Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ελλάδα, πατρίδα αγαπημένη.


Γράφει ο Μ. Μαρκουλάκης
Η λευτεριά θα ερθει μονο αν οι έλληνες ενωθούν και πάλι ιστορικά, κατεβούν στην πλατεία ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μπροστά από τις αρχές
και βροντοφωνάξουν όλοι μαζί με δύναμη ψυχής τον εθνικό μας ύμνο…


μέχρι να τρίξουν τα παράθυρα τους και να τιναχτούν από την καρέκλα τους και τους κόψει κρύος ιδρώτας με το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου από τους ενωμένους ομόψυχους έλληνες!

…τότε θα καταλάβουν ότι απότυχαν να καταστείλουν το εθνικό φρόνιμα των ελλήνων που προσπαθούν εδώ και δεκαετίες με την παιδεία και την λάθος πληροφόρηση και με πέπλο την παγκοσμιοποίηση….

λαός ενωμένος ποτέ ηττημένος!

…Έλληνες ενωθείτε! αξόρκιστε τα μάγια που σας έκαναν…δεν χρειάζονται πολλοί… 200 φτάνουν… βροντοφωνάξτε τον

εθνικό μας ύμνο… ακόμη και τα ματ θα βαρέσουν προσοχή!…

μπορεί να ακούγεται περίεργο και αλληγορικό αλλά μην ξεχνάτε ότι τα τοίχοι της Ιεριχούς έπεσαν μόνο μετά από

ηχο.
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψιτοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,πού μὲ βιά μετράει τὴν γῆ.Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένητῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσεςπικραμένη, ἐντροπαλή,κ’ ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,ἔλα πάλι, νὰ σοῦ πῇ.Ἄργιε νὰ ‘λθῃ ἐκείνη ἡ ‘μέρα,καὶ ἦταν ὅλα σιωπηλά,γιατὶ τἄσκιαζε ἡ φοβέρακαὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.



Πηγη

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ.....ΚΥΡΗΞΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!! ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.....ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μας την έφαγαν την πατρίδα οι προδότες. Γέμισε αλλοδαπούς δολοφόνους,προδότες και της κάθε καρυδιάς καρύδι. Λίγες δουλειές και αυτές σε αλλοδαπούς. έχει καταντήσει φρίκη.

Θάνατος σε κάθε ξονοδόχο που έχει αλλοδαπούς αντί για Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πήδηξα μια βουλγαρα και μου είπε ότι η Ελλάδα είναι πιο μπουρδελο απ' τη Βουλγαρία γιατί εδώ έχουν μαζευτεί όλες οι φυλές και γίνεται χαμός. Κι έχει δίκιο γαμώ το μ...... που με πέταγε.

Ανώνυμος είπε...

ερχονται κιαλλοι γεννανε παιδια σε λιγα χρονια θα εχουμε τελειωσει

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην απογοητευόμαστε , έχει Ο Θεός. Είμαστε ‘Ελληνες και μόνο γι’ αυτό είμαστε πολύ υπερήφανοι. Θα καθαρίσει ο τόπος μας απ’ όλους αυτούς που δεν τον σεβάστηκαν. Γιατί αυτά τα χώματα είναι ευλογημένα. Όλοι οι προδότες και οι αλλόθρησκοι, θα λάβουν αυτά που πρέπει…… Υπομονή και προσευχή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού πηγαν τα σχολια στη διαφημιση για τα ενοικιαζομενα της Μυκονου;

Μην ανησυχεις,δεν ειμαστε τοσο μαλακες οσο νομιζεις...

Ανώνυμος είπε...

i leytheria tha erthi an o kosmos mpoukari stin vouli kai sta megara pou pernoun apofaseis kai tous arpaxi.dystihos i istoria auto apodikneii

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3,40 ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ , ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΑΛΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΣΩΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.