Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κρύβει το οικογενειακό αυθαίρετο o Παπακωνσταντίνου!




Χωρίς άδεια και μέσα σε δασική έκταση στη Βραυρώνα


Σ
οβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος! Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.


Η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στην περιοχή έχουν προσφύγει μάλιστα στη Δικαιοσύνη και στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να νομιμοποιήσουν τα εντός αναδασωτέας δασικής έκτασης σπίτια τους. Ετσι, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ο κ. Παπακωνσταντίνου καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στα συμφέροντα της μητέρας του και του Δημοσίου… Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να δημιουργήσει πολλά πρόσθετα ερωτήματα για τη σπουδή του κ. Παπακωνσταντίνου να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό τις εξαιρέσεις στον νόμο-δώρο που ετοίμασε για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων ώστε να νομιμοποιήσουν τις κατοικίες τους. «Μακάρι να νομιμοποιήσει και εμάς και ας είμαστε μέσα στο δάσος», λένε οι αυθαιρετούχοι της περιοχής, και ίσως ο κ. υπουργός τούς κάνει τη χάρη…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά , αυτη η προσφωνηση "κύριος" μπροστα στα ονοματα των βρωμερων αυτων υποκειμένων που αποκαλουνται υπουργοι, ας εκκλείψει. Ας σεβαστουμε επιτέλους το νόημα της λεξης!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/ellada/politiki/h_vila_toy_papakwnstantinoy_kai_to_enoikio_poy_aykshthhke.1189062.html
Η .... καταραμένη φτώχεια, που λέγαμε;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά ανώνυμε 9:54 μ.μ. Αυτή η λέξη δε τους ταιριάζει καθόλου, γιατί έτσι χάνει και το νόημά της.

Ανώνυμος είπε...

τι παλιάνθρωποι μας κυβερνούν! ίχνος τσίπας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ 9,54 ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΕΧΟΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΟΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝΜ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΥΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, Η ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να το γκρεμίσουν...................ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..............

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 10,41 ΠΑΛΙ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΑΓΡΙΟΙ. ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ?? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΚΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ . ΡΙΧΤΗΚΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ).

Λεωνιδας είπε...

χαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε 1.29 καλα το πες.