Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η Τουρκία “πάγωσε” από την επίθεση του PKK με 13 νεκρούς.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας οι 13 στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Ντιγιαρμπακίρ, έπεσαν σε ενέδρα σε δασώδη περιοχή όπου οι άνδρες του PKK τους πέταξαν χειροβομβίδες με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν από τις
φλόγες. Αυτές τις ώρες γίνονται οι πιο σκληρές ένοπλες συγκρούσεις των τελευταίων ετών στη Νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως ” η Τουρκία έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία”. O τούρκος πρωθυπουργός τόνισε πως η χώρα του ” θα αντιμετωπίσει την τρομοκρατία χωρίς να υποχωρήσει απο τη δημοκρατία τη δικαιοσύνη.”

Aμέσως μετά την επίθεση στο Ντιγιαρμπακίρ πήγαν εσπευσμένα ο αρχηγός του Στρατού Ερντάλ Τζεϊλάνογλου και ο αρχηγός της Στρατοχωροφυλακής Νετζντέτ Οζέλ.
Πηγη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε, καλή αρχή...

Ανώνυμος είπε...

καψτε τους ολους

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΥΡΚΑΤΣΟΙ ΕΧΕΤΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Για να ''πάρουν'' την γυμνή από στρατό κύπρο χρειάστηκαν 2 μήνες, την εγγλέζικη αεροπορία και τους δικούς μας να κοιτάζουν , οι ξυπόλητοι κούρδοι τους εξευτελίζουν και τα κοτοπουλάκια μας οι πολιτικοί δίνουν το μισό αιγαίο γιατί ...εεεε... θύμωσε ο ερντογαν , έλα ρε αήττητε τουρκικέ στρατέ , ελάτε επιτέλους , για να γελάσουμε λίγο ...

Ανώνυμος είπε...

φατε φασολια και κλαστε τους τ αρχιδια!

Ανώνυμος είπε...

εχουν πει οι προφητειες οτι 8/7 θα αρχισει ο πολεμος!!!δεν εγινε τιποτα!!!μηπως ομως...λεω μηπως...με το παλιο ημερολογιο που γραφτηκαν ειναι την ερχομενη πεμπτη 8/7??βλεπουμε...ο Θεος ξερει!!!προωθειστε το!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΣΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ-ΑΚΑΠΝΟΥΣ- ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?? ΦΙΛΕ 12,25 ΔΩΣΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΩΝ 105 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΚΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

το μυστικο οι τουρκοι θα το μαθουν 3 μερες νωριτερα απο τους Χριστιανους(Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος)!!!Μηπως...λεω...μηπως...η Χιλαρι κλιντον δεν παει τυχαια στην Τουρκια??και μετα ερχεται σε εμας???

Ανώνυμος είπε...

Το Κουρδιστάν έχει ήδη χαθεί για την Τουρκία. Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο επιθετική προς εμάς, το αντίθετο. Όσο για τον πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας πιστεύω πως θα γίνει μετά από αρκετά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Κακοψοφο να εχετε Μογγολοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:ΟΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΙΤ...