Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ποιος πιστεύει την Νέα Δημοκρατία;


Ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ είναι το ίδιο, όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Ο ΓΑΠ πουλάει την Ελλάδα και ο Σαμαράς θα εισπράξει, για αυτό ψήφισε το μισό μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ μας καταστρέφει, η ΝΔ συντηρεί την καταστροφή, ακόμα και αν δεν έχει οικονομικό κόστος, ακόμα και αν είναι ενάντια στο συμφέρων της ΝΔ.
Τον νόμο του ΓΑΠ για το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ δημοτικού, η ΝΔ δεν τον κατάργησε, το οικονομικό κόστος θα ήταν 0 και θα κέρδιζε ψηφοφόρους από το ΛΑΟΣ.
αναγνώστης

6 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Πως μπορεις και κρινεις και συγκρινεις τον Σαμαρα με τον ΓΑΠ τον ειδες μηπως να κυβερνα και εκανε τα ιδια? ή μηπως η ΝΔ εβαλε την Ελλαδα στο διεθνες νομισματικο ταμειο?ή μηπως ο Σαμαρας αγοραζε CDS πονταρωντας στην χρεωκοπια της Ελλαδας,μαλλον η νεα δημοκρατια ξεπουλαει καθημερινα την εδαφικη κυριαρχια της Ελλαδας?....ας σοβαρευτομε λοιπον και ας κρινουμε με αυτα που βλεπουμε. Τα να εισαι ενας αγανακτισμενος πασσοκος το καταλαβαινω αλλα μην προσπαθεις φιλε να μειωσεις τους αλλους.Μου θυμιζεις το ανεκδοτο αυτο που καποιος δεν ζητα να του χαρισουν μια κατσικα αλλα ζητα να ψοφισει η κατσικα του διπλανου του.

Ανώνυμος είπε...

eleos piaaaa...40 xroniaaa kai tn kalutero ndimokrath na psifiseis pali alli tha kybernane...den katalabeneis pia????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω (τι λες).
ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Πασοκάκια 6 μονάδες είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπροστά και σύντομα θα είναι κυβέρνηση.Η προπαγάνδα σας ότι όλοι το ίδιο είναι, δεν περνάει πια.Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.Η νίκη της ΝΔ θα είναι με πάνω από 10 μονάδες διαφορά.Ο Σαμαράς εκφέρει γνήσιο,πατριωτικό και καθαρό λόγο και έχει σχέδιο για να επαφέρει την χώρα σε σωστό δρόμο.Το Πασοκ είναι μια τελειωμένη υπόθεση...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε ξεκόλα ή άντε γ..σου. Είναι λογική αυτή που εκφράζεις? Δηλαδή μιλάμε για πρόβατα σε στάνη και όχι για διαφορετικούς ανθρώπους σε κάθε στιγμή και μέρος? Τί σχέση έχει το Πασόκ και το βλαμμένο, με τη ΝΔ και τον Σαμαρά? Άντε χάσου και γράψε πουθενά αλλού. Απλώς πάς να σταματήσεις την αιμοραγία του κόμματός σου δεξιά κια αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

reeeeee eleoooooossss xipnateeeeee akoma pisteyete se nd pasok???imartonnnn...kai min peite gt den grafw elliinika...