Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τη βρωμοδουλειά του Ισραήλ ανέλαβε ο ΓΑΠ και κανένας δεν το λέει: Έλληνες κομμάντο κατέλαβαν το πλοίο για τη Γάζα!!!


ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
Δείτε τι γράφει το in.gr :
Στο σκάφος επιβαίνουν 36 ακτιβιστές και περίπου 10 δημοσιογράφοι, ως επί το πλείστον Αμερικανοί. Η εκπρόσωπος των ακτιβιστών στο πλοίο Τζέιν Χίρσμαν ανέφερε στο Associated Press πως φουσκωτά του Λιμενικού μπήκαν μπροστά από το πλοίο και το σταμάτησαν περίπου 2 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.

Ένας από τους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο πλοίο, ο Τζόζεφ Ντέινα, ανέφερε στο Al Jazeera πως το πλοίο γύρισε όταν «πλήρως οπλισμένοι κομάντο ενώθηκαν με τις δυνάμεις του Λιμενικού και στόχευαν με τα όπλα τους ακτιβιστές πάνω στο πλοίο».
Aκούστε και το ηχητικό με την έκκληση της Αν Ράιτ, ακτιβίστριας στο πλοίο, προς τα μέλη του Λιμενικού όπου αναφέρει ότι έιναι οπλισμένοι. Έλληνες κομμάντο του Λιμενικού κατέλαβαν πριν λίγο, μετά από προσπάθειες ωρών, το αμερικάνικο πλοίο “The Audacity of Hope” που σκόπευε να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης!!!
Οι κομμάντο του Λιμενικού ανέβηκαν στο πλοίο οπλισμένοι …
σαν αστακοί και με τη χρήση δακρυγόνων προσπαθούν να το θέσουν υπό τον έλεγχό τους!!! Η απόλυτη ξεφτίλα για τον ΓΑΠ που έχει ρίξει τη μάσκα και δρα σαν μαριονέτα του διεθνούς κεφαλαίου-σιωνισμού ενώ δεν διαστάζει να δηλώνει ότι θα σταματήσει όλα τα πλοία που σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και βρίσκονται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων!!!
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ .ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΞΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως και με τον Οτσαλάν έτσι και τώρα παραδιδουμε μεσω των πρωθυπουργών μας αθώους στους σφαγεις τους.
Να τό 'βρεις από την θεία δίκη ρε Παπαντρεου, λέρα.!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!!

EUROGENDFOR

The economic crisis and the growing unrest accompanying the Brussels EU government to offer a welcome opportunity to test the operational capability in silence of a secret EU force, which has been established for the purpose of riot in the EU. This secret EU force is EUROGENDFOR, based in northern Italy and is now ready to move to Greece for the first major operation against the population of an EU country.

In Greece it is fermenting. From day to day, the violent protests of the people are there in the urban areas. While the Germans recommend the Greeks to rise earlier and more work, builds up on the Greek roads rage. And in Brussels, all preparations are made for use for the first time the EU clandestine for riot. Most Europeans do not know these clandestine.

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε χαζομάρες. Η ίδια η Τουρκία αποφάσισε ότι φέτος καλό θα είναι να μην εμπλακεί με τον στολίσκο. Ο στολίσκος είναι μια διεθνής πρωτοβουλία, μην αναπαράγουμε τα ψέμματα των σιωνιστών περί ισλαμικής τρομοκρατίας κλπ. Το ζήτημα είναι τί κάνει η Ελλάδα. Θλίβομαι που βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη φιλοσιωνιστές οι οποίοι υποστηρίζουν τη σχέση Ελλάδας Ισραήλ. Οι ισορροπίες που κρατούσε η χώρα μας έχουν δυστυχώς πια τελειώσει. Η εντολοδόχος κυβέρνηση Παπανδρέου αφού ξεπουλάει τα πάντα πλέον ξεπουλάει και την εθνική της στρατηγική, τα χωρικά της ύδατα στους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές προς όφελος των ιδίων. Δυστυχώς αυτή τη λανθασμεένη πολιτική θα την πληρώσει ο λαός και όχι οι εγκάθετοι των Αμερικανών που μας κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ? ΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΟΖ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

θα ερεθίσει τους λαθρομετανάστες να βγούν να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους ξανά.
Αλλά η ακόμα πιό μεγάλη πλάκα μπορεί να είναι ότι τώρα οι λάθρο-κάιντες μπορεί ερεθίσουν τους υπερ-πατριώτες άμα ξαναβγούν στους δρόμους.
Ρε λέτε αυτός ο διάολος νάχει τόσα πολλά ποδάρια;

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα τα ειπες φιλε μου.αυτα μας φαγανε η λεζαντες τωσα χρονια.ας ασχολιθουμε με τα του οικου μας επιτελους μια φορα να τελειωνουμε(ΑΟΖ.ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ)

Ανώνυμος είπε...

ποιά κόντρα βρε παιδιά Τουρκίας και Ισραήλ
Ντονμέδες κρυπτοεβραίοι Σαμπεταιστές κυβερνάνε την Τουρκία από το 1908

Ανώνυμος είπε...

Κόντρα Ισραήλ-Τουρκίας ουδέποτε υπήρξε !!!!
Τό βαθύ κράτος τής Τουρκίας είναι Ντονμέδες καί αυτοί είναι πού διοικούν !!!!
Η Κυβέρνηση πού εκλέγουν οί Τούρκοι είναι γιά τό θεαθήναι !!!!!
Οί Εβραίοι κάνουν κουμάντο εκεί !!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη που θα το πώ αλλά λετε βλακείες. Ο στολίσκος είναι καθαρά ισλαμιστικη υπόθεση και ναυλώνεται απο τους ΙΗΗ μια τουρκικη τρομοκρατική οργάνωση που όταν στην Αιτή έγινε η μεγάλη φυσική καταστροφή αυτοι στείλανε τρόφημα μόνο σε μουσουλμανους εκει και μάλιστα πάρα πολλά , που εάν θέλανε θα δείνανε λίγα και στους χριστιανικούς πλυθησμούς εκει. Απλά οσοι ακολουθούν τους στολίσκους ειναι φαντασμένοι που ονοιρεύνται να νικήσουν τον ποιό οργανωμένο στρατό στον κόσμο και που στην πραγματικότητα αυτος ο στρατός ειναι ο μόνος λόγος για τον οποίον ακόμα δεν γράφουμε αραβικά

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι δυνατόν ; Φασιστάκια στοχικοί πράκτορες της Μοσάντ και στο παρόν σάιτ ; Αυτά ούτε ο Κοέν δεν τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ..ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ? Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΟΖ Κ ΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ..ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΓΑΖΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ Κ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Πω πω κάτι ακροδεξιά πρακτοράκια της Μοσάντ....

Ανώνυμος είπε...

το μονο σιγουρο φιλε 3:49 ειναι οτι οι φιλοι σου οι εβραιοι οτι κανουν το κανουν μονο για την παρτη τους! εμας χεσμενους μας εχουν.