Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Καρατζαφέρης: Τελεί υπό πανικό η κυβέρνηση


Καρατζαφέρης: Τελεί υπό πανικό η κυβέρνησηΤην προσπάθεια δημιουργίας «πιστωτικού επεισοδίου» σε βάρος της Ελλάδος με την πίεση των Οίκων Αξιολόγησης «ώστε να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου στα οποία έχουν επενδυθεί πάνω από 80 δισ. και μετά οι Οίκοι να αναλάβουν την σταδιακή αναβάθμιση της Ελλάδας» βλέπει πίσω από τις εξελίξεις στην οικονομία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.




Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε ραδιοφωνικό σταθμό πρότεινε να προχωρήσει η χώρα μας σε δανεισμό από τρίτες χώρες και κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι τελεί υπό το κράτος πανικού.

Υποστήριξε ακόμη, ότι από την πλευρά των Οίκων Αξιολόγησης επιχειρείται «να δημιουργηθεί αυτό το επεισόδιο για να σταματήσει η πίεση στην Ελλάδα, πίεση η οποία μεταφέρεται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Είπε ακόμη πως αυτό που τον φοβίζει περισσότερο και από το δημόσιο χρέος, το οποίο θεωρεί ότι είναι απόλυτα διαχειρίσιμο, «είναι ο πανικός στον οποίον βρίσκονται τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο κ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η ελληνική κυβέρνηση έπεσε σε παγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ εκτίμησε ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη αλλά-όπως είπε- προϋποθέτει σωστούς χειρισμούς.

«Επιμένω να λέω πως το δημόσιο χρέος της χώρας είναι απόλυτα διαχειρίσιμο. Πόσο είναι; Λένε 340 δισ. Στην πραγματικότητα αν μπορέσουμε και μαζέψουμε 200 δισ. και τα δώσουμε, ξεχρεώσαμε. Η λύση δεν θα έρθει ούτε από την Ε.Ε. ούτε από την Αμερική. Θα έρθει από την ίδια την Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Πρότεινε την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας η οποία, όπως υποστήριξε, εάν αξιοποιηθεί σωστά και «εάν πούμε σπάμε το άρθρο του μνημονίου για απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες και μαζέψουμε τα χρήματα, αύριο κιόλας μπορούμε να ξεχρεώσουμε και να προσπαθήσουμε μετά να πορευτούμε με τις δικές μας δυνάμεις και με την σκληρή μας δουλειά να ορθοποδήσουμε».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι η χώρα μας θα ορθοποδήσει μόνο εάν στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και ανέφερε τρεις προτάσεις που εάν υλοποιηθούν, όπως υποστήριξε, θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη.

Πρότεινε, πρώτον την δημιουργία εξαγωγικών μονάδων σε διάφορα δικά μας προϊόντα, για να καλύψουμε το έλλειμμα του ισοζυγίου εξαγωγών εισαγωγών.

Δεύτερον την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα, κάτι που όπως είπε «δεν θα το δεχτεί η Ε.Ε. αλλά θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης προς την Ε.Ε. για να μας βοηθήσει στην δημιουργία αναπτυξιακών μονάδων».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη «δεν μπορεί να εισάγουμε τα πάντα και να μην μας βοηθούν στο να δημιουργήσουμε τους δικούς μας μοχλούς ανάπτυξης».

Τρίτον και σπουδαιότερο κατά τον ίδιο, είναι το θέμα των λαθρομεταναστών.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να τελειώνει η χώρα μας με αυτό το πρόβλημα γιατί - όπως υποστήριξε - στοιχίζει στην Ελλάδα 12 δισεκατομμύρια τον χρόνο.

«Δεν το αντέχω το “Δουβλίνο 2”, δεν αντέχω άλλο αυτή την οικονομική αιμορραγία . Να βρεθεί ένας τρόπος να φύγουν από την χώρα ώστε να μπορούμε να ζήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις και μόνον. Εκτός και αν η Ευρώπη αναλάβει τα σύνορά μου, αναλάβει τους λαθρομετανάστες και τους εξοπλισμούς μου. Γιατί αν είχαν τα υπόλοιπα κράτη να επωμίζονται αυτούς τους λογαριασμούς, να βλέπατε που θα βρίσκονταν τώρα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ .
ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΝ ΤΙΣ Ο.Τ.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λέει να πάρουμε δάνειο από τρίτες χώρες ? !!!!!!!!!!!!!
Αφού αυτός από κοινού με το μπατσόκ με την υπογραφή τους στο πρώτο μνημόνιο απαγόρευσαν στην Ελλάδα να προσφεύγει σε τρίτους για δανεισμό !!!

Ανώνυμος είπε...

αν θες δανείζεσαι από τρίτους αρκεί να πεις στην τρόικα να φύγει.δεν δανείζεσαι από μένα ΚΑΙ από αλλού, ήταν ο όρος, από 2 παράλληλα.μην παραπληροφορείτε εμμισθα πρακτοράκια.καλά ο απο πάνω ηλίθιος με τα 666 είναι της πλακάρας ο τύπος έχει πρόβλημα.και πορτοφόλι γεμάτο βέβαια απο τη με τα αντιΛΑΟΣ σχόλια

Ανώνυμος είπε...

IΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12
ΒΟΛΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Δ.424429 Α.Τ. ΒΟΛΟΥ
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ
ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΑΛΒΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

fyrer γελοιε καραγκιοζη

Ανώνυμος είπε...

8.15 ο κυριοσ καραγεωργιου τους απακαλει κλοουν ναζιστες

Ανώνυμος είπε...

;Άμα από Απρίλιο μήνα έχεις βγάλει τα λεφτά σου στην Κύπρο, τί σε νοιάζει τί έρχεται για τον λαό, αφού έτσι θα μπορείς να πολλαπλασιάσεις την περιουσία σου όταν αρχίσει κόσμος να πουλά?

Ανώνυμος είπε...

xeri xeri me ton karatzaferimas

Ανώνυμος είπε...

Προς τον «επιτετραμμένο» του «λαγός» στο 1:42 , η τρόικα θα φύγει μαζί με αυτούς που την έφεραν , να είσαι σίγουρος για αυτό.