ(video)


"Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες" μετέδιδαν από εχθές το πρωί δελτία ειδήσεων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, όταν αναφέρονταν στην απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει την Κύπρο...
Ολα άρχισαν με τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ "Συμβαίνει τώρα", μετέφερε τα...

συλληπητήρια ολόκληρου του ελληνικού λαού, του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στον κυπριακό ελληνισμό για την τραγωδία.
Όταν σε κάποια στιγμή, έκπληκτοι οι τηλεθεατές της ΝΕΤ άκουσαν την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου να ρωτάει τον υπουργό "αν υπάρχουν Έλληνες αξιωματικοί" που υπηρετούν σ' αυτή τη βάση όπως και αν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων...
Στα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΝΕΤ, η δήλωση του κ. Μπεγλίτη μεταφέρθηκε ως "διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων", ενώ με παρόμοιο τρόπο χειρίστηκαν το θέμα και άλλα μέσα ενημέρωσης.
Προφανώς, για τους δημοσιογράφους και τους αρχισυντάκτες της ΕΡΤ, οι Κύπριοι που έχασαν τη ζωή τους στην χθεσινή τραγωδία, δεν είναι Έλληνες. Ούτε καν "Ελλαδίτες"...
Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Συμβαίνει τώρα" της ΝΕΤ:



πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λόγω της Αρκαδικής καταγωγής τους οι Κύπριοι προηγούνται πολλών "Ελλήνων" ειδικά κάτι βουλγαρόσπορων ,τουρκόσπορων ,αλβανόσπορων κλπ .

Όπως αναφέρει και ο Απολλώνιος ο Ρόδιος και διαβάζουμε στο Liddell&
Scott(εγκυρότερο αρχαιοελληνικό λεξικό παγκοσμίως) τόμος ΙΙΙ σελ .739 :
προσέληνος : ο πρό της Σελήνης ,αρχαιότερος της Σελήνης, όνομα των Αρκάδων ,
οιτινες εκαυχώντο επί τη αρχαιοτήτι αυτών !

Να θυμίσω αυτό που είχε πεί σε μιά συνέντευξή του ο μεγάλος Έλληνας Ηθοποιός Σωτήρης Μουστάκας όταν νεαροί τότε τους είχαν φυλακίσει οι Άγγλοι για τις κινητοποιήσεις για απελευθέρωση της Κύπρου και Ένωσης με την Μητέρα Ελλάδα. Στην παρέα τους το ένα από τα παιδιά είχε πατέρα ζαχαροπλάστη και τους είχε φτιάξει μια τούρτα και τους την πήγε στη φυλακή. Τα παιδιά δεν την άγγιζαν για να μην χαλάσουν την σημαία αν και πεινούσαν ,παρά την έβλεπαν έπαιρναν κουράγιο και έψελναν τον Εθνικό Ύμνο.
Απλά έτσι είναι οι Έλληνες

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να πώ ότι η τούρτα είχε πάνω ζωγραφισμένη την Ελληνική Σημαία.

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω πως δεν είναι Ελληνες απλώς έχουν μια παρόμοια γλώσσα, άλλος λαός άλλος κόσμος... αυτό δε σημαίνει πως δε χαθήκαν συνλανθρωποι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

@9:23 εξαρτάται τι εννοείς με το "Έλληνας", αν εννοείς κανα χασάν σαν αυτούς που μας κουβάλησαν ή σαν κατι ελληνοποιημένους τουρκόσπορους που έμειναν στην Ελλάδα όταν απελευθερώθηκε από τους τούρκους και λόγω μεγάλης περιουσίας βρέθηκαν παπάδες να τους βαφτίσουν με το αζημίωτο φυσικά ΤΟΤΕ ναι δεν έχουν καμιά σχέση με τους Έλληνές σου.

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

9.23 το .....της μάνας σου μαλάκα.Μαγαρίζεις και τον αέρα που αναπνέεις χολεριασμένο σκατό.

Ανώνυμος είπε...

@9:23 Τι λες βλακα? οι κυπριοι μιλανε πιο κοντα στα αρχαια ελληνικα παρα τους ελληνες της Ελλαδας και λες μιλανε μια παρομοια γλωσσα..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πριν λίγο ήμουν στην Λεμεσό όπου υπήρχε επίσης συλλαλητήριο και ήταν επίσης και η μάνα των διδύμων ηρώων μας. Μέσα στον πόνο της κατάφερε και μίλησε. Μερικά από όσα είπε τα παραθέτω παρακάτω. Σίγουρα θα βγει και βίντεο σύντομα.
"Όταν έμαθα πως πεθάνανε τα μωρά μου, είδα Την Παναγία μπροστά από τον Σταυρό να κλαίει"
"Τα παιδιά μου με ρώτησαν γιατί πρέπει να πάνε στρατό αφού όλοι οι φίλοι τους πήρανε αναστολή. Η απάντηση μου εμένα και του πατέρα τους ήταν:μέσα από τόσους μόχθους και τόσους πόνους καταφέραμε να σας μεγαλώσουμε. Τώρα εγώ δεν υπογράφω να σας δηλώσω τρελούς! Θα υπηρετήσετε την πατρίδα."
"Τι θα μας δώσουνε οι πολιτικοί τώρα για παρηγοριά; Μια σημαία; Ε τότε εγώ νιώθω περήφανη που θα πάρω 2....."
Επίσης μέσα από όλα αυτά κατάφερε και έκανε την μισή πορεία μαζί με τον 2000 κόσμο λέγοντας τον επιτάφιο ύμνο των μυροφόρων πριν καταρρεύσει.
ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ 2 ΑΞΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε καραγκιωζη αν εσυ εισαι ελληνας δεν σκωτοθηκε κανενας απο την ρατσα την δηκη σου ρε κωλοπαιδο εμεις ρε γιε της πουτ@ν@ς ηρθαμε στην Κυπρο με τον Τευκρο τον αδελφο του Αιαντα τον Αγαπηνορα τον βασηλια της Τεγεας τον Ακαμα τον γιο του Θησεα και αλλους πολλους αρχιγους πραγματικους και οχι ομοφυλοφηλουςσαν εσενα και τους συναδελφους σου .Στα @@@@@@@ μου αν εισαι υπουργος αν τολεγες αυτο μπροστα μου θα σε ειχα κανειδυο τονους.Στην διαλεκτο μου ΠΟΥΡΚΟΣ ειναι ο βοηθος του οικοδομου εσυ εισαι ενας απο τους βοηθους του καταστροφεα της Ελλαδας μου